och ingen mindre än Ron Weasley hälsar er välkommen till min blogg


det har vart lov och jag har spenderat den med min pojkvän mårten såklart. han är numera vår inneboende och min svans. följer mig vart jag än går. mysigt! vi har tittat på hela säsong 1 av O.C och ja på den vägen går det. 90210 kommer imorgon och solsidan kommer upp när som. vilka serie nördar vi är. jag älskar oss. ihih

I want to love you and treat you right

nu är det dags att dra på sig lite kläder, smeta på lite smink och bege sig till stan och söka lite jobb. så vi håller tummarna på att jag inte gör bort mig i första taget. annars händer inget speciellt, det är lov och det är skönt, och min kära pojkvän skulle passa i denna ursnygga outfit. chaao.

HOFFMAESTRO STREET TEAM

jag är en av dom 6 utvalda från linköping att jobba för hoffmaestro. KÄNN MIN LYCKA!
jag är med i Hoffmaestro Street team, så jävla grymt det ska bli!

I love my love


satt precis och tittade igenom lite mobilbilder. och hittade den här.. jag tog bilden och tyckte den var söt, men nu när jag tittade på bilden igen så vart jag mållös. helt varm i hjärtat. min mårten och lilla stina, alltså jag blir nästan tårögd.. så fina!

2011.02.17

mårtengås har vart i skolan och nu lyfter han skrot på gymmet. jag, latfisen, har legat i sängen hela morgonen/förmiddagen. har ätit frukost och tittat på alla Amercias Next Top Model avsnitt säsong 15 (som går på tv just nu). men jag är bättre än alla andra så jag har redan sett alla och jag vet vem som vinneeeer. supernöjd blev jag, jag pekade ut den här tjejen redan från första programmet och tänkte "hon är highfashion"! så jävla kung jag är.

jag är hos familjen johansen nu, ska hoppa in i duschen och sen mer sänghäng kanske? eller kanske gå ut och gå med lucy johansen? jag får se, har inte så stor lust att släpas efter en dårhund som kutar iväg så fort man öppnar dörren. men lite godis kanske kan locka den tjockisen, hmm värt att fundera på..


jag ska ha en sånhär klänning i sommar! SKA HA!

så länge fötterna bär, så länge lungorna kan

jag befinner mig i någon slags undergång. jag vill så himla mycket men jag kan omöjligt prestera mer just nu. jag vill ut i världen men jag är så rädd för att gå vilse. och jag vill så himla mycket att det inte får plats i mitt liv. jag vill så mycket som inte går att uppfylla och det gör mig så nedrans ledsen. jag vill så mycket men jag har gett upp hoppet av att se dessa saker i mitt liv. jag kryper ner under täcket en stund..

never enough

jag har väntat på min älskling hela dagen. nu är han äntligen här! han har ätit och vi har vart och köpt matsäck tills imorgon. nu duschar han och snart blir det mys. som jag har längtat. han är sååå bäääst.

igårkväll



igår såg vi robert gustavsson på datorn i sängen med en ben&jerry's. det var mysigt.

ikväll blir det mer robert gustavsson och kanske ett avsnitt 90210. imorgon är det helg och fredagsmys. på lördag blir det sthlm, bara jag och min älskling, dags att börja tagga dåråå!

tjugo och tjugoett års kalas





i lördags var det kalas för elin och ricke i sya. det var trevligt att träffa alla igen, framförallt mina saknade tjejer, jag var dock väldigt sjuk så det varade inte länge för min del. men det blir fler fester med gänget så jag var bara där och umgicks en stund sen gick jag hem till mårtens säng. sov som en stock tills han kom hem, sen väckte han mig för några pussar och därefter somnade han och jag låg vaken till sju på morgonen. vilken lycka..

jag vill inte vara med längre

åh, jag är sjuk. jag är förkyld med feber. jag har ont i ryggen och huvudet och det känns som min kropp ska spricka när jag hostar. det var länge sen jag mådde såhär dåligt så jag ligger bara hemma och tycker synd om mig själv. jag borde städa men jag orkar inte, jag borde plugga men jag orkar inte, jag borde skriva mitt cv men jag orkar inte. jag orkar ingenting och jag saknar min älskling. DET ÄR SÅ SYND OM MIG GAAAH

Let me be your everlasting light


Ben&Jerry's + mys + film + mårten = underbara fredag

Oh friday, It's you again!

min beställning från hm kom idag också. jeansen satt som en smäck men skjortan var för kort, den får åka tillbaka. resten kommer med nästa paket.


modevisning på g


jag var hos sara igår och kom hem såhär!
det är nämligen modevisning på g och det var dags för första testet. hon sminkade mig och fixade mitt hår och det var ganska fränt. hade ganska mycket smink på mig vilket mina ögon aldrig varit med om förut så efter bara några timmar var dom trötta och rödsprängda. bara att bröja vänja sig för mer smink kommer det bli. jisses.. hur kommer jag orka? och jag börjar bli lite små nervös...


03.02.2011


jag vill aldrig säga farväl


några av de klädesplagg som jag impuls beställde från internet förra veckan. de borde komma den här veckan så vi får se vad som passar och duger och vad som får åka tillbaka. jag har även beställt ett par solglasögon, behöver ett par nya nämligen. har ett dussintals, men lika lätt som att slarva bort vantar under vintern så är det lika lätt att knäcka solglasögon under sommaren. så är det.

och som om det inte vore nog med kläder håller jag på att titta lite på Nelly. Ingen favorit sida längre men jag ska lägga affären på minnet så kollar jag upp plagget när jag åker till Stockholm den 12 februari. yes, jag och mårten åker över dagen och shoppar och myser. det är "alla hjärtans dag" och våran "6 månaders-dag" några dagar efter så vi ville hitta på något och upptäckte att dagsresor till Stockholm är billiga.

Kolla Blåklintbuss, Tur&Retur 160+moms per person! Ganska A WE SOM E enligt mig!

i'd like to fall asleep with you

damn va snyggt. nu tycker jag våren ska skynda på lite så vi får lite värme här i detta vinterland. vill ha nya vår- och sommarkläder så det bara skriker om det. men först måste jag skaffa jobb så jag har pengar att slösa. sen ska jag banne ge mig ut och spendera på fina klädesplagg.

idag har jag vart i skolan, sen tog jag en sväng till mjölby för att sola lite, och nu är det dags för några minuters-plugg sen blir det mys med pojken förstås.


RSS 2.0