I've gotta say how beautiful you are.

då har man själv dragit på sig sensommarens förkyldning. jag vill inte säga att hösten är här än, jag blir depp av bara tanken att sommaren är slut. vill inte ställa in mina älskade sandaler i garderoben än, jag hoppas att dom kanske kan komma till användning dom kommande dagarna då det ska bli varmt, eller varmare.

jag är sjuk, men jag har fått träffa min kille då och då så jag överlever. han är fin.



ett två tre

igår kom min pojkvän till mig och det var det bästa på hela dagen. han är bäst.

idag vaknade jag tidigt, eller försökte iaf, faila lite. sov en timme extra så jag fick åka iväg ofräsch och tom i magen. men det är sånt som för det mesta händer mig. jag drog iväg till tandläkaren och det såg så fint ut, jag fick till och med lite extra gratis blekning. sen gick jag några ärenden på stan och träffade en sjuk karin med halsfluss. hon lyckas med det mesta! trafikskolan var nästa stopp för min del och där hängde jag i nästan 6 timmar. jag belönade mig med en runda på stan sen, köpte några smycken och därefter tog jag bussen hem.

nu ligger jag helt utmattad i soffan. imorgon väntar Risk 1:an och ännu mer teori plugg. yäähoooo ...



kärlek

ALL IN igår på krogen var ju hysteriskt roligt måste jag erkänna. jag och min bästa karin axelsson tävlade, fullast vinner. hon vann kvällen men jag fick mig en åktur i en utav karusellerna! kvällen va awesome och sen fick jag sova bredvid finaste.

idag vaknade vi sent och fortsatte eftermiddagen med bara mys. sen mötte jag elina och vi tog en långpromenad genom stan, och har man inte träffats på ett tag så finns det ju mycket att prata om. men bara för att du har flyttat min vän och bara för att vi inte är så bra på att höra av oss alla dagar i veckan så står du alltid nära mig, precis som du alltid gjort. du är fortfarande bäst.



Run Bitch, Run!

sis ringde denna ljuva morgonen och pratade liv i mig. det finns så mycket att prata om samtidigt som vi inte behöver säga ett ord till varandra för att förstå vad som händer. jag är glad att jag har henne, min fina sara.

hepp jag har dragit på mig mina jogging kläder och det är dags för en runda även denna dag. sen hjälper jag nog pappa att måla lite, huset börjar bli klart hörrni, fast å andra sidan. hur länge har vi hållt på med det? hur som helst, ikväll kommer två muppar hit. gilla. herrråå


Take a breath, take it deep

nähä, det blev en hemmakväll istället. men jag ska inte sura för det, jag tar vara på tiden och lägger mig i soffan och tittar på film. det kan nog vara behövligt när mitt tålamod snart säger boom!



Do you like it, boy?

spenderade 5 timmar på körskolan idag. jag är stolt som fan. kom hem vid 4 och sen dess har jag legat som en död fisk i sängen för jag har en sån jävla träningsvärk i ryggen! sprang rundan igår och konstigt nog fick jag bara träningsvärk i ryggen. hur? man vet ju inte

ikväll hade jag tänkt alla mina tjejer + jag då, på dansgolvet på sliver i lkpg. men icke, det blir jag och mina trogna krogkompis SNYGG-EMMY. vi ska supa och slåss sen får vi se om vi kommer hem. puss på rumpan och klapp på huvudet.


Take it

livet leker och jag bara hänger på. jag saknar dock mina vänner pretty much, och jag hoppas på utgång med dom i helgen. vad säger ni? all in, fullast vinner? jag är på!

jag har myst sönder med en fin kille dom senaste dagarna, men imorgon blir det lite allvar. blir körskolan i stort sett hela dagen, men det gör mig faktiskt ingenting för jag älskar livet mer eller mindre just nu. NU, ska jag mysa mig ner, ensam, i sängen och försöka sova, ensam... klockan står på 8. nu kör vi! godnatt!





You got me, you got me!

jag verkar vara på g igen azzååå. idag har jag och Nilla vart på stan hela dagen och bränt pengar. lönen kom och lönen försvann om man säger såååå, men det gillar vi väl. Nilla tatuerade sig idag också och jag var på plats, damn va sugen man blir att tatuera sig och jag är riktigt jävla säker på vad jag vill göra! så en tid till mig tack (ska ringa i veckan)!

Så vad har jag mer att berätta? jag fyller år snart, då är det höst och sen kommer vintern. Nilla köpte vinterjacka idag, tog henne 1 minut att gå in - köpa den och komma ut igen. vi säger väl så, snart är vintern här mina kära vänner! godnatt.


P&L

utgång i lkpg igår. man har ju sett mer folk ute om man säger så, men det var kul. i morse var man uppe med tuppen och sen hade jag liiiiite svårt att somna om. idag ska jag träffa min pussgurka karin som förtillfället har lite svårt att svara i telefon. men jag gillar henne ändå. puss puss









tick tick tick tick tick boom

fuck va skönt det är att vara ledig. mindre skönt är att man förmodligen inte har något jobb kvar efter augusti, ska man skratta eller gråta? man vet ju inte.

Huvudstaden var jävligt kul måste säga, många galenskaper och myspys med familj och vänner. jag kommer tillbaka kan jag lova men inte med SJ igen. 6 timmar i tåg sätter spår i själen! Åkte hem med pappi i tisdags och mamma satte sig på flyget till Chile. Själv får man sitta hemma och ruttna i lilla landet lagom. Men jag har faktiskt haft några mysdagar och ikväll blir det utgång med Nilla! Helt ok jao!

nu är det bäst att jag stänger av innan åskan tar modemet igen. jag och pappa var ju nämligen och köpte ett nytt igår och telia suger röv på service. så är det. hejdå!





you are always on my mind

ja mina kära vänner jag jobbar häcken av mig. eller nu har jag haft mina tre lediga dagar och det vart fest, mys och lite annat skit jag helst vill glömma bort. jag har nog kommit ur min depp-period. hade en rejäl där ett tag, jag jobbade varje dag, träffade varken vänner eller familj. det är klart man blir deppig! nu jobbar jag en vecka till och sen är jag bannemig ledig ett tag framöver och då jävla är jag i farten igen.

jag bokade precis en enkelresa till stockholm. blir några dagars avslappning med släkt och familj, sen åker min lilla mamma till chile. och jag har hemligheter på gång. så ligger det till. PUSS

jag saknar mina bästa vänner


RSS 2.0