VILKA VINNER DRAGET!?



SAMHÄLL VINNER DRAGET!!!!!!!!!!!!!!!1

VILKA TAPPAR TAGET?

NATUR TAPPAR TAGET!!!!!!!!!!11


S3 BÄRS OCH RAKADE BRUDAR, N3 SAFT OCH THAILÄNDSKA POJKAR!

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


NATUR: glöm inte puffarna imorgon, ni kan ju behöva dom ;)


Jag har tappat min livsglädje.

Klockan ringde vid 6 imorse, men jag orkade inte gå upp - dålig dag.
Jag bestämde mig för att jag gå upp när jag orkar, och hinner jag så går jag till skolan. Men icke, jag låg i sängen i 10 timmar i sträck. Tänkte på allt mellan himmel och jord, slummrade till lite då och då och läste några kapitel ur "Ps. I LOVE YOU".

När klockan slog 4 kände jag att det kanske var dags att ta sig upp. Ligga i sängen ett halft dygn är kanske ingen hit, och ofräch blir man ju. Så jag tog mig en låång dusch med hårinpackning och ansiktsmask och sen gjorde några skit läxor. Sen tog jag på mig skalet på min nya vinterjacka, halsduk och vantar och gick på en riiiiktigt lång promenad med ljuv musik i öronen. I två timmar var jag ute och promenerade och det var rätt så jävla skönt måste jag säga. Det måste jag göra oftare, IFALL jag hinner.

Kom lagom hem till Idol, och nu sitter jag här och funderar på att läsa lite och sen sova.

PUSSSSSS

JAG FIXAR INTE BLOGGAR! Så snälla sluta fråga.

Tog en låång dusch förut, körde på lite hårinpackning och grejer och nu har jag precis gjort klart spanska läxan. Dags för en powerwalk med Lars Winnnerbäck. Chaao suuckeeeers!

Det är du eller ingen alls.

Det känns som om vi har utforskat världen, det känns som om vi har sett allt runt omkring och det känns som om vi båda har upptäckt att tryggast är vi med varandra. Det känns som att det är dags att hitta tillbaka till varandra. Det känns som om det är vi ...


Hej näringsbrist!

jag mår skit illa, yr, skakar i hela kroppen, huvudet dunkar och magen helt inskjunken.
Men jag kan inte äta.... vad gör jag?

fyfan, orkar inte med det här igen ..

Låt mig få dö lite?


När dagarna gick framåt var jag kvar någon annanstans.

Igår innan jag stack till jobbet hade jag ett jävligt fint telefonsamtal faktskt. Att prata med någon som faktiskt känner en mer än sig själv(?) är på något sätt skönt. Man behöver inte ens avsluta en mening för att bli förstådd. Man behöver inte ens berätta allt, det räcker med ett ord och hela historian är klar hos den personen. Men igår var jag liksom tvungen att berätta mer än så, jag bubblade över. Det var skönt att bara få ur sig allt till en person som vet en utan och innan till, som känner till alla ens egenskaper men som ändå bara låter allt vara, för det är ju ändå redan gjort. Jag kände mig så himla lätt efter det, det var så skönt och nu kan jag liksom börja om på nytt.

Idag efter skolan åkte jag direkt till mjölby för att käka lite med Karin och vi babblade på rätt bra och fick massa bra saker sagt. Sen på vägen hem svängde jag förbi Elina och vi satt i hennes kök och pratade om lite mer specifika saker och ja, jag är så himla glad över att vissa verkligen förstår mig. Andra gör verkligen inte det, och då trivs jag inte och vill inte ens försöka, då ger jag upp. Men med vänner som står en nära är det värt att försöka ifall det uppstår problem.


Nu har jag lättat på mitt hjärta ganska rejält så inatt bör jag sova gott annars är det något annat fel på mig alltså.

 

 



Förlåt.

Finns inte så mycket att göra nu.
Det varierar så sjukt mycket! När det är bra är det verkligen jättebra och när det är dåligt så har jag inte ens lust att kämpa för att få tillbaka känslorna. Så istället lämnar jag allt åt sidan, jag orkar inte försöka.. förlåt.


Monday

Jag har haft 18års-fest med elina men jag orkar inte skriva om det nu, det gör jag en annan dag och då bjuder jag även på härliga bilder ;) hahah

Sov knappt 3 timmar på hela natten så jag bestämde mig för att stanna hemma idag. Har mest bara legat framför tvn och hoppats på bättre tider. Men sen vid halv 6 drog jag mig iväg till jobbet och nu sitter jag här, kom precis hem. Ska alldeles straxt gå och lägga mig. Jag funderar lite på om jag ska gå till skolan imorgon eller inte, är yr som fan och känner blodsmak i munnen. Vad jag vet så är det inte något bra tecken, men vi får se hur jag mår imorgon helt enkelt.

Why?

jag kollade precis lisas blogg och såg att hon hade sett på klipp från 11/9 och tsunamin 2004. Jag vet inte vad det tog åt mig men jag ville med se och jag blir verkligen så knäckt varje gång!

 

hur kan man vara så ond? hur kan man vilja människor så illa? jag förstår verkligen inte! Jag blir så arg, samtidigt så himla ledsen. Alla dom som dog, alla dom som får lida, dom som sörjer.
Jag bröt verkligen ihop när jag såg människor stå precis vid fönsterna 1:18. Hoppa och dö eller brinna upp och bli aska?

R.I.P <3

Nej, nu ska jag torka tårarna och kolla på Idol.


ELIN - BLIR FRISK !

Idag är det freeeedag och det är såå underbart!
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Moa och jag funderade på att dra ut och dricka lite men vet inte om jag är så sugen på det faktiskt. Jag vill ha bara en lååång myskväll framför bra filmer!

Nu sitter jag i skolan. Först timmen spanska, gjorde inte ett skit typ. Har haft håltimma nu, inte kul alls, den enda här också. Snart kommer min klass och då blire samhäll, därefter svenska prov och så slutar vi dagen med kärringen.... usch usch usch.

Twiiiiiitteeer

GAAAAAH, vilken läääääckerbiiit!!!!!!!!
Följ hans twitter, ring honom också på 070-1234567 !!!

 

PUSSS



Jag har genomskådat dig ;]



Jag vet vad ni tänker..


 

Så ser jag ut i håret nu. Nej jag vet, inte så snyggt kanske! Men det är nämligen såhär, jag får inte duscha håret på 2-3 dagar, jag får inte borsta eller knappt kamma håret(gör jag iaf) och jag får inte sätta upp håret för att inte förstöra formen. Så det ser skit ut rent ut sagt! Jag får alltså knappt röra håret för att det är väldigt känsligt just nu, men det är bara lyda eftersom jag vill att det ska hålla så länge som möjligt.

Idag var jag en snabbis i skolan, hade några enstaka lektioner. Jag och moa drog sen förbi donken för att ta med lite food och vidare till lkpg där det blev shopping för nästan hela slanten(bokstavligt talat). I början var det riktigt segt, som vanligt, hittade absolut ingenting. Men har lärt mig nu att det tar ett tag för oss att verkligen hitta något vi gillar, men börjar vi så går det nästan lite för bra och sen får man nästan ha hänglås på plånboken alltså!
Först vandrade vi runt på stan, men det var typ smockat med folk så vi drog vidare till ikano där det var typ tomt. Hittade lite små skit där också och sen bestämde vi oss för att dra hem. Hem fick jag med mig, mitt fjärde par cheap monday jeans, ett cheap monday linne som ni kan skymta här ovan på bilden. Jag hittade även två linne, skjorta(bilden under) och lack-tights. Köpte också lite behövliga saker som smink och smycken(smycken... nja, minst behövligt kanske he-he-he).


IDOL 2009

 

Jag tror ändå jag har hittat min favorit faktiskt!
Sååå jävla bra så jag kan bara inte sluta lyssna.
CLARA HAGMAN !!!


Mitt håååååååååååår!

Efter ett 50-tal rullar, 3 hårinpackningar och en hårtorkning som varande ungefär 40 min så blev jag lockig i håret!
Ja, jag satt hos frissan lite mer än 3 timmar och det gick slött slött slött. Men tjejerna som tog hand om mitt hår var riktigt trevliga så det rullade på rätt bra ändå!

Jag blev jättenöjd! Dom gjorde precis som jag ville ha det och ja, vad mer kan jag säga. Det vart skit snyggt om jag får säga det själv!

Info.
Jag permantenta mig på Studio Hair art i Mjölby och det kostade mig 1000 spänn och helt ärligt är det värt varenda öre. Man får 2 inpackningar, men jag har så tjockt hår så fick en extra. Det brukar ta två timmar, men som sagt, jag har mycket hår så det tog lite mer än 3 timmar och inte nog med det, dom var TVÅ STYCKEN!
Man måste tänka på att att det förstör håret så ett par hårprodukter är något man måste köpa. Dom som jag då rekomenderar, även till dom som inte har pemanentat håret, är Kérastase. Den jag köpte den här gången heter Kérastase Oleo-Curl. Håller lockarna och luktar himmel minst sagt! Varje produkt kostar ungefär 300 och det finns såklart för alla hårtyper!

BILD FÅR NI EN ANNAN DAG, nu vill jag bara sooooooova.!

he-he-he-he-he

Det hade nog kvittat vem det var. Jag skulle nog tycka det var lika ruuuuligt iaf. Detta gjorde nog min kväll, iihihi!
Alltså förlåt, jag har väl inget emot grabbarna egentligen. MEN SÅ JÄVLA ÄDG!
Jag skulle skrattat lika mycket om det var jag som fick juice och mjöl över mig. En kul grej! Sätter färg på vardagen liksom! ;)


ååååååååååh

Jag mår lite skit idag måste jag väl ändå säga.
Jag är så gryyymt jävla nervös! Ska ju nämligen permanenta håret idag. Tänk om det blir helt åt helvete! Tänk om jag kommer se ut som en gammal tant. Herreguuud, jag tänker alldeles för mycket känner jag. Jag blev ju as nöjd sist, varför skulle jag inte bli det den här gången också? Kanske för att det var nästan 6 år sedan jag gjorde det, men får hoppas på det bästa helt enkelt. HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!

Har precis haft foto A, nu har vi lunch. Vem vill äta såhär tidigt? Inte jag iaf! Men sen har vi i alla fall Svenska C och därefter sticker jag till frissan. Hörs kanske ikväll, kanske bjussar på en bild också.. vem vet! chaoooo.

Idol

Kom hem från jobbet straxt efter 20 och satte mig direkt framför tvn och slog på idol!
Och när jag hörde Alexander sjunga så börja jag fan gråta, jag skojar inte .. det var SÅ JÄVLA BRA!

 

Det var skit bra på jobbet btw. Jag var opepp som fan när jag åkte dit, men så fort jag kom in sprang jag på mattias och då lättade all ångest en aning. Timmarna rullade som på räls och straxt efter det så cyklade jag hem.


I can't find the words to explain, just how much you got me going insane.

Karl <3

Kom hem från skolan för inte så jättelänge sen, har hunnit käka lite och nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt. Halv 6 ska jag bege mig iväg för att jobba, är inte alls pepp men det är bara två/tre timmar så det är bara häääärda. Sen blir det nog hem för lite plugg och slapp framför tvn. Imorgon börjar jag 10:10, åååh så skönt!

Nehepp kanske dags att dra på sig ett par brallor och få upp håret i en toffs. Ha det bra! puss

Fiiiiiint som snus

Idag är det en bra dag, nämligen lönedag! fiiifan vad fint.
Imorgon spenderar jag en del av lönen på mitt hår, är fan grymt nervös. MITT HÅÅR!!!!
På torsdag drar jag och moa till lkpg, blir att köpa ett par nya jeans. Måste verkligen ha, annars kommer jag gå byxlös snart!

aya, nu ska jag ha lite ljudmedia. eller nee, orkar inte, blir fejan !

Duktiga jävel

Religion
Naturkunskap
Historia
Foto
Svenska

Nu har jag äntligen pluggat klart! Skönt att inte tänka på alla små läxor och redovisningar mer. Dock har jag svenska prov på fredag, har pluggat lite idag men ska fortsätta med det senare i veckan.
Nåja, maten är alldeles staxt klar och efter det blir det spikmattan! Det ska bli himla skööönt!

Look at the stars, Look how they shine for you.

Jag har vart så himla fnittrig idag, likaså moa. Så idag har det vart lite svårt att hålla tyst i klassrummet, speciellt i början av naturkunskapen. Det gick absolut inte att vara tyst! Men sen har väl dagen rullat på bra tycker jag. Skippade historian, för att jag hade glömt min uppsats hemma så därför kunde jag inte redovisa.

Nu är jag hemma och har en hel hög med skolböcker brevid mig. Ska ta tag i det idag tänkte jag så blir det lite lugnare senare i veckan.

OCH VET NI!!!!!! På onsdag ska jag för andra gången i mitt liv permaneta håret. Det ska bli så skönt att få ha riktiga lockar istället för detta ruffs jag har nu. Nu har jag vågit/lockigt och det ser INTE bra ut någonstans, men nu slipper jag platta håret :) Guuuuu' va jag lääängtar!


DU ÄR UNDERBAR

Karl <3

NY DESIGN!

Nu har jag äntligen skaffat mig en ny design. Ser ni den inte, tryck F5.
Först glömde jag spara allt så det försvann precis när jag vart klar, typiskt mig. Men nu är den klar och sparad! Ingen jätte avancerad design, men jag gillar enkelt!

Och sen är det väääldigt många som har frågat om jag skulle kunna fixa deras bloggdesign. Tyvärr, jag fixar bara till mina vänner. Knappt det! Jag älskar verkligen att designa, men jag har varken tid eller lust nu längre. Sorry!

Ingenting är detsamma utan dig..

Mötte Karin utanför konsum, hyrde film och köpte lite snacks sen drog vi hem till mig och kollade på Wallander - Tjuven, rätt ok faktiskt! Sen satt vi mest och pratade tills hennes mamma kom och hämtade henne. Lugn kväll och det behövdes kan man ju säga.

Nu sitter jag här med tända ljus och pluggar lite. Låter kanske inte så mysigt att plugga en lördagkväll, men jag har faktiskt humör till det och då får man väl passa på, det är ju inte varje dag direkt. Tända ljus höjer humöret. Det borde jag göra oftare ..
Men jag ska snart gå och lägga mig. Imorgon åker jag hem till en mycket saknad Karl <3

jag har även tänt ett ljus hos min ängel ikväll. <3 du är saknad, väldigt saknad ...

Plaza

 


18 ååår !!!

I torsdags blev man 18 år, inte helt fel faktiskt!
Släkten kom och firade mig och mamma var gullig och gjorde min favorit mat och favorit tårta. Det satt fint!
Jag fick massa presentkort och lite smått och gott till rummet. Det tackar jag för!

Igårkväll kom tjejerna till mig runt 7, vi käkade lite, pratade och åt efterrätt. Sen blev det att peppa galet för oss som skulle ut, så vi började göra iordning oss medan vi drack och var redan då en aning lulliga. Sen drog vi oss till mjölby för att ta pendeln till Lkpg där jag direkt fick sätt mig på en bänk och halsa både det ena och det andra. Lagom onykter började vi traska vidare och hamnade först på Plaza för några drinkar, fick även där i mig en hel del från mina vänner och andra random, hahah. Men det var väl bara att köra! Sen stack vi till Platå för att röja, dansade i flera timmar och höll på att dö så varm och trångt det var! Träffade massor av kända ansikten, till sist var det så himla jobbigt när alla slet och skrek grattis och själv hade man ingen röst kvar. Men jag var ändå på topp och ja, kvällen vart riktigt jävla bra! Tack mina vänner för att ni hängde med :) Jag hade verkligen en jättebra kväll!
Tog tåget hem vid halv 2 och gick direkt till Sibylla för lite fyllekäk. Sen kom pappa och hämtade mig och Emma och så fort vi kom hem så deckade vi i sängen.

Idag vaknade man och mådde lyckligtvist helt ok. Satt länge i sängen och pratade och därefter åt vi lite frukost och sen åkte Emma hem. Resten av dagen har jag mest slappat.
Ikväll blir det karinjävel! Drar donken såklart, vad annars?

Grattis mamma <3

jag saknar dig mamma ... <3

Älskade <3

Jag förstår inte.
Det är så obeskrivligt.
Tårarna slutar inte rinna.
Jag reagerar på varje litet ljud, hoppas på att det är du.
Känns som om jag ser dig i ögonvrån, vänder mig om, inget där.
Du fanns alltid där, oftast tätt intill. Skulle alltid ligga på en och oftast
borra in huvudet någonstans. Du var alltid så varm och kärleken, det var du.
Huset känns så tomt, vi bara väntar på att du ska komma tillbaka.

Jag vill bara höra dig tassa in i mitt rum, grymta lite och hoppa upp på min säng,
lägga ditt huvud på min laptop för att försöka få lite uppmärksamhet.
Jag vill bara känna din värme, snälla kom tillbaka..
Du var så tröstande, jag behöver dig här.
Bästa vän, Vila i frid <3

Du är min ängel <3

 

Världens finaste<3


läääängtaaar galet

Idag har jag verkligen inte mått bra någonstans.
Men det har verkligen inte förstört den jävla känslan jag har inom mig. Jag är så jävla taggad så jag tror jag tuppar av snart! Snart smäääääääääääääääääääääller deeeeeeeeeeeet!
Det är helt obeskrivligt för mig ...

Och den hääär låten gör mig ju inte mer taggad, nejnej!!
ASSÅ GE MIG HELG BARA!!!!! hahha

 

blunda och njuut,,,,,, ni som förstår vad jag menar (:


Bad day.

Idag räcker jag helt enkelt inte till ..


Ingen har väl missat denna päärlan eller?



HAHHAHAHHAH <333333

Min 18-årsklänning!

Klickade hem denna fina klänningen tidigare idag. :)


Memories.

Lördagskvällen spenderades som sagt med Karl. Myyys. <3

Idag blev det ingen träning som egentligen var planerad på grund av att jag känner mig rätt seg i kroppen och halsen svider en aning. Men det vart en impuls tripp till mjölby med Karin, drog först en fika på gusto och därefter en sväng till solakuten. Hängde lite i mjölby ett tag efter det tills vi bestämde oss för att dra hem till mig, käka lite, nördade framför datorn och sen åkte hon hem. Ostiis <3

Imorgon är det Måndag igen, ny vecka .. nae men ärligt talat jag klagar inte! Det är fan nu det händer!!!!!

Mys

Fredagsmys.
Jag spenderade min fredagskväll med världens bästa tjejer, Elin, Karin och Madde och vi hade det riktigt mysigt om jag får säga det själv. Laddade upp med chips, godis, dricka och kollade på Over her dead body som var riktigt jävla kul faktiskt. Sen slötittade vi lite på Sanningen om Rödluvan, också rätt kul. Sen blev det Elins rum för lite tjejsnack och skolkataloger :)
Det blev en tidig kväll, men en väldigt värd kväll. <3

Har precis kollat på Step up 2 (<3333333) och nu ska jag äta med mor&far. Ikväll blir det lördagsmys med Karl<3

<3

När jag själv inte kan beskriva vad jag känner, eller vad jag tycker så gör du det jävligt bra åt mig.


It's too damn late to apologize.

Ibland är det liksom bättre att bara vara tyst, eller vad säger du?

Dina ord svider verkligen. Jag har gått i snart tre dagar med en klump i magen och rädslan över att bli sårad efter det du sagt. Men ärligt, dina ord sårar nog mer än vad som senare skulle kunna hända. Jag är inte rädd, jag har lärt mig mycket under dom senaste åren och ifall det verkligen skulle gå snett nu så skulle jag nog lätt kunna resa mig upp och gå vidare. Jag är stark nog att klara mig själv, jag har nog aldrig varit starkare. Du är faktsikt en av dom som fått mig må så himla bra, men nu börjar du trycka ner mig igen. Börjar ditt liv bli pissigt eller? Måste du kasta skit på mig nu när du inte har någon annan att göra det på? Det är fan självklart. Som jag alltid har sagt, man får aldrig må riktigt jävla bra, det verkar inte vara tillåtet i den här världen.

Jag har väl nästan alltid tyckt att du är den enda som förstår mig bäst. Men jag hade verkligen så FEL! Visste du vem jag var skulle du tillåta mig, visste du att jag var stark nog skulle du knappt bry dig för du skulle veta att jag kommer klara det här utan stöd. Men du verkar inte veta ett jävla skit ärligt talat. Kasta ord sådär hur som helst är fan inte tillåtet längre. Förut tog jag emot all skit och grävde ner mig tills jag kunde inse att folk hade rätt, vilket egentligen dom inte hade, men jag var för svag då. Jag trodde alla andra hade rätt. Men nu kan jag fan inte ta emot skit, jag vet vem jag är, jag vet vad jag vill, jag står för vad jag tycker och om någon skulle säga något skulle jag fan inte bry mig ett skit. Men du var faktiskt en person jag såg upp till, som jag lyssnade på när du gav råd och en person jag aldrig trodde skulle säga sånt här. Jag hade inte förberett mig på det här och därför tog jag det så hårt. Men nu fattar jag, du är precis som alla andra..

Jag har lärt mig mycket och nu har jag även lärt mig att det är bäst att inte lita på någon. Jag litade på att du alltid, alltid skulle stå vid min sida vilka steg jag än tog, jag litade verkligen på att allt jag sa till dig skulle stanna hos dig. Men nu tänker jag inte lita på någon, jag är tyst, det är nog bäst så.

Jag valde detta - DEAL WITH IT!

Kings of Leon <3


En vecka kvar...

Min dag igår var lite skit kan man säga.
Men sen fick jag upp humöret lite för jag verkligen hade bestämt mig för att köpa dom där jeansen. Men när jag kommer in till stan så upptäcker jag att jeansen var slut! Det fanns ETT par JÄVLA byxor som var typ XXXXXXL eller något. Fy, ännu mer skit.

Men jag tröstade mig med en stickad tröja sen. Gillar den fan.
Sen tog jag bussen hem. Städade osv och sen fick jag för mig att färga håret så jag gjorde det. Inte så stor förändring, bara att det ser lite fräschare ut. (Y)

Idag fick jag cykla snabbtsnabbt till bussen och jag hann, precis!
Hittills har jag haft 3 lektioner och nu sitter jag här på lunchrasten. Skolmaten är ingenting för mig.
Har en lektion kvar, projektarbete men jag har funderingar på att gå lite tidigare för att jag ska nämligen iväg till Lkpg och träffa min Karl <3

All The Girls Standing In The Line For The Bathroom.

Trodde den här dagen skulle bli rätt bra.
Men nae, eller jag borde inte klaga. Började vid 12:10 men jag ville vara lite duktig så åkte in tidigare för att fixa lite saker. Sen började lektionen, svenska C, ingen lärare .. och därefter hade vi historia som vi inte ens behövde gå till. Så alla gick hem, och nu sitter jag här i mediasalen helt ensam och väntar på min helevetes spanska lektion, egentligen behöver jag inte gå på den heller, men hela dagen har vart så onödig så kan väl lika gärna stanna kvar och göra den mer onödig!

Det står "älskar mitt liv så jävla hårt" på tavlan. Ah, det är ju nästan så liksom ..

Men sen blir det stan, kanske får med mig ett par jeans hem som jag har kollat länge på .. som en liten tröst för denna skitdag liksom!

1 September - Favoritmånaden <3

Jomenvisst har det blivit september. Tiden bara rusar iväg och man hinner inte ens reagera.
Jag har inte uppdaterat på ett tag så det kanske är dags!

Min helg var rätt chill faktiskt. Fredagen blev en hemma kväll och på lördagen drog jag, Karin, Elin och C iväg på fest i Linghem hos Karl :) Det vart en förbannat (ursäkta mitt ordval) rolig kväll! Massor med galenskaper och mys, me like.

Och sen blev det måndag igen som bestod av skola och bio med Karl. Inte helt fel kanske <3
Idag var skolan ganska slapp men på samma gång seg, hade 2½ timmes hål och därefter en viktig lektion.
Imorgon börjar vi 12:10, nae men jag klagar fan inte! Sen är det bara tordag och därefter är det helg igen. Jo, men jag är ju ganska nöjd faktiskt :)

Sen är det ju bara 10 dagar kvar till min stora dag :)
Och sen blir det nog en hel del party varje helg fram tills oktober. September månad kommer nog bli ganska så vild. Men man lever ju bara en gång (;

Karl<3

OverandOut.

RSS 2.0