BTW

jag har fått sjuukt mycket besökare på senaste tiden. Det är galet, jag förstår inte ens vad alla kommer ifrån. Men det är hur kul som helst att se att det faktiskt finns folk som läser även fast dom säkert inte har en aning om vem jag är.
Sånt här blir jag glad av :) PUSS PÅ ER!

To me you're so fucking perfect.

Åkte in till lkpg och mötte Emma&Olivia, åt på Restaurang China istället. Satt där och snackade lite skit och sen gick vi på stan en stund. Emma var tvungen och dra sig men jag och Olivia fortsatte shoppingturen. Hittade en tröja, och sen köpte jag lite behövligt skit. Gick ner till station och pratade lite och sen tog jag tåget till mjölby där mamma hämtade mig.

Väldigt fin dag med tjejerna :
) det tackar jag för!

Kvällen har väl mest spenderats framför tvn, slö kollat lite på mtv typ.
Imorgon jobbar jag HELA dagen. Från 10:00 - 21:15. Det kommer bli en hård dag, därför tänkte jag gå och lägga mig nu så jag orkar imorgon. Godnatt!

partysugen?




Smash Into You.

Jag åt världens godaste frukost!
Jordgubbar och mjölk, det satt så otroligt fint, snacka om att jag njööööt!

Nu sitter jag här redo för Lkpg!
Jag ska möta upp Olivia&Emma klockan 4. Blir att gå på stan lite och sen bjuder jag tjejerna på mat på Ming Palace. Skulle egentligen bjudit på bio också, men det får bli en annan dag för Emma kunde inte och det är nog alldeles för varmt och trycka in sig i en biosal.

Vi hörs senare, PUSS.

You make my world go around.

Började jobba vid 9 idag, rätt seg start måste jag säga. Ingen verkade så glad idag, alla bara klagade, speciellt på värmen. Men sen dök Linnéa upp, så fick lite sällskap. Sen dök även favvogubbe upp, då blev hanna glad igen, hahah.
Roligast var nog när aftonbladet och expressen kom runt 11 tiden, gubbarna blev som galna, slet och härjade! Blev nästan lite rädd där.

Var hemma runt halv sju men det varade inte länge förens jag var på väg till mjölby. Mötte Elin, Karin och Emmy vid minigolfen, och vem ägde sönder? hahah, inte vare jag iaf, kom sist! Men jag är faktiskt ingen dålig förlorare när det gäller minigolf så jag var glad ändå ;)

Cyklade till skogssjön sen, Karin cyklade på som fan så det tog inte många minuter innan vi var där. Dock var vattnet iskallt så vi stack typ direkt. Åkte ner till stan där mamma hämtade mig.

Mina tjejer är bäst! ♥

Good Night.

Nu är klockan mycket, i alla fall för mig som ska upp tidigt imorgon igen.
Jobbar från 9-18. Någon som vill hitta på något efter det? Hör gärna av er!
Godnatt och sov så gott!

Miss you.

!

UPDATE: Blir inte att åka till Karin ikväll, tillbringar kvällen hemma istället. Kanske lika bra, jobbar 9-18 imorgon.

MJ

Kom igen nu förfan!
Tänk på allt han gjorde som var bra, inte på det som var dåligt.
Hedra honom för det han var och är, King of Pop!
Ingen kommer göra det bättre, för han är absolut bäst!

I miss you


Work, Work, Work.

Satt och kollade på Djävulen bär prada igår kväll, rätt bra film måste jag säga!
Vid 6 drog jag iväg till Elina där det var 50-års fest för hennes pappa. Elina, jag, Fredrik, Johanna och Maja var lite servitriser under kvällen och det var väldigt najs. Drog mig hem runt halv 12 och somnade som en stock!

Började jobba vid halv 9 idag och slutade vid 2. När jag vaknade imorse var jag så sur och ledsen efter en dröm jag hade, och det var också en såndär morgon jag aldrig riktigt kunde vakna till. Så jag åkte iväg till jobbet riktigt tjurig, men när jag väl kom dit möttes jag av glada arbetskamrater och kunder. Och att bara sitta där i kassan och kolla på gubbarna som spelar får mig att små le lite. Dom är så goa hela bunten, får mig verkligen att skratta så tårarna bara sprutar! Och alltid finns det en favorit, söötare gubbe får man leta efter ;) hahah

Kom hem och bara kastade av mig kläder och på med bikinin och ut i solen. Låg och stekte bra länge och sen blev det räkmackor i solen med mor&far :)
Nu är det inte sol på baksidan längre så jag gick in istället. Ska snart hoppa in i duschen och göra i ordning mig lite, sen drar jag till Karin. Vet inte riktigt vad vi ska göra än, men det är sånt som märks. Vi är ju rätt bra på att komma på något galet och det blir alltid lika kul, haha!  ;)

Bilden är från Sommaren 07.

You've got to promise not to stop.

Gick upp klockan 7, inte så jobbigt som jag trodde, kändes mer som om klockan var 12 eller något. Började jobba klockan 8 och slutade runt 2. Har mest jobbat på lagret idag, skönt och få jobba lite ensam också.

När jag kom hem hade mamma gjort en jättegod mat. Satt och umgicks lite med mina päron ett tag och nu ligger jag i sängen och är helt slut körd! Dom andra håller på att ta ut poolen men jag ska nog mysa mig ner i soffan och kolla på en film, för jag orkar verkligen inte göra något annat!

PUSS

MJ

You try to scream but terror takes the sound before you make it
You start to freeze as horror looks you right between the eyes

I'm gonna miss you, boy.

Det vart en trevlig kväll!
Gästerna började rulla in vid halv 7, minglade lite, åt smörgåstårta som jag måste säga vart riktigt god, så jag och mamma lyckades denna gången också (y) Sen blev det lite fika och sådär, hängde med Stefan en sväng in till stan också. Och killen försökte få mig övningsköra vilket jag verkligen inte gick med på. Jag är verkligen inte haj på det där än, så tänkte att det är väl bäst att vara på den säkra sida, hahah.
Men jag har haft en riktigt fin kväll, eller kvällen fortsätter väl där nere än men klockan börjar bli mycket och jag måste tyvärr upp och jobba imorgon. Börjar redan vid 8, men slutar sen vid 2 och då åker jag nog till varamon och steker med ett gäng :)

Och vissa åker ju iväg till turkiet i två veckor ...

I don't care what people say!

Jag har haft fullt upp idag! Har hjälpt mamma att göra smörgåstårta, cheescake, fixat med lite annat smått och gott, städat och tagit fram mer ute möbler. Det har vart full rulle här hemma med andra ord, och nu är vi äntligen klara! Det bli lite party för mamma ikväll, släkt och vänner kommer och det ska skålas och ätas gott. Det blir nog trevligt!
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och börja göra i ordning mig, det är nog på tiden för snart börjar väl folket rulla in. Ha en bra kväll!

Och GRATTIS till Sofia Carlbom som fyller 18 år idag! :)
Hoppas du får en toppen dag söötan! ♥

1958 - 2009 ♥

Jag såg precis att jag hade råkat lägga upp samma youtubeklipp på MJ som Kenza och Yazmina, men whatever, "The way you make me feel" och "Will you be there" är två av dom absolut bästa låtarna!

Det skulle vara hans avskeds turné, och den skulle starta i Juli. 50 st konserter i London, och han hann inte göra en enda. Jag hade kollat på biljetter, för jag ville verkligen se honom live! Visserligen var biljetterna ganska dyra, men jag skulle nog kunna betala en stor summa pengar för att få se honom! Men det kanske var tur att jag inte hann köpa några, hade känts så himla mycke värre i så fall. Men ja, jag är ledsen, han var en av mina största idoler, han var riktigt bra! Hans sång, hans moves, aah helt obeskrivligt!

Endast 50 år gammal ...
R.I.P
King of Pop!

MJ ♥




MJ

"In our darkest hour
In my deepest despair
Will you still care?
Will you be there?
In my trials
And my tripulations
Through our doubts
And frustrations
In my violence
In my turbulence
Through my fear
And my confessions
In my anguish and my pain
Through my joy and my sorrow
In the promise of another tomorrow
Ill never let you part
For youre always in my heart."

R.I.P

Michael Jackson

jag måste säga att jag har väldigt svårt att ta till mig detta.

The Black Eyed Peas.

Sitter här i colo-colo t-shirt och tänkte skriva några rader men sen kom jag på att jag inte har något att skriva om. Så jag lägger upp ett youtube klipp istället (y)


När allt är som bäst tar det helt plötsligt en annan vändning.

Slappade i stort sätt hela dagen.
Klockan 5 började jag jobba, halv 10 kom jag hem.
Fyfan vad seg dag!

Vad ska man tro på?
:/

Bildbomb

Fan vad jag bjussar på bilder då! :)
Bilder från igår!


Karin hittade en nice bike hos Dennis ;D
På väg mot skogssjön!




På vägen hem så joinade karin våran cykel.
Blev lite väl trångt kanske, men det funka, vi är ju bäst (Y) hahah


Packåsnan ! x)

Pic.

Lite bilder från i måndags.

Vi är tuffa, vi vet !


Den där jävla vägen kör jag aldrig på igen !
fyfaaan, min rumpa x)

Fick med oss ett gäng till donken!


Världens bästa Dennis :)

Världens bästa tjejer! ♥


Killen som fick skjutsa runt på mig, ;)






Midsommar bilder.

Midsommar spenderades hos Emma♥


Pyramiden!


Gladare pojkar får ni leta efter!

Emma och Olivia ♥ Jag älskar er

I would stop time so we don't move.

Drog en tripp till Motala idag med mammi, köpte mig ett linne och årets första bikini (lär inte bli den sista kan jag tala om för er.) !!!! Sen åkte vi hem och då blev det bara in och ut ur duschen, på med kläderna i med maten och sen iväg till bussen mot mjölby. Och vet ni? Jag fick en hel buss för mig själv (ej i trafik) och behövde inte betala ett öre. Gubbfan gjorde min dag!

Träffade Karin på station och vi fick idén (nej, karin fick idén) att vi skulle gå hem till Sebbe. När vi väl var framme visade det sig att han inte var där, så vi fick gå hela vägen tillbaka och sen till konsum där vi träffade Dennis, Sebbe och Abbe. Vi traskade hem till Dennis där vi hämtade cyklar och sen bar det av mot skojssjön, där letade vi mest efter ormar och ålar, badade i några sekunder och sen drog vi. Abbe åkte hem, så Sebbe fick en cykel och Denns skjutsade både mig och Karin på pakethållaren. Det var kul (Y) skrattade i stort sett hela vägen, hahah.

Släppte av Karin vid station och jag, Dennis och Sebbe drog till Konsum och hängde där ett tag. Sebbe stack hem och jag och Dennis gick hem till honom och chillade lite. Sen var han så snäll och följde mig till bussen :)

fin dag!

Inte ett moln, så långt ögat kan nå!

jag glömde förresten skriva igår att på vägen hem så var jag klanten och cyklade i diktet (Y) Sms:ade och sen fick jag ingen kontroll över cyklen och sen bara rakt ner! Gjorde så jävla ont men jag kunde inget annat än att bara skratta, och Karin skrattade minst lika mycket. Men ett gott skratt förlänger livet (Y)

Idag vaknade jag upp med blåmärken lite överallt och ett svullet knä!
men jag mååår, det är ju ffs sool ute!
Nae, nu ska jag ut och pressa ett tag. HEJ

I always want It to be, as It was today.

lördagen var nästan bara skit.
Men igår och idag har jag vart på strålande humör!


Idag var jag en sväng i Lkpg först, sen åkte jag hem till Karin. Gick till stallet först och sen skulle hon skjutsa hem till henne på crossen. Och ni kan ju nästan tänka er, fanns ingen kick så fick springa igång den. Eller haha, jag satt på och Karin fick springa. Men det är inte hela historian, Karin rev upp foten så det började blöda (det visade sig sen att såret inte vart så stort!!!!) och jag fick olja på hela benet (!!!), vi är ju så bra, hahah. Men vi kom iväg och hem välbehållna iaf!

Sen fick vi för oss att vi skulle cykla till donken och ni som känner oss förstår att vi menar det också. Så vi slängde oss på cyklarna och började trampa, åkte på världens sämsta grusväg också, Karins jävla idéer assåh! Åkte förbi och hämtade Elin, Torsten och Ricke sen drog vi förbi Linus också. Vi började cykla iväg mot donken och väl där så dök även Dennis, Anton och Barny upp. Härligt att få träffa Dennis igen, en stjärna för sig helt klart!

Satt där och mumsade på glass och hade trevligt hela pipgänget minus Sebbe. Efter ett tag drog Anton och Barny och vi andra drog till Skogssjön. Men det var bara jag, Karin och Dennis som var hurtiga och cyklade den här gången, eller ja, Dennis skjutsade väl mest runt på mig, hahah. Men vi kom fram till Skogssjön och där vare fint, en del badade och jag hade så härliga sommarkänslor! Därefter drog alla hem typ medan jag, Karin och Dennis cyklade till Vasa för att träffa Sebbe, Anton, Linus och Ricke en stund. Men klockan sprang iväg rätt fort där så jag och Karin cyklade hem till henne igen och därefter kom pappa och hämtade mig där.

Det här har vart en äkta sommarkväll, jag har verkligen njutit fullt ut och jag hoppas verkligen på mer sånna här fina kvällar med så härliga människor. Fortsätter sommaren såhär så kommer det lätt kunna slå sommaren 06! För det är väl det vi strävar efter tjejer?

Fin kväll i alla fall, och bra slut på den också (a)
mmmmmmmm, vad jag gillar livet nu. Men jag kanske borde ta och sova lite nu, det är en dag imorgon också och den kommer nog spenderas med en sötsak. :$

puss och godnatt !

GLADHEST! =D

Jag vaknade med världens bästa humör och det finns nog bara en orsak till det hela :) känns som om inget kan få mig att må dåligt nu, och jag hoppas inte det heller. ååh, det känns som om det inte kan bli så mycket bättre :')

I'm so Sorry.

Jag hoppas att ni alla har haft en bra dag!
Enligt mig skulle man bara kunna stryka ett fett jävla streck över den här dagen. För jag har vart en riktigt dålig människa idag, riktigt dålig. Jag skäms så fruktansvärt, förlåt mig! Jag älskar dig så mycket och det värsta som finns är att se dig ledsen. Förlåt mig, jag lovar att jag ska bli bättre, det lovar jag verkligen.


Dead by April


:*

du är så jävla SÖÖÖT!

he.

fyfan vad världen är liten.
jag sitter i klistret!
GÖTT, he

M'


GRATTIS MAMMA! ♥




Grattis världens bästa EMMA!

Hoppas du fick en bra kväll igår och får en riktigt bra dag idag,
för det förtjänar du min vän. Jag älskar dig sååå mycket!

Stay together.

Det blev midsommarfirande hos Emma, eller nej, vi firande inte midsommar, vi firade Emma&Olivia 18 år!
Grattis igen tjejer, ni är verkligen underbara! <3

kom dit runt halv 7, 7 och då blev det att äta god mat med några tjejer från emmas klass, olivia och teo :) Satt där och pratade massor, riktigt trevligt! Sen rullade det in mer fint folk, tyvärr stack tjejerna hem. Men vi andra festade på galet mycket, spelade kort och kubb, dansade, sjöng, jaa det var fint var det! Jag måste säga att det var bland det roligaste på länge!

vet inte riktigt när jag kom hem igår. Minnesluckor, hehe !
men jag kom hem och slängde mig i sängen det första jag gjorde (y)
idag mår man ju som man gör, inte så dåligt som jag trodde jag skulle göra i alla fall. Men jag är HUR TRÖTT SOM HELST. Kan också bero på att jag inte har ätit något idag, så ska nog springa ner och joina dom andra nu. Pussen.

Midsommar.

Man är ju som piggast på kvällarna/nätterna. Så jag somnade skit sent igår och imorse var det såklart SKIT jobbigt att gå upp. Pappa stormade in och börja slita i mig vid typ halv 9, och jag började jobba 9. Men jag hann!

Slutade vi 14 och då började jag traska iväg på kolonin där släkt och vänner hade samlats för lite midsommar firade. Det var riktigt trevligt där måste jag säga, hade shot tävling också och jag känner nu att det blev nog några glas för mycket. haha. Satt även ute i solen (som var framme då) och drack lite vin och åt jordgubbstårta! Nu är jag hemma, en aning berusad måste jag väl säga!

Nu ska jag duscha och göra i ordning mig och sen blir det att dra till Emma där det ska firas! :) Ha en fortsatt trevlig midsommar!

PUSS

Badidioten.

jag var inte alls trött för ett tag sen.
men nu blev jag det, elin hypnotiserade mig på msn.
Hon är inte dålig hon!

EL!N säger:
du blir härmed trött
EL!N säger:
dina ögonlock är tyngre och tyngre
EL!N säger:
du känner en gäspning på gång
; hanna'andersson säger:
du är läskig

Me muero en ganas de ver te.

Blev väldigt sent igår. Pratade i telefon med Victor till typ halv 4 (?) och sen somnade jag inte förens vid 5 kanske. Vaknade runt halv 12 idag, drog iväg till mjölby med mor&far vid 3, kom hem runt 5. Somnade vid halv 7, vaknade 9 och sen dess har jag bara suttit vid datorn. Härlig dag va? Nej, inte alls, kunde ha varit lite mer händelserik kanske. Men sånna här dagar måste väl också få finnas, och det kanske var lika bra att det var idag. Jag har vart så jävla sur och grinig idag, inte alls varit på humör. Jag vet inte hur många onda blickar jag har gett idag, hade blickar dödat hade det inte funnits så många vid liv i denna kommun, hahah.

Och dagens stora problem har väl vart vad man ska köpa åt tjejerna som ska fira imorgon, emma&olivia. Jag har funderat på det sen jag vaknade och det är inte förens nu jag kanske har en liten aning om vad. Det är inte så stort, men det kan bli, uuuhuuu (a)

klockan är snart 12, och jag börjar jobba kl 9 imorgon.
Det innebär läggdags, läggdags på stört! Godnatt.

Årets första dopp!






Idioterna.

fick som sagt åka och jobba vid 14, men det blev inte så långvarigt. Var hemma redan vid halv 6. Men då vart det bråttom iväg till Elin, hann bara slänga på mig lite andra kläder och packa väskan och sen var vi på väg. Skulle hämta upp Karin, och jag har redan vart där flera gånger men lyckades ändå på något sätt köra vilse. Satt där och bet på naglarna också eftersom att bensinmätaren stod på tom och vi hade inte ens kommit fram till elin än, hahah.

Men vi kom fram till Elin till slut, satt där och planerade lite och sedan cyklade vi iväg till rinna. Hade med oss lite fika så satt där och myste lite, sen tog vi årets första dopp! Det var faktiskt inte så kallt som jag trodde det skulle vara, men jag tror jag väntar ett tag tills jag badar på ritkigt, hahah. Sen cyklade vi hem igen.


Cykelidioten, Badidioten och Pipidioten.

Monday.

jag har äntligen fått bilderna av elin :)
Så nu tänkte jag bjussa på bilderna från i måndags när jag var med
Elin, Karin och Madde.


BLABLABLAAA!

har inte skrivit här på ett tag, men jag har verkligen inte haft någon lust. Och jag känner att jag bara ordbajsar, så va fan, bäst att inte skriva någonting alls då haha.

M Å N D A G ; tänkte lägga upp lite bilder istället för att skriva. Men elin är så seg på att lägga in bilderna så jag får väl skriva ett par rader i alla fall då, hahah.  Åkte som sagt inte med till liseberg utan jag tillbringade min kväll med dom bästa jag vet. Elin och Karin kom till mig klockan 7, satt ute och rökte vattenpipa hur länge som helst. Sen dök även Madde upp och då blev det mer pipa, och jag kan säga att jag mådde INTE ALLS så bra sen! Blev helt snurrig och trodde jag skulle spy, hahah, men det var ju en upplevelse! Och sen var cykelidioten i farten också, planerade lite snabbt att vi skulle cykla till donken men planen gick åt skogen och tur det kanske. Hur hade jag orkat det?

T I S D A G ;
typ tråkigaste dagen ever, hjälpte mamma i köket och rensade min garderob. Sen skulle jag vara med tjejerna men det blidde ingenting pga att vi aldrig kunde bestämma oss hur vi skulle ha det, precis som vanligt. hahah. Men alexander räddade mig, och jag hade verkligen en jättefin kväll. Det tackar jag för!

I D A G ; vaknade först runt 9 tiden och snurrade runt lite. blev as trött och gick och la mig igen och vid 11 någon gång ringde dom från konsum och behövde folk. Så jag ska dit och jobba kl 14, asså faaaaaaan, jag orkar inte men jag antar att jag måste det. Slutar förhoppningsvis vid 17 tiden.
Ikväll blir det att vara med elin, emmy och karin. Mina tjejer!


Use somebody på mtv nu .. jag får gåshud och blir helt tårögd ....

Losing

I am losing you forever
I am leaving ground forever

I just can't belive
I'm losing you

R.I.P

Det är väl ingen som har missat vad som hände Therese Johansson Rojo för någon vecka sedan?
jag hittade nyss en blogg som hennes vänner har gjort till minne av henne, jag satt med tårar i ögonen och läste varenda inlägg. Det är så hemskt! Vad har hänt med samhället egentligen? Jag blir samtidigt så himla arg, hade det inte funnits några gränser hade jag utan tvekan kunnat döda dom idioterna som gjorde det här. Dom har inte bara förstört hela sitt jävla liv, utan många andras liv också. Gör man något sånt här så har man fan inget hjärta, och man förtjänar inte heller att leva. Nu hoppas jag bara att dom får sitt straff för det förtjänar dom! åååååh 16 år och mörda en person, man har ju sabbat hela sitt jävla liv!

Vila i frid Therese Johansson Rojo.

06.

det är så jävla härligt väder ute och jag har sån nostalgi känsla.
Jag sitter här och tänker på sommaren 06, allt var så jävla bra då!
och ikväll ska det bli minst lika bra! fyfan vad jag älskar dessa tjejer.


det finaste för mig är; mina tjejer!

The teenage Pinheads.

somnade inte förens 6 imorse typ. Det är mycket som snurrar i huvudet nu ...
vaknade runt 11 idag, men låg kvar riktigt länge och bara njöt av frihet!

mamma har gäster nu, det är hennes arbetskamrater som är här. Riktigt sköna måste jag säga! Men nu pallar jag inte med mer, har bara lust att mysa ner mig framför en film. Är egentligen inte alls på humör idag, men jag tror att tjejerna som kommer hit ikväll kommer kunna ändra på det. Jag kan inget annat än att le med dom asså, dom är helt klart dom bästa!

karinelinmaddeemmyhanna - Ni skulle vilja va som oss!

Gör vi sommaren 09 lika bra som 06?

Good night.

klockan är 03:19, det kanske är dags att sova nu?
jooo, vi säger Godnatt!

I need you.



Imorgon kommer mina allra bästa hit, det kommer bli fint, fint som snus ! ♥

Dead by April.

Har knarkat Dead by April typ hela kvällen
Galet bra !


Falling faster, barely breathing.

jag måste berätta att jag testade på spikmatta idag.
och det var bland det skönaste jag har gjort. Det var så jävla skönt och avslappnande så att eeeh, jag somnade och vaknade efter 1,5 h (Y) Har legat på spikmattan 2 gånger idag, tänkte göra det en sista gång nu, så att jag kan somna gott sen. Jag ska ta en kopp te också!

jag behöver en famn som tröstar och som bara låter mig få vara ett tag, jag behöver någon som håller mig hårt när hela världen faller isär. 

Empty.

dagen började faktiskt rätt bra.
nu vill jag bara att den här dagen ska ta slut.
jag är helt tom ..


blir inget liseberg för min del imorgon.
kanske lika bra det. Jag är inte alls pepp på det längre.....
jag är hemskt ledsen tjejer.

.....

som sagt. när man mår som bäst och har planer, varför ska allt rasa då?

snälla , lämna mig inte .. jag klarar inte av ett liv utan dig..
jag älskar dig,  m ...

YES!





GODA NYHETER KALLAR JAG DETTA; lyckligare tjejer får ni leta efter!

skit!

jag blir så ledsen....
nyss var jag så jävla hysteriskt glad!
moa ringde mig och typ skrek i telefon att imorgon ska vi åka till liseberg!!!
nu blir det inget längre, bara för att biljäveln ska in till preem imorgon.
jävla skit alltså!

jag måste knarka lite erik .......



God damn, jag får inte nog av den mannen !!!!!!!!!!

Good morning sunshines!

I g å r : först var planerna att karin och emmy skulle cykla till mig och sen skulle vi tillsammans cykla till donken och tillbaka igen. Men emmy blev inte lika pepp på det och det kan jag nästan förstå, haha. Så istället kom cykelidioten (karin) och hennes mamma och hämtade upp mig och vi brummade iväg till mjölby. Tog pendeln till mantorp och hälsade på alexander :) tog en promenad runt hela mantorp, chillade framför datorn med vattenpipa och avslutade med en film. Skön kväll!

idag fick jag mig en lååång sovmorgon, så jävla härligt! Och dessutom är vädret as nice idag, fyfan vad gött, nu börjar det fan i mig bli sommar på riktigt (får hoppas på det iaf)!
Jag snabb-städade mitt rum på morgonen, dammade, dammsög och slängde in kläderna i garderoben på mindre än 10 min. Nu kan man gå in i mitt rum igen (Y) men jag känner att snart måste jag ta tag i det på riktigt, kläderna får inte längre plats i garderoben, det bara väller ut!!!

Grattis älskling. ♥


det finns knappt några bilder på oss så jag gick in på hennes
blogg och snodde den här. Jag blir så glad av att bara se henne,
hon är ju så jävla vacker. Finns absolut ingen finare olivia än hon!
Och grattis älskling på 18 års-dagen, hoppas du hade och fortsätter ha
en riktigt fin dag! Snart firar vi nog dig med dunder och brak och skålar
högt, för det är du värd min vän!  jag älskar dig!
Grattis igen, min älskade! ♥

Love always Remains.

jobbade till halv 6 idag istället, så jävla slitsamt men vad gör man inte för lite extra cash? Var riktigt trött när jag kom hem, men har hunnit vila mig lite. Ikväll blir det att umgås med mina tjejer, karin och emmy! ♥

juste, när jag hade slutat jobbat och kollade på mobilen så hade jag 7 sms och 12 missade samtal. Är inte det otroligt eller? Hahah, men jag är så glad över att många bryr sig om mig, ihihi (a) Min vänner är dom bästa som finns, helt klart!




Grattis till studenten mina kära vänner!


Good night.

idag har jag bjussat på både bilder och videoklipp. inte dåligt, inte dåligt.
nu är klockan way to much och jag behöver verkligen sova. Jag börjar jobba imorgon klockan 10, och sen slutar jag vid 16 någon gång, så vi hörs nog då kanske. Vad händer imorgon kväll förresten? Hör gärna av er om ni vill hitta på något, jag kör gärna en pipa. ihihi (a)

Step up!

jag har inte kollat på vilken film som helst,  utan Step up 2 !
Enligt mig så finns det ingen bättre film, eller jo Step up 1 kanske, haha ;)
Har ni inte sett Step up filmerna är det på tiden att ni göra det!


MOOOOOOOOOOSE! ♥

I find my paradise, when you look me in the eyes.

Vaknade vid 8 av att klockan ringde, skulle till lkpg och kolla på dennis student. Tanken var att jag och moa skulle åka, men så blev det inte. Hon låg och sov som en stock medan jag försökte ringa ett X antal gånger. Nehepp, inget svar, jag somnade om. Vaknade igen klockan 2, halva dagen åt helvete, suck.

Åt lite med pappa, satt vid datorn, kollade på några filmer och nu sitter jag här.
Juste mamma kom hem från Ullared för en stund sen, blev julafton mitt på sommaren(?). Fick massa fina saker, tack mamma! ♥
hmmm, jaa. Har som sagt inte gjort något idag, och jag tänker inte göra så mycket heller. Ska mysa mig ner framför en till film med en kopp te. puss

Studenten 09.

Kusinerna :)


Jag trodde att emma aldrig någonsin skulle ta på sig en klänning.
Men se, så fin hon var :) ♥ Grattis gumman!

Studenten 09.

kl 11 igår drog jag, mamma och pappa till Motala och kolla på emmas student. Missade tyvärr utspringet för att det var sånt jävla trafikkaos och sen hittade vi ingen parkering så vi fick parkera på en busshållsplats istället, men så är det haha. Träffade hela släkten på plats och emma var hela klart finast! Kollade lite när dom åkte runt på vagnarna och sen drog vi oss mot vadstena där det skålades för emma. Vi åt god mat, fikade och minglade runt lite. :)

moa kom och hämtade mig runt 7 tiden, åt glass vid hamnen, cruisade runt lite och sen plockade vi upp rockler och drog en sväng till vätterviken. Satt där och pratade ett tag, och det var riktigt mysigt måste jag säga! Kom hem runt 22.

Skolavslutning 09.



hahahahah, dom andra videoklippen kommer jag aldrig lägga upp xD



Skolavslutning 09.

Det vart en fin dag igår.
Den började uppe i datasalen med underbara sp07e. Tryckte i oss en baguette med kaffe medan vi lyssande på lite dunka dunka och några dikter som odd läste högt. Sen rullade dagen på rätt bra, pappa bjöd på middag på sunrise, jag tog mig ett tupplur när jag kom hem, slänge ihop alla grejer och drog till moa. Gjorde i ordning oss och sen bar det av mot diddes place, där det börjades skålas hejdlöst!

Kvällen vart så jävla bra måste jag säga, jag hade grymt kul och jag tror alla andra också hade det. Fyfan vad lyckliga vi va! Vi är som en enda stor familj, haha. Blev lite tragiskt där mot slutet när jag och isabella hoppade på en taxi till borenshult där det var fest (?), men när vi väl kom dit verkade det som någon hade dött eller nått istället, hahah, fail baby !

Hahaha och när jag vaknade idag visste jag varken ut eller in asså, fyfan så jävla bakis! Men nu har jag duschat och ätit så nu mår jag som vanligt igen. Dagen efter är ju alltid så jävla fin alltså, hehe. Men man har bara sig själv att skylla på! Som sagt, jag fick lite för mycket av det goda igår, men va fan, man slutar ju inte tvåan varje dag! Och när jag väl tänker efter, hur kommer jag må sen när jag slutar trean? hahah jag vill inte ens veta.

Bilder och videoklipp kommer upp senare under dagen!
Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge, mohahahha ! ;D

dagen efter ...

jag uppdaterar när jag har nyktrat till lite mer, (Y)

hahha

Good days, bad days, I've had a few of those.

dagen började skit .
har haft så jävla ont idag och vart riktigt opepp på allt. Men efter att ha kollat igenom massa gamla bilder och fått mig några rejäla skrattanfall så kändes det så jävla bra. Nu känner jag, SOMMARLOV, KOM NU! Jag kan knappt vänta längre! Jag har hoppat runt överallt och vart så jävla uppspelt, fatta IMORGON ÄR DET SOMMARLOV!!!!!

Det är helt sjukt att 2:an redan är över, men jag är så jävla lycklig, för det har nog vart det värsta året. Jag har verkligen inte gett skolan 100% vilket jag ångrar nu, men jag har ett år kvar och jag vet hur bra det skulle kännas att ta studenten och aldrig mer behöva gå tillbaka. Så i 3:an tänker jag kämpa in i det sista!

Vissa säger att det skulle vara skönt att ta studenten nu, jag det vore något, men ändå inte. Studenten för mig är ganska stort, det är väldigt stort! Det är som att gå rakt ut i vuxen livet, då måste man klara allt helt själv och jag är inte alls redo för det. Jag vet inte ens vad jag vill göra efter studenten, och jag känner att det är något som jag måste ha klart för mig. Jag vill stå där på flaket och veta precis vad det är jag vill göra, jag vill känna att här börjar det, inte att det slutar utan nu börjar livet!

nu ska jag nog gå och lägga mig.. för imorgon är det sommarlooov, mmmmmm.
GODNATT GULLUNGAR!

Erik Hassle. ♥


asrdgvhbgfgvfh

Den här dagen vart ju då fan inte bättre .........................................................

I love you.

det blev varken kaffe eller 90210 repriser. Mina vänner fick mig att stanna kvar vid msn och dom fick mig på mycket bättre humör också. Dom är ju fan för bra, jag tycker om er grymt mycket! ♥

men just nu känner jag hur allt bara sjunker igen. Det är snart sommarlov, jag har en enda liten jävla lektion imorgon och sen kan man gott och väl säga att jag har sommarlov. Men jag känner inte att jag är glad för det. Det är nämligen så att vi har prov imorgon på den där enda lektionen, och jag har inte ens öppnat boken. Jag sa förut att jag inte orkar bry mig, det gör jag inte heller, men det är fan inte ok med prov sista dagen. Det får mig att må skit! Men när provet är över imorgon kommer jag va så jävla lycklig. Och på onsdag kommer jag vara ännu lyckligare!

jag vill ha lördags humöret!
fyfan va kul jag hade då, jag var verkligen as glad .. jag har så underbar vänner!
Jag har sagt det så många gånger förut, men jag skulle kunna säga det 511 gånger till, för dom är värda att få höra det! ♥

nu ska jag ta en kopp te, läsa igenom anteckningar till provet imorgon och sen ska jag sova. Godnatt!

sdthfvgbtdbvfh

ååååh, jag blir galen på den här dagen.
JAG BLIR SÅÅÅ FÖRBANNAD, som mosan skulle ha sagt.

orkar inte mer nu, ska ta en kopp kaffe och sätta mig framför 90210. Det är repris, men va fan det får gå ändå.
hejdå.

.Ice.cream.

aaah, jag hatar denna smääärta !
det gick fan inte sova inatt alltså, vaknade hela tiden ! Och sen skola på det också, som tur var hade vi sovmorgon och tanken var att jag skulle cykla till bussen imorse men jag var så jävla tjurig så pappa fick skjutsa mig hela vägen till skolan istället. Jag har inte alls vart på topp idag, bara vart sådär äckligt gnällig och stört mig på allt! Som tur var hade vi bara två vanliga lektioner och sen blev det att umgås med klassen i bondebacka. Lekte lekar, fikade och hade oss, det var mys. Gillar min klass bara mer och mer! ♥

slutade 3, och tog bussen hem. jag är vrååål hungrig men orkar inte ställa mig och laga mat, då får det fan va tycker jag, i alla fall tills mamma kommer hem. nae men seriöst, jag orkar fan inte röra på mig, jag vill inte röra på mig för det gör obeskrivligt ont.....

BRB,,,, glASSBILEN!!!



glass, det får bli min lunch. hej

Don't Bring Flowers After I'm Dead.





PAIN.

Trots alla olyckor som hänt mig denna helg så har jag haft riktigt kul! Massa galenskaper och skratt med världens härligaste människor. ♥  Det enda som saknades var en moa, det går fan inte leva utan henne assåh! Hon är för bra!

Justee, ny design har jag! Det var Aley'o som fixade, blev riktigt nöjd! Som sagt, jag tycker om allt som är enkelt. Så tack till honom återigen. :)

Nehee, ska man försöka sova lite kanske? Får se om jag kan det, har ju så jävla ont i revbenet!
Godnatt! puss

.Motvind.

inte nog med att jag har ont i revbenet, rumpan och har träningsvärk i magen. Mamma lyckades också göra fel med maten idag, så pappa fick min mat och jag fick hans mat. Vilket ledde till att jag fick ligga vid toalettstolen i någon timme, varför händer allt mig? hhaha, jag ooorkar fan inte mer nu. xD

och på tal om ingenting. Jag har börjat dricka kaffe!
det är verkligen inte så att jag har tvingat mig att tycka om det, utan det var för några dagar sen pappa råkade göra lite för mycket kaffe. Så jag tänkte att jag kan väl prova, och jaa, det var inte så äckligt som jag trodde. Men inget är bättre än te! Så är det.


I want you to notice, when I'm not around.

karin kom som sagt till mig igår och planerna var att ta tåget till mantorp och hälsa på några men så blev det inte. Vi raggade upp dennis och co. och drog till lokalen istället. Kollade lite på slutet av fotbollen och drack lite, sen efter några glas skulle vi ner till lagman för att spela fotboll. Spelade någon fotboll? nja, vi satt mest och pratade. Stod och väntade på någon i typ en timme också, under tiden roade vi oss med det ena och det andra, bland annat så skjutsade dennis både mig och karin på cykel vilket ledde till ännu mer ont i rumpan. Jag behöver nog inte ta upp varför jag hade ont i rumpan från början, hahaha. Efter en del galenskaper så började vi traska tillbaka mot lokalen, trevlig promenad vare allt!
Jag hade jävligt kul måste jag säga, dock kunde kvällen sluta lite bättre men det är sånt som händer. Jag är tacksam över att jag fick en famn att gå till, tack D!
Men nu har nästan allt löst sig, skönt !

Kom hem sent inatt och det ledde till att jag vaknade sent idag. Hade ont ta mig fan överallt! Och dessutom tror jag att jag har en spricka i revbenet, jag skojar inte. Det gör så jäääääääävla ont! jag vet att karin sitter där hemma och skrattar nu, hhaha. Att jag alltid lyckas, alltid va fan, haha. Det värsta är att jag vet knappt vad jag har gjort ... aaaah så typiskt mig bara. Så jävla klantigt!

har inte gjort så jävla mycket idag, mest legat i sängen och tyckt synd om mig själv. Så kan det ju vara ibland. haha.

Hard work work.

Åkte iväg och jobba idag vid 9. Det var riktigt slitsamt idag! Slutade redan vid 2, riktigt skönt. Sen dess har jag väl bara legat här i sängen med datorn, har vart så himla trött men nu börjar jag nästan piggna till lite och jag lär nog piggna till ännu mer efter duschen jag tänkte ta snart.

Ikväll kommer karin hit, vet inte riktigt vad vi ska göra, det är sånt som märks. :)
kanske cyklar till donken? haha. jaani.
jag har förresten skit ont i rumpan idag och träningsvärken i magen ska vi inte ens prata om! Hallååå? det var inte ens jag som cyklade igår... haha. fyfan.

girls girls girls.

när vi kom fram till karin var planerna, baka scones och kolla på skräckfilm.
men nej, så blev inte fallet. Vi klädde på oss rejält, i alla fall jag, vinter jacka är ju grejer. haha. Sen cyklade vi till donken, och jag kan ju säga att det var karins idé. Vem annars liksom.? haha. Kom iväg i alla fall, karin skjutsade mig både dit och hem, tur det kanske annars vet jag inte riktigt hur det hade gått. Men jag hade det inte så bra där på pakethållaren ändå, jag frös galet mycket även fast jag hade vinterjacka och jag hade så gaaaaaaaaaalet ont i rumpan. haha.

Chillade lite på donken med glass, gled runt lite på stan och därefter cyklade vi hem till karin igen. Satt och mumsade i oss nybakta bullar med te, det satt riktigt fint kan jag ju lugnt säga!

Fin kväll med mina favoriter. ♥

Gonna have a good time tonight.

nej, nu är det dags att hoppa in i duschen, sen bär det av till karin med elin :)
jag hörde något ryckte om scones. hiihh, muuumss!
nehe, nu är det nog dags att sätta fart. Ha en fin kväll. puss! ♥


F.R.I.E.N.D.S



åååh, tack, det här fick mig på mycket mycket bättre humör.
och även ett stort tack till mina vänner, som alltid är så jävla bra! ♥

.............

jag blir så jävla trött asså.
när man mår som bäst så rasar allt, det är fan alltid så.
när fan kan man få vara sådär riktigt glad så att det håller i sig?
jag hade fan lagt allt bakom mig redan, men sen stod jag där
mitt i köpcentret och stor tjöt. Seriöst, jag klarar mig så bra utan dig..
låt mig bara vara, det är det bästa du kan göra.
jag är inte sånhär egentligen, men nu vill jag fan tänka på vad JAG vill.
det var så jävla bra ett tag, men det förstörde du totalt.
jag litar inte på dig, och kommer aldrig mer göra det ..
låt mig va nu, jag vill inte höra din röst .. inte på ett bra tag iaf....

here's a big fuck you,
for the calls i waited for
the dates i hoped for
the love i wanted
the tears i cried
and the heart you broke
asshole

Piroger!!!!!!

det var riktigt segt att gå upp imorse men jag tog mig upp! fick även skjuts till bussen, he. Har haft religon och media idag, religonen bestod av redovisningar och median .. chill och lite betygssnack. Det gick bra, jag är nöjd :)

nu vet jag inte riktigt vad vi göra, sitter och väntar på att naturkunskapen ska börja kanske? blir att lyssna på lite mer redovisningar och sen slutar vi för dagen. Skönt!

Here comes the night.

Har pluggat massor nu, kanske inte tillräckligt mycket men nu får det fan va nog. Jag är så jäääääävla trött, så måste nog gå och lägga mig annars lär jag aldrig orka upp imorgon. nae, godnatt då! hejdå.


Så blev bilden till slut.
Riktigt fin om ni frågar mig!
Tack aley'o :)

I will wrap you in my arms.

Skolan idag var minst lika jobbig och onödig.
När jag kom upp till skåpet på morgonen låg en ros och ett tänt ljus på hans skåp. Det fick mig att stanna upp ett par sekunder. Efter första lektionen när jag kom upp till skåprummet igen satt hans mamma och rensade ut hans skåp med tårar i ögonen. Vad gör man? fyfan, jag fick rysningar och stämningen var så himla tung.

Slutade sedan vid 10, jag och moa drog en Mcflurry med COLASÅS! Så otroligt gott sådär tidigt på morgonen, haha. Vid 2 började jag jobba och halv 8 var jag hemma igen. Har suttit och redigerat med lite bilder sen dess, men fick inte till det riktigt, så nu sitter alexander med bilden. får se hur det blir, jag tror den kommer bli riktigt bra :)

nu ska jag plugga, puss.

Finally!

ÄNTLIGEN KLAR MED FÖRDJUPNINGSARBETET!
det var ett helvete, men nu är det äntligen över och nu ska jag gå och lägga mig.
Godnatt!

It scares me.

När jag kom till skolan imorse stod flaggan på halv stång.
hela vägen från skolgården, upp för backen, upp för trapporna snurrade tankarna i huvudet på mig. Jag kände inte alls denna personen, jag visste ingenting om honom. Men på något sätt kändes det så nära, jag vet inte varför. Det kunde ha vart vem som helst känns det som, det kunde vart jag.. Första lektionen började en lärare gråta...
Skolan är så mörk nu, nyss var den full av glädje och längtan efter sommarlov.
Nu finns det inga ord som kan beskriva stämningen i skolan.

skolan idag var lika onödig som igår.
började med spanska och avslutade med historia. (Y)
skulle egentligen ha haft samhäll och idrott också, men gav fan i det eftersom att vi hade massa hål och skit emellan och sen skulle jag inte komma hem förens vid 4. Det är inte värt det!
Så jag åkte hem och har redan nu läst igenom alla sidor i psykologin tills imorgon. Så det flöt på bra! Nu ska jag ta mig igenom religonen så det helvetet blir klart någon gång!

puss.

Breathe out , so I could breathe you in. Hold you in.

jag somnade till slut med världens huvudvärk. Och när jag vaknade så hade jag fått ett sms från dennis, på finska? Trodde först jag hade blivit helt dum i huvudet så var tvungen att läsa det flera gånger (fatta dock ingenting) tills jag verkligen kom på att det var ett annat språk. Hur ont i huvudet hade jag då liksom? hahha.

Och sen när jag loggade in på msn så skrev simon något oväntat.
Varför händer allt mig idag? Jag känner att jag inte riktigt hänger med. haha

hahah anyway. Jag sov bort 2 timmar förut, sen har jag mest suttit och lekt lite i photoshop. Nu börjar klockan närma sig halv 11 och jag tror det innebär läggdags för min del. Godnatt!

I try not to let it get to me.

det var riktigt jävla onödigt att ens åka in till motala idag. Hade en lektion på 10 min och sen drog jag och moa och käkade. Visst det är alltid lika mysigt att äta på ströget med mosan, men det var ändå så onödigt att åka dit. Sen att cykla hem i världens storm och regn var ju inte det minsta kul. Och som pricken över i:et fick jag huvudvärk, toppen!

jag ska nog sova en stund nu.
Det skulle jag behöva. puss.


R.I.P
jag har sagt det tidigare och jag säger det igen.
Världen är orättvis.

Under ett kort ögonblick kan allt vara borta.

uuuh, underbar sovmorgon. Ställde inte ens klockan igår kväll, utan vaknade helt av mig själv runt 10. Åt lite frukost samtidigt som jag slöade framför tvn, gjorde iordning mig. Nu sitter jag här och fördriver tiden, bussen går inte förens om en timme typ. Fast jag har verkligen ingen lust att cykla för det REGNAR ute, buhu :/ Men jaja, jag ska i alla fall iväg till den här jävla lektionen och sen ska jag äta på ströget med moa så det är nog värt det i alla fall. Men om det skulle börja spö regna så stannar jag nog hemma!

PUSS.

Me like.

Det har vart en riktigt fin dag idag. :)
Förmodligen den varmaste dagen hittills. Synd bara att det inte håller i sig, kommer ju bli regn resten av veckan. Lite synd tycker man ju. Men jag tror heller inte jag skulle palla den värmen så länge. Bor vi i sverige eller?

Imorgon har jag bara EN lektion. Börjar halv 2 och sen drar jag och moa iväg till ströget och käkar. Eller jag tar förgivet att vi ska till ströget, det är liksom vårat place så är det bara!

Ne, men jag ska väl ändå ta och sova nu. Lite extra sömn skadar väl inte? Godnatt. ♥ 

90210?

Plugga. Vad trodde jag egentligen? Nej, jag öppnade inte ens boken. Jag bestämde mig för att baka kladdkaka istället, kändes mycket roligare. Jag börjar bli en jävel på kladdkaka, men det är det enda jag kan baka också, haha.

Och sen skulle jag kolla på 90210 kl 20:00 men självklart är det repris på första avsnittet istället. Förbannat! Och sen när jag skulle kolla om det kanske var ett nytt avsnitt efter det så visade det sig att förra veckan var sista avsnittet!!! WHAAAT!? Det kan fan inte stämma, i så fall var det sämsta slutet någonsin.
Jag är besviken, gryyyymt besviken.

älskade 90210
.... :/ deppigt det blev ...

Nobody's wife.

skolan idag bara svichade förbi. Började med engelska redovisningar, fortsatte med lite historia och spanska och runda av dagen med lite Israel-Palestina seminarium. Och nu är äntliiiiiigen Israel-Palestina över, aldrig mer, FAN va gött!

slutade sådär olämpligt dock så jag missade bussen precis. Men jag klagade inte för det, tog mig en glass och satte mig vid vattnet och stekte galet med underbar musik i öronen, tiden gick skapligt fort så straxt därefter satt jag på en buss på väg hem.

Slappade lite, åt och kollade på tv. Har njutit av solen tillräckligt idag känns det som, är så jävla brun så det räcker tror jag, hahah. Satt nyss och pratade med moa i telefon och hon och jag är rätt bra på att fördriva tiden med lite skit snack, haha. Nu ska jag börja plugga tänkte jag .. chao. ♥ 


HURRA HURRA HURRA


9 år!
Min lille plutt börjar bli gammal!
Grattis älskling! ♥ 

You know I've tried but I'm still the same.

Varför sitter jag här kl halv 7 på morgonen? Jo, jag vaknade kvar i 6 och kunde inte somna om så duschade och gjorde i ordning mig, sitter här och äter frukost nu. Första morgonen på.. typ hela terminen jag inte behöver stressa (?). Ärligt talat så känner mig så mycket piggare nu när jag har gått upp tidigt, äter frukost och tar det lugnt. Jag som alltid brukar stressa in i det sista och skita i frukosten, hur mår man då liksom? he.

Nu har jag ätit upp. Vad gör jag nu?
äsch, hejdå.

RSS 2.0