Hiss och diss

1. det är sommarvärme ute och shortsen är på.
2. mina vänner är fan mina vänner och mina vänner är fan bäst.
3. jag känner mig nykär igen, denna sommarkänsla får mig att tänka tillbaka på första gången jag och mårris träffades.

1. jag HATAR värmeutslag och det går inte att bota.
2. jag har inget jobb
3. no money

tur att jag älskar livet ändå och att pengar aldrig gjort mig lycklig, för det gör mina vänner och min kära pojkvän så bra. LYCKLIIIIIIG

Ben&Jerry's


Chunky Monkey är den sjätte i raden som vi ska testa nu. Hoppas den är god!

Hoffmaestro

Konserten i torsdags var minst sagt awesome. blåmärken, skrubbsår och en svullen näve var fan värt för att få stå längst fram! Jensen sjöng Young Dad och tittade mig rakt in i ögonen, det var magiskt. de log mot mig och vinkade, och slänge iväg några pussar. mmmm.

precis innan konserten fick vi träffa dom. vi kom dit och träffade en kille som visade vägen till deras loge, slängde lite käft och efter några minuter stormade hela bandet + andra människor in som vi hälsade på. snackade mest med kalle och kaliffa som var ett par skit trevliga grabbar. drack lite öl och nötter, tog kort och bara chillade. AWESOME vare!


Hoffmaestro Linköping 21/4



Happiness comes in many forms

klockan är 04:41 och jag sitter här och börjar bli lite små trött. men jag kom precis och tänka på hur mysigt det faktiskt är att vara uppe till morgontimmarna, det är precis tyst och man ser hur himlen utanför öppnar sig för en ny dag. jag vill vara fast i denna stund.. ett tag till.

hi there


Camden, London, januari 2011

vi ska inte prata om hur duktig jag har varit idag, för då blir ni bara till er och ja ni vet. sjukt snäll dotter är jag iaf, och flickvän. he. nä, sluta larva nu. jag är dödstrött och bara vill mysa, men mårten har sängen och snäll som jag är så sitter jag på hårda golvet så att svanskotan värker. men tyst som en mus är jag .. ihih. imorgon är det fredag och sen är det lördag och då är det fäääst.

ett glas vitt


fyller ut med en bild. Tower Bridge, London, Januari 2011.

har vart lite duktig idag. har lagat mat till både pappa och mårten, tvättat kläder, handlat och pantat. nu tar jag mig ett glas vin och tittar på Gossip Girl tills mårten är klar med sitt plugg. sen blir det True Blood.

woopsie!


jeansjackan


jeansjackan på, tungan rätt i mun och dubbelhaka på det!

Time knows something we don't

jag och mårten har börjat på andra säsongen av True Blood. tyckte den var skit konstig i början, men efter att vi gav den en chans så är den faktiskt ganska bra!

och så har vi tittat på Knowing. Skit bra film med skit dåligt slut. förstår inte hur det är möjligt. jag säger som mårten brukar säga, jag kunde gjort det bättre. HÄHÄ

nu hoppas jag på att det är käk, för jag svälter fan.

sommar och virkat


it's sunny outside for a change

befinner mig hos mårten nu efter en långtråkig dag hemma. tittade lite gossip girl och plockade hemma.

ikväll blir det taco, mys och förhoppningsvis lite godis. nom nom.

bild från LookBook.

jag är med och tävlar...


jag är med och tävlar om en snygg sommaroutfit hos Nattis. Vill du också vara med och tävla klicka dig in till inlägget: HÄR!

True Blood

Vi såg precis klart True Blood säsong 1. Hade väldigt låga förväntningar på den först, men det är fan bra!

I wanna do bad things with you

Jace Everett – Bad Things - Soundtrack Version

I wanna do bad things with you.

When you came in the air went out.
And every shadow filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.

I'm the kind to sit up in his room.
Heart sick an' eyes filled up with blue.
I don't know what you've done to me,
But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.

When you came in the air went out.
And all those shadows there filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.
I wanna do real bad things with you.
Ow, ooh.

I don't know what you've done to me,
But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.
I wanna do real bad things with you.

Shabo


Shabo är en livlig liten valp på sju månader. Han är en Papillon Shipperke, och sjukt söt. Jag var hundvakt några gånger förra veckan och har även vart det några fler gånger denna vecka. Det är hur kul som helst! Han är verkligen som en liten bebis! <3

idag har vi också busat massor och myst tillsammans. vi var även i lkpg en sväng, skulle träffa Hoffmaestro Street Team men bara Sofia kunde dyka upp. det blev en liten fika på steve's och massa snack. så nu hoppas jag att ett Hoffa attentat är på g. för det är fan dags snart! ska bli gör kul!

vid sex tiden åkte jag och shabo hem igen, han sov hela vägen och så var vi ute på en promenad förut. och sedan kom Nilla och hämtade honom. men jag tror jag träffar den lille krabaten imorgon med, om det blir som vi tänkt.

nu ska jag mysa mig ner i sängen med mårten <3

eftersom att Nilla sov hos mig inatt så var jag hundvakt idag igen.

Gårdagen




Solo Mode. Första numret! Inspirerande och en blick rakt in i modevärlden. KÖP DEN!

igår klev jag upp tidigt ur mårtens sköna säng. lite extra tidigt så jag kunde titta igenom tidningen och mumsa i mig frukosten i lugn och ro. satt lite för länge och blev tvungen att sätta raketen i röven för att hinna med bussen. gick till bussen i regnet och när jag kom fram såg jag säkert ut som en drängt katt. men skönt vare, för det var inte kallt! När jag kom hem började jag faktiskt städa och vid tio tiden hämtade jag lille shabo i stan, vi myste och busade, sedan vart han trötter och somnade. jag passade på att städa klart mitt rum och sedan tog han och jag en svänt hem till mårten. hälsade på stora hunden lucy och jag och mårten myste lite. sedan mötte jag upp nilla i mjölby, vi köpte kebab och åkte hem till mig. åt och sedan låg vi i sängen och snackade skit in på småtimmarna. så himla mysig dag <3

Linköping


det vart linköping igår, med mårten. det var dags för mig att hitta ett par skor till balen. och för första gången så hittade jag precis det jag letade efter. ett par vita klackskor, låga. så jag kan ta mig igenom en hel dag med dom. perfekt! när jag hade köpt dom begav vi oss in till stan till bröllopshuset för att jag skulle prova klänningen. DEN VAR FÖR LITEN! hur i helvete kan dom beställa fel storlek och sen skratta bort det? jävligt dålig stil av dom, och inte nog med det så begär dom att jag ska betala. så jävla förbannad! bara slarv det där!

mårten och jag åkte tillbaka till ikano igen för att han skulle köpa sig ett par skor. blåa converse blev det, gör snyggt! jag är avis pån!

sen åkte vi hem, lite smått irriterande!

söndagsfint från lookbook



goodbye saturday

kom precis hem från vadstena. som jag sa förut var det jättetrevligt! vi blev bjudna på trerätters, sällskapsspel, godis, massa prat och skratt. jag gillar min släkt, det är så mysigt att umgås med dom.

nu är vi hemma, jag och min pojkvän, vi ska väl snart mysa oss ner och fortsätta med True Blood, eller så kanske vi hittar en film. Godnatt mina söta! <3

2011.04.03


keeping it simple

ja, vad ska man säga. min fredag blev inte riktigt som planerad. hade tänkt mig en fet utgång men istället drog tjejerna till gran canaria och ingen var längre sugen på utgång. inte ens jag. så jag och min pojkvän stannade hemma, tittade på true blood med en ben&jerry's i handen. helt ok faktiskt.

idag ska vi åka till min faster i vadstena för att fira min kusin som är hemma från uppsala. hon fyller 25 som jag tidigare nämnt. det blir god mat och grejer. trevligt! nu är det bäst att jag skyndar in i duschen..

Äntligen fredag

yes, äntligen är det fredag och ikväll är det utgång. jag ska antagligen köra ikväll men va fan, jag är taggad!

medan mårten har vart i skolan har jag roat mig med några avsnitt av Gossip Girl. ja, jag har börjat på en ny serie. helt ok är den faktiskt. nehepp, mårten kommer hem runt fem så jag hinner med ett avsnitt till. sen bär det la av hem till mig och då måste jag hitta något jag kan ha på mig ikväll.. samma historia varje gång man ska ut! gaaaah.

RSS 2.0