~ Woopsiie

14:58 stod klockan på när jag vaknade. Hela dagen bara, borta!
Har inte gjort ett skit idag, inte ett skit verkligen. Åt lite mat, satt vid datorn och sen blev det mörkt utanför. Tog typ en timme.

Planerar utgång med Emmy tonight, vet dock inte hur det blir med det. Känner mig lite död som alla andra idag. Men ändå vill jag inte spendera sista riktiga dagen på lovet hemma framför tvn.

jag vill ha sommar.
sommarsommarsommar.

~ It's written all over your face.

Vart inget inlägg igår. Jag hade fullt upp här hemma, städade hela huset. Vi dammade, dammsög, skurade golv och möblerade om så det fanns ingen tid för något annat. MEN, jag har fortfarande inte riktigt orkat ta tag i mitt rum än.. känns som om jag skjuter upp det hela tiden. Det är så mycket grejer överallt så jag vet inte vart jag ska börja.

Igårkväll så drog jag mig till mjölby för myskväll med elin och grabbarna. Först var vi hos Rickes bror, därefter drog vi till Linus och till slut hamnade vi hos Emil. Skulle kolla på skräckfilm men jag hann inte se hela då min buss gick redan vid 1.

ASSHOLE!

Sean Banan

 

"Fuckingidiot, du är den sämsta ljudekille jag känner"

hahahhahahahhaaahhah


G A N T

Den ska jag ha!
LovelyLovelyLovelyLovelyLovelyLovelyLovely

Vågar man se den någon gång?

 

Elin? Madde? Filmkväll?



MJ

Familjen Andersson försöker planera in ett biobesök, nämligen Michael Jackson - This is it.
Men det vill inte riktigt gå ihop sig med våra scheman. Mamma jobbar varenda helg typ och pappa jobbar i Sthlm i veckorna, och lilla jag bönar och ber för en liten kväll tillsammans. Dock lycklas jag inte. Enda dagen dom kan är söndag. FAIL, enda dagen jag fick jobb den här veckan. Måste jobba.

Men vi SKA se, jag MÅSTE se min älskling.
Och berätta ingenting, jag vill inte höra, jag vill se själv.

If you wait too long for the perfect moment, the perfect moment will pass you by.

Åkte iväg till Motala igår med Karin, Nilla och Malin. Satt ett tag på donken först och sen drog vi till ajsomfan, Nilla skulle tatuera sig. Och det gick bra och blev skit snyggt! Sen tog vi bussen till mjölby, jag och Karin promenerade runt lite och hamnade till slut på station och satt där typ en timme i väntan på Dennis och Elin, sen vid halv 8 kom Anton så vi drog hem till honom där han bara skulle byta om för att sedan dra vidare till donken såklart. hahah tjockisar. Satt ett tag där, sen drog vi hem till anton där vi slökollade lite på tv och nördade youtube. Blev en tidig kväll.

Fick gå igenom en helvetes natt med en hejdundrande huvudvärk. Jag vaknade minst 7 gånger av att jag grät och det var sjukt svårt att somna om.
Idag har jag haft huvudvärk hela dagen, och inte nog med det, jag har spytt ett antal gånger. Jag har inte kunnat äta någonting och jag är ändå inte hungrig. Jag är extremt trött och snurrig. Allt detta har sina anledningar, önskar bara jag hade gjort bättre ifrån mig. Jag skäms verkligen.

~ this isn't how I wanted things to be

~ You are not alone

Nu har jag nog bestämt mig.
Det blir nog bra. Jag är uppspelt.

Bilder från igår (:


B E S L U T S Å N G E S T


~ Never give Up.

Huvudvärk hela natten. När ska den förbannade värken ge sig undrar jag. Jag blir tokig.

Idag måste jag städa. Fick order från mamma att dammsuga nedervåningen och då tänkte jag att när jag ändå är igång kan jag städa mitt rum också. Får se hur mycket jag hinner, halv 3 åker jag iväg till Motala med Karin och Nilla, sen ikväll blir det tjejmys!

Berätta hur du gör.

Jag har blivit king på att köra bil!
Igår körde jag runt lite i trakterna och sedan körde jag till mantorp och tillbaka då familjen Andersson skulle stor-handla på City Gross. Stolt Hanna.
På kvällen drog jag iväg till Karin vi gjorde chokladtårta och kollade på Wallander Prästen. Sjukt god tårta, recept hemligt, och svin(influensa)bra film med fint sällskap. Skön kväll! Behövligt.

Idag vaknade man av en snarkande Karin, tog en snabbtitt på mobilen innan jag skulle försöka somna om igen och upptäckte att jag hade fått 31 st sms. Skyldiga - Karin och Dennis.

Åt chokladtårta till frukost och kollade på något skit program. Gjorde i ordning oss för Operation - Rida häst. Vid 2 kom kom Malin och Nilla som också var redo. Tyvärr var det bara Malin som vågade sig upp på hästen sen. Nu får ni inte tänka att jag var feg, för hästjäveln var fan G A L E N. Förklaring - Hästen stegrade och av flög Karin.

Efter ogenomförd Operation - Rida häst kom pappa och hämtade mig, jag fick köra hem och det gick mycket braaa. Kvällen har mest bestått av tvtittande. Fick extremt ont i huvudet precis efter jag hade ätit så jag la mig i soffan och slumrade till lite då huvudvärken ville släppa. Men så fort jag vaknade så dundrade till igen. Det är så hemskt.

En helvetes känsla

När jag vaknade i morse kändes det som om mitt huvud var en stor bomb som skulle sprängas vilken sekund som helst. Fick rysningar i hela kroppen, huvudvärk är för mig den äkligaste känslan som finns. Som tur var släppte det ganska så fort och därefter orkade jag gå ner och äta mig några skedar yoghurt. Men huvudvärken kom tillbaka igen och jag dundrade in i mammas sovrum med tårar i ögonen. Fick panik, det gjorde så ont. Mamma for upp som ett skott, hämtade piller och sen fick jag ligga bredvid henne medan hon klappade mig. Slumrade till en stund och sen kunde jag äntligen känna hur huvudvärken sakta försvann. Nog den värsta känslan i världen.

Nu mår jag bra. Har mycket att göra idag, och nu när mamma äntligen är ledig från jobbet ska vi ut och övningsköra. Har inte orkat ta mig ut i det ruskiga vädret än, men ska sätta på mig varma kläder så är jag nog redo. Måste hinna ta hand om min enorma tvätt jag har i tvättstugan, just nu är har jag smutsiga kläder över hela golvet, jag har kläder som tvättas, kläder som torkar, kläder som bara ligger och väntar på att bli strykna och upphängda i garderoben. Bara mina kläder, det är inte förens nu jag förstår hur mycket kläder jag egentligen har och ändå vill man ha mer... Finns det ingen gräns?

Men som sagt, jag ska övningsköra nu. Önska mig lycka till!

Ge tillbaka allt som jag beskrev som lycka.

Jag vet varken ut eller in, jag vet inte vad jag håller på med. Jag känner bara hur allt rasar, det finns inget stopp. Ge mig lite glädje, det är allt jag behöver. Jag vill vara lycklig precis som förr, jag vill hitta den enorma glädjen jag levde för. Jag vill hitta tillbaka till dom dagarna allt var ljust.

Sommaren 09

Här följer en kort uppdatering dennis (;

I fredags åkte jag iväg till Sthlm. Det vart shopping, maskerad och för mycket dricka. Bra resa med andra ord! Åkte hem på söndagen en aning bakis, jag blev skjutsad direkt till jobbet. Snacka om att få hänga i. Whatever, denna vecka har blivit en jävla massa plugg med, svenska, foto, svenska, religion, svenska och.. svenska. Idag hade jag det förbannade svenska provet och det blev lite flummigt men det är gjort och det känns mycket skönt.

Efter skolan åker jag hem, maten stod på bordet och jag fick häva i mig den för att jag skulle få hänga med till lkpg på en shoppingrunda med päronen. Reslutatet av hetsätningen blev spykänsla, GÖTT!
Anyway, jag fick med mig en kofta hem. Allt jag behövde, och så mycket fick det bli. Duktig? hahah. Tog en sväng till mjölby också för att fixa lite skit på banken och sen hem.

NU HAR JAG LOOV! Så himla sköönt!
imorgon kommer tjejerna, iallafall Karin och Elin (: Blir att vina lite och tjejsnack ofc. Fin start på lovet!

GoodBye

Nu drar jag, mamma och pappa till Stockholm. :]
Ses på söndag!

Ingen ordning

Bullen har slitit av sig senan och fick åka och sy. Använder nu tratt och går in i allt som existerar.
Weasley äter kryddblad, klättrar upp för byxorna och älskar att sova på axeln när man ser på tv.
Kattsand över hela köksgolvet och torrfoder överallt förutom på tallriken.
Det är som en jävla cirkus här hemma!

:]

Vaknade först vid halv 6 av att weasley satt och jamade utanför min dörr. Så jag öppnade dörren och släppte in honom, efter en stund kom han krypandes och ville lägga sig bredvid mig och mysa. Trodde jag ja! Så fort jag rörde mig så bet han mig, han hoppa på mig och skulle hela tiden lukta och rivas i ansiktet. mmmmm härlig morgon

Började 10:10 och dagen rullade på rätt bra!
Hanna och jag satt länge efter spanska och pratade, hjärtat lättade lite, det var skönt. Och ännu gladare blev jag när det var dags för mössprovningen, så nu är studentmössan beställd! Man längtar ju en aning!

Och den 23 Januari - 29 Januari åker jag till SPANIEN !! wohoooo
Och sist men inte minst .. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ELINA TILL KÖRKORTET!!!


Bullen och Weasley

Typ enda kortet jag lyckades få på Bullen.


Weasley

 


Jag ville så gärna, jag va så nära.


MJ <3

Alla verkar inte gilla den, men det skiter jag fullständigt i.
Jag älskar den!


GODMORGON

Något jag glömde berätta igår va att vi fick hem en kissekatt igår. Ett år redan och heter Bullen, helt underbar katt och väldigt kelig. Känns så skönt att höra någon som tassar runt i huset och gör lite små hyss. Känns som om Gustav är tillbaka, men tyvär är han inte det. Gud vad jag saknar dig min älskling .. <3



Men hur som helst, igår fick vi en katt och idag hämtar vi ytterligare en kisse, en liten kisse.


Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

jag kan verkligen inte sluta sjunga på den......


Knock you down

Jag är tillbaka igen som ni kanske har märkt. Har inte riktigt funnits tid eller ork för bloggen, det är ju facebook som gäller nu liksom, eller jag har väl inte vart så aktiv där heller men skit samma .. Det har vart mycket plugg och mycket festligheter på både vardagar och helger så jag har väl haft fullt upp om man säger så. Hänt ganska mycket på senaste tiden, alldeles för mycket så istället för att skriva en hel bok här så håller jag det för mig själv :)


Draget, Dag 2.

MILITÄRER!



Började dagen lite halv bakis hos moa med
amanda och frida. Drack en kopp kaffe och sen for vi iväg
till skolan med våra finfina militär kläder!
UPPSTÄLLNING!







Hade inga lektioner på hela dagen så vi gled runt i
korridorerna och skrek halsen av oss!
Halv 2 var det vandring in till stan och vi gick igenom
galleriorna och det var bland det roligaste på
väääldigt länge!

Sen ööööste vi vattenballonger på
naturarna och skrek ännu mer och sen var stunden inne!
Men som vi hade förväntat oss så förlorade vi, men inga sura miner för min del.
Jag var fortfarande fullt laddad och superglad. Det var härligt!
Okej, natur vann, dom hade styrkan på sin sida och det är ju det
man vinner på i slutändan. Men vi hade resten, spex, utklädnad, ja
vi hade det där lilla extra ;)






Efter kanalen så drog vi oss kalla och blöta hem till moa,
duschade, åt och laddade inför kvällen.

Först blev det middag med alla 3:or på hallen, trevligt sällskap
men väldigt oplanerat - fick haffsa i sig maten och klunka
ölen och därefter fick man gå ut igen.

Vi drog på lite för fest, och det var lite
segt i början och jag kände mig rätt sliten så ville bara
hem och sova först. Men sen kom vi igång rejält!
När vi kom till stan var hallen proppad, jävligt
dåligt eftersom att vi skulle få gå in gratis.
Vi drog till Hugos istället och kvällen vart riktigt
lyckad måste jag säga.
Åkte hem runt 2, halv 3 och somnade
på stört bredvid moa.



Draget, Dag 1.

INDIANER!

 

Gick upp halv 6, typ död?
Gjorde i ordning mig och sen fick jag skjuts till elina
med all min packning, och därefter åkte vi med johanna till motala.
Jag gick hem till Moa och där bytte jag om fort som fan
för att bara några minuter senare åka in till stan, ta ut pengar
och hämta upp amanda, anna och frida.

I bilen blev det ansiktsmålning
och sen var vi i skolan, en aning sena men vafan.

 



Levde fan i stort sett hela dagen och sen
åkte jag och moa hem till henne där vi mest tog det lugnt, käkade
och gjorde i ordning oss. Sen åkte vi till mate på för fest
där vi laddade järnet för SAMHÄLLSFEST!








18 års-fest! (bättre sent än aldrig)



Var extremt laddad dagen innan att jag knappt kunde somna
och det resluterade i att när den stora dagen var kommen låg jag i sängen
och drog mig och i sista sekund sprang jag upp, slängde på mig
kläderna och slet upp pappa i farten.
Därefter kom elina och hennes mamma och hämtade oss
för att åka och hämta nyckeln till lokalen.

Åkte till lokalen och checkade läget lite,
sen hem för att packa ihop alla grejer och tillbaka till lokalen
för att fixa och trixa.
Sen en sväng hem igen, äta, duscha göra i ordning sig
i all stress och nervositet.
Sen iväg till lokalen för att fixa bål och grejer, och
sen började våran lilla "för fest" med Fredrik och Philip också. :)




Våran lilla för fest bestod mest av att gå runt
och snutta på drickan och att vara nervösa.
Klockan 8 kom de första gästerna och sen rullade
det in mer och mer folk.

Kvällen vart verkligen lyckad och det är
tack vare alla fina vänner vi har :)
Dock kunde jag inte umgås så mycket med alla som jag
gärna hade viljat, det blev mest att fara runt som en gummiboll.
Men jag hade hur trevligt som helst och det
hoppas jag alla andra också hade!
ETT STORT TACK TILL ALLA SOM KOM!
och tack för alla fina presenter :)















Tack till alla som tog bilder :)

HAHAHHAHAH


RSS 2.0