SPAIN, HERE I COME !!!!

nu börjar det dra ihop sig. Klockan är snart 12 och det pirrar sådär härligt i magen, ni vet det där härliga pirret man får när man ska utomlands. jag hoppas och jag är nästan helt säker på att jag kommer ha så himla kul! Det kommer bli feeejnt detta!

nu smäller jag igen resväskan, packar ner mina små chipspåsar och inväntar tiden!
ni får ha det fint här hemma och sakna inte ihjäl er, jag kommer hem om en vecka (:
kanske uppdaterar om jag får tag i någon dator annars hörs vi igen när jag kommer hem med förhoppningsvis en massa bilder om blogg.se vill tillåta mig ladda upp några bilder. Vi får väl se.

Nu säger jag; Goodbye Sweden, Hello Spain!

GOODBYE SUUCKERS!



jag vet att jag döljer en sanning.

jag har packat som en galning de senaste timmarna. packat om typ 48 gånger och sedan kommit på att det är saker som fattas. typiskt. men nu är jag nästan klar och sitter just nu och andas ut lite.

åkte iväg till mjölby idag för att luncha med elin. jag hade totalt glömt bort att jag skulle åka, det var när pappa kom hem 10 min innan bussen gick då jag fick stressa som en idiot rent utsagt. som tur var hann jag! vi lunchade på gusto, åt en väldigt god pastasallad. Kommer verkligen sakna min bästa vän! aaw.





"du är ute och cyklar, kör in i en buske, VAD HÄNDER!?"

kom sent till skolan idag, men det har sina anledningar. orkar inte köra hela historian här. drog iaf till banken först och växlade pengar och sen till skolan. religion och spanska och sen hängde jag med moa till ajsomfan och sen hängde hon med mig till stan. avslutade med en glass på donken. finafinaunderbara moa. kommer sakna henne sååå FÖRBASKAT mycket när jag är borta!


idag på stan köpte jag mig två par vanliga tights och sen en mycket fin svart/grå tröja med nitar på. tänkte lägga upp en bild men det vill inte funka SÅKLAAART! jävla skit blogg alltsåååååå

nu är klockan snart halv 1 och det är höööög tid för mig att sova. men smart som jag är så hällde jag i mig två cola vanilla under tiden jag packade. var tvungen att dämpa min pack-ångest med något. ni förstår att jag hatar att packa, just för att jag inte har en aning om vad jag ska ha med mig och vad jag borde ha med mig... packa är inte min grej helt enkelt!

GODNATT!





Så vet vi båda två..

Och fast vi båda vill
Mer än någonting annat
Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

Vi har blivit som dom
Någon tittar på oss
Är det min tanke hon ser eller dina röda kinder som avslöjar mer

Vi har blivit som dom
Som aldrig får bli
Som sitter tyst på nått café, ingen får ju se att han är gift och hon är fri

När jag går därifrån
Och du håller kvar
Så vet vi båda två att det är såhär man mår när man hemligheter har

När jag går därifrån
Utan ett ord
Så vet vi båda två.. mmm




punktslut

jag har bestämt mig!
jag beställer hem den här läckerbiten när jag kommer hem från SPAIN!

 


jävla skit blogg

mådde skit hela natten så blev inte många timmars sömn. ställde om klockan till 9 och tänkte åka iväg till skolan, men orkade inte då heller så jag hoppade över skolan idag. och lika bra var väl det, har mått dåligt till och från.

idag är det bara 3 dagar kvar, eller 2 dagar kvar egentligen. åker på natten mellan torsdag och fredag. även fast det inte är jättevarmt där i spanien så är det betydligt mycket varmare än här. kollade smhi förut och det kommer variera mellan 11 - 18 grader. inte helt fel tycker jag, kommer få använda min älskade skinnjacka och sånt gör mig så glaaad.

(och här skulle jag ladda upp en bild, men det vill SÅKLART inte funka!!!)




kan känna att jag vill ha..

funderar på att beställa någon av dom här. är riktigt sugen!



Draft: Jan. 19, 2010


så typiskt

skulle ha pluggat på allt idag. men mina planer sprack då jag började må dåligt och somnade vid 7 och vaknade nu. lyckat! jag har inte pluggat religion och inte heller foto A, så jag vettisjutton hur det ska gå imorgon. funderar på att skjuta upp det, men faktiskt göra det innan jag åker till spanien, vore ganska skönt och få det gjort liksom.

SPANIEN OM 4 dagar!


långa nätter

tjohej, sitter i skolan och deppar. jag har religionsprov imorgon och redovisning i Foto A. har ingen lust med det alls, vill bara hem och lägga mig under täckte och lyssna på melissa horn som jag förövrigt är helt kär i. inte henne då, utan rösten och texterna.


 


RAAAWR på sveriges hetaste kille

har pluggat, eller nae det har jag inte alls gjort, jag har försökt ska vi väl säga. men jag har packat lite och städat. kom precis ut ur duschen och nu ska jag bänka mig framför tvn och kolla på Johan Falk och Frank, grrrr.


hahah aaaaww <3

jag kunde inte låta bli!
skrattar alltid lika mycket när jag ser dom! Så otroligt sööööta.

 

 


Jag gav upp för länge sen

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen 
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen





Nya ringar!
Blomman kommer från Lindex och den svarta från Guldfynd.


sexyy biitch

när jag upptäckte att bussen inte gick direkt till motala utan istället via vadstena gav jag upp och ville bara gräva ner mig under täcket. men jag fick ingen ro av tvillingarna, så i sista sekund drog jag iväg till bussen iaf. och det va ju ingen dum idé, åkte hem till mina tjejer och myste sönder med bra film framför brasan.

idag åt vi våfflor tilll frukost. åt så jag nästan höll på att spy. var tvungen att lägga oss i sängen och vila, och jag höll nästan på att somna igen. haha hur trött?


vi har hittat våran favoriiiitlååååt, hehe


Twins

hade tänkt mig en lugn kväll med film och snacks, istället blir det att dra hem till morad. blir kvar där över natten. vi hörs imorgon igen ! pusspuss




azzååå liutjgldfivtjo

JAG VILL BLOGGAAA SOM VANLIGT!

men blogg.se verkar inte tillåta mig. jag blir GALEN


typ, UTGÅNG!

min statistik har mer eller mindre flugit upp i taket! Det är hur kul som helst tycker jag, hoppas ni stannar (:


det blev utgång igår med hanna, maria, karin, emmy och sandra. höll dock inte ihop hela kvällen, vart lite dans, spring överallt och såntdär. men det vart ändå en ganska lyckad kväll tycker jag. är mina fina vänner med mig kan jag inte begära så mycket mer, dom är underbara

sen åkte jag och tvillingar hem till mig, pratade lite om kvällen och sen somnade vi sött (:
idag vaknade vi vid halv 12 ungefär, åt frukost och sen drog dom hem :/


TATTOOO

 

jag älskar dig mamma <3

 

 

 

ja, bilden är sne!

 

 


Varje sekund med dig i mitt liv vill jag radera.

igår åkte jag in till skolan för endast en lektion. Onödigt kan jag tycka men hanna tvingade mig. haha. Drog till ströget med henne och maria och sen hem till dom för kladdkaka och mys. Mycket värt! Blev en impulsövernattning. Laddade upp med Paranormal Activity i stora sängen och sen somnade jag gott mellan hanna och maria (:

idag kom man 20 min försent. WHATEVER tänker jag, bättre sen än aldrig. Efter skolan åkte jag hem, käkade och sen till mjölby till tandläkaren och frissan. Gick mycket bra och jag blev ganska nöjd med håret, lite kort men det växer la ut. Skönt att bli av med lite ruffs iaf!


Smärtan är en känsla som jag vill radera.





D - ESIGN

NY DESIIIIGN !

fick i uppdrag att fixa andrees blogg lite och blev rätt sugen att fixa min egen. ingen stor skillnad kanske, gick från svart till vitt.


Ge mig en dosa ork?

oj vad besökare jag har. undra vad det kan bero på? ihih
men ni får faktiskt vänta tills imorgon. jag skäms inte över det eller nåt, men det håller fortfarande på och läker.

satt precis om kolla på s.a.t.c the movie. somnade en stund också. ska egentligen plugga till religionsprovet vi har imorgon, men jag orkar inte bry mig. fick reda på att vi har prov igår och gav upp redan då. fixar det nästa vecka. har ingen som helst ork.





12 januari ~ TATTOOOO

Nu har jag tatuerat mig och jag vart förbannat nöjd!

Har vart skit nervös hela dagen. Inte riktigt kunnat fokusera på annat om man säger så.
När jag väl kom dit så kändes det som om min magsäck hade vänt sig ut och in. när jag satte mig i stolen började jag skaka så oerhöt! MEN, till en början va det lite obehagligt men det gick snabbt över till att vara skönt. Ibland kände jag inte nålen alls.

det är självklart att det varierar från person till person vart smärtgränsen ligger någonstans. jag som hatar nålar och sprutor och hela den biten klarade mig rätt fint. så till mina vänner som har tänkt att tatuera sig. va inte rädda! det är verkligen ingenting att oroa sig för.

Hade tänkt att lägga upp en bild på min tatuering men jag tror jag väntar då det är lite svullet och rött fortfarande.

 

 

 


aaaaww





sånt här värmer så oerhört inombords!
nu säger jag godnatt!


tänk dig..

det är måndag och skolan har verkligen börjat nu. eller ja, började med håltimma.
satt och gäspade hela första lektionen och somnade nästan på andra. sen fick jag och moa nog och stack. faktiskt för att jag skulle kunna hinna klart filosofin som skulle vara klar idag. nu är den klar och inlämnad. Hur skönt?

 

underbar promenad hem..

Tänk dig det här fina vädret, lite kall om nosen och THE USED i öronen.
Kan man bli mer än förälskad? jag finner inga ord.

 


Weekend

jobbade i fredags. Hade tänkt att bara ligga hemma och slöa hela kvällen men moa lyckades övertala mig att dra till motala efter jobbet. Sagt och gjort, stressade som fan hem till moa där vi babblade på som tusan med varsin drink i handen. Sedan kom taxin och hämtade oss och vi satte oss på O'learys. Satt och snackade och sen stack vi till hugos. Mycket lyckad kväll även fast moa höll på att ta livet av mig i kylan! hehe

I lördags skulle jag ut med emmy och karin. Men när vi hade samlats hos emmy kände vi oss så äckliga och opepp så vi totalt strunta i att gå. Drog till donken och köpte några cheese för att sedan dra hem till emmy och baka kladdkaka och se på "Honey" som är världens gulligaste film!

Söndag - jobbade i stort sett hela dagen!


typ blablabla?

sådär. nu har jag nog bloggat och lagt upp bilder på allt som är värt att visa upp och skriva om. hoppas ni tyckte det var kul, eller att jag inte plågade er för mycket med min 2009-Bildbomb! det tog mig 3 dagar att hitta och sortera bilder till det där, och jag kan sätta en lax på att jag har glömt något också. whatever.

mitt lov har verkligen vart toppen, umgåtts med mina bästa och det gör mig så glader.
igår började skolan egentligen, men jag tror ingen i klassen var där, hade endast en lektion. idag tror jag inte många i klassen var där heller då ingen orkar ta vårat schema så seriöst ännu. jag som somnade 4 i morse klagade mest på sömnbrist när klockan ringde 2 timmar senare.

jag somnade om rätt fort och vaknade sedan vid 10 av att mamma satte på högsta volymen på stereon. jag vart inte alls så glad, "stäääääng av din jäääävla bööögmusik innan jag bryter sönder din cd-skiva". Det hjälpte inte kan jag ta och tala om så jag fick gilla läget och gå upp!

emmy försöker få med mig till krogen både idag och imorgon, men jag vettitusan om jag orkar ikväll alltså. Börjar jobba om en timma och sen slutar jag vid 9. kommer nog va lagom död när jag kommer hem. Jag tror jag satsar på krogen imorgon istället!


02-01-2010

dagen började fruktansvärt dåligt. Men efter att ha pratat med emma så beslöt jag mig ganska snabbt för att hänga med henne till lkpg för förfest och utgång. Jag drog till lkpg vid 6, halv 7 där emma mötte upp mig med sebbe. Han skjutsade oss till stan där vi dock fick vänta ett tag på lisa och ettan, i väntan kom trine. Vi började dricka och fler rullade in. Blev en riktig tjejkväll med rätt mycket dricka, blev rätt galet och jag säger som emma, natta hade en aning svårt att hålla både golv och bord torrt. Och det första hon gjorde när hon kom var att sätta korken i taket, du milde vad vi skratta!

Halv 12 drog vi till Pitcher's där vi bara dansade i några minuter innan alla stack, stört tråkigt var det där. Jag och emma gick till BK där av jag någon konstig anledning råkade glömma väskan, fråga mig inte hur för det har jag inte en blekaste aning om. Sebbe hämtade upp oss och så fort vi såg donken så stannade sebbe mitt ivägen och emma och jag sprang rakt ut utan att ens se oss för. Gud va med oss, det kan jag lova er! Satt och mumsade ytterligare två cheese på donken, vart dunder mätt! Åkte hem till emmas faster och rökte lite och sen ner till bilen igen, då upptäckte jag att väskan var som bortblåst! Tills jag kom på, BK! När vi kom dit hade någon snäll jävel lämnat in den och Gud var med oss igen! Huuuur kunde jag glömma den där? förlåt mig emma :$

Sen skjutsade sebbe hem oss till emma där vi somnade på stört! Mycket lyckad kväll, tack till alla, speciellt emma som räddade min kväll!








Nyår

Tjejerna kom hem till mig kl 6 och vi startade med maten som tog sin lilla tid. Brände fast både kött och potatis men fasen va vi lyckades bra ändå tycker. Eller jag och emmy ska jag väl ta och säga!
Åt och pratade. Sen blev det fruktsallad som vi, eller dom bråkade om. haha


 

Drog vidare hem till Krille sen, där det var fest!
Öste hela natten och sen gick vi hem till elin och sov.
Mycket lyckad kväll!



2010, årets första bild!

Ni är det bästa som finns


* BILDBOMB 2009 - Enjoy!

Januari.
Tillbringade den mesta tiden med martin och vänner :)


Februari, mars, april.

Februari och mars kanske inte var några direkt händelserika
månader. April kommer jag nog minnas mer av, framför allt när jag och
Elina åkte till Kina med våra familjer och när min älskade Moa fyllde 18 år,
det är något jag verkligen kan minnas för 2009!

Solen började titta fram (:




Eilens feest!



Bilden säger väl det mesta!
Men MOA 18 åååår! ;D




Kina - Peking.
Kanske den bästa resan jag har gjort!





Maj.
Jag lärde känna Dennis och grabbarna, härligaste killarna som finns!
Pipan började sätta sina spår, och man bara längtade efter sommalov!

Pip-kvällen kommer jag då aldrig att glömma!
"Use (jucie) somebody"




Pipan började användas väldigt flitigt!


Juni.
SOMMARLOOV!
Skolavslutning för min del och min älskade kusin tog studenten.
Jag började jobba, umgicks med mina vänner och bara nöjt!
Det var midsommar/födelsedags-fest hos emma med olivia, och allt därtill.
Jag trivdes som fisken i vattent!

Emmas student (:




Skolavslutning!




Sommarlovet började på riktigt!!!!


Det blev många cykelturer till Skogssjön och Donken.
Det är tur att vi har Dennis (a)






Vart många pip-kvällar! (BEROENDE?? JAA!)


Årets första dopp!





Midsommar hos Emma! <3




Skogssjön (:



Hos Linus en sommarkväll! (:




Juli.
Jag levde livet!

Lägger endast upp den här bilden för att göra
Karin och Moa lite glada. hahah. galen kväll det där!

Vätternfestivalen!



"Vem behöver Liseberg när vi har Donken i mjölby?"



Var i Vadstena en kväll med Elin och Emmy!
Satt och åt pizza vid vattnet och bara njöt.


Några som var väldigt flitiga med pipan var jag och karin!
Till och med när det vart lite kyligt ute, men vi värmde oss med folie (y)



Måste också nämna den kanske mest minnesvärda kvällen i juli.
Jag, Karin, Dennis och Sibben låg på marken utanför statoil bredvid
en papperskorg i flera timmar! Låter inte speciellt kul, men fan va trevligt det var!


Jag, Elin och Emmy tog en hel dag i sthlm för att slösa pengar!
Mycket värt!




Min älskade Martina va här en sväng under sommaren.
Världens sötaste unge!


Augusti.
Sommarlovet började närma sig sitt slut.
Jag hann med sthlm en gång till med mor&far
och sen lite vilda fester! ;)

Stockholm - Strängnäs



Fest hos Karl (:
OstarN och jag!



Dagen innan skolan började drog jag och Moa till Linköping för shopping.
Sen Norrköping och vidare till Söderköping för glass!





September.
Jag fyllde år! (:
Jag och Elina ordnade en hejdundrande fest tillsammans
som blev mycket lyckad om jag får säga det själv!
Draget ordnades i skolan och vi festade galet!
Mitt lilla hjärtat förvann ifrån oss..

Jag fyllde 18 år!

Första gången ute på krogen. Plaza!


Våran fest!






Min älskling.. <3
du är saknad.


Draget!

Första dagen var vi indianer och andra dagen militärer!
Vi hade samhälls fest och vi ägde naturarna på spexet!
Dock förlorade vi tillsist, men det gjorde absolut ingenting
för mig. Ända gången det händer något kul i skolan ju!









Oktober och november.
Jag fick mina älsklingar! Helt underbara.
Jag umgicks med mina bästa vänner. Festade och bara levde livet!

Weasley och Bullen.



Utgåååång!







December.
Det var lite fest, spanjorerna va här, det var julafton och nyår!
Härlig blandning.

Utgång!




Spanjorerna!
Den veckan va bland den roligaste veckan det här året!





Julafton!

Julklappsleken och "Med andra ord" med släkten! (:






Min nyårsafton kommer i ett annat inlägg!
PUSSS

RSS 2.0