typ HEJ

oroa er inte. jag kom ut ur min lilla lya igår till slut. jag hängde med pappa till stan och hämtade min studentklänning som hade kommit till posten. klänningen var inte riktigt som jag hade tänkt mig, hade nog lite för höga förväntningar på den. men den är sjukt fin ändå! jag ska sy om den lite bara, blir nog perfa!

idag stack jag iväg till skolan. pluggade på min sovmorgon och sen orkade inte björnligan och jag med samhäll utan lärare så vi satt i caffis och pratade serious snack!

har haft två foto lektioner i rad och det är inte as kul om man säger så. nu har jag äntligen slutat, eller vafan alla stack för typ en timme sedan men jag är duktig flicka idag. tar bussen raka vägen till mjölby, har körlektion och straxt efter teorilektion. SUCK. vill bara hem och äta mig en smörgås.....


sämsta humöret

Linas gala igår var fucking awesome! jag har tänkt på det idag en hel del alltså, jag är sjukt impad fan. förutom att gå på galan igår så gick jag och moa på stan. jag som inte skulle köpa något köpte såklart. men vilka jäkla kap alltså! det visar jag i ett senare inlägg.

jag och mamma krigade imorse innan jag skulle dra iväg till bussen. det slutade med att jag smällde igen dörren och jag har inte öppnat den än. har vart instängd i mitt rum hela dagen, och jag är fortfarande arg. och jag kan säga att det tar på energin, så nu tar jag mig en powernap och hoppas på att jag är på bättre humör sen.




I'm not saying it was your fault

igår var en riktigt otursdag från och med att jag kom hem från skolan. orkar inte ta upp allt, tillslut kom jag iaf hem till martin. han pussade lite på mig och så mådde jag bättre (:

sov kvar här inatt och nu har han dragit iväg till skolan. själv har man sovmorgon men jag ligger inte och slappar som en slö gris för det. ska snart dra iväg till bussen. har två lektioner idag och sen blir det lkpg med moatoa. HÖRS

 


SEX AND THE CITY

jag köpte Sex And The City-boxen för kanske en månad sedan och förra veckan såg jag klart alla 6 säsonger. jag blev så besviken när jag satte i sista skivan, jag vill ha mer SATC!

direkt efter att ha sett sista avsnittet i sista säsongen var jag tvungen att se första filmen som jag har hemma. har sett den flera gånger förut men den är så sjukt mycket bättre om man har sett alla säsonger!

jag måste väl erkänna att man blir helt beroende av serien och jag längtar efter andra filmen något så grymt mycket! idag när jag surfade runt på en av världens tråkigaste lektion hittade jag SATC 2 trailern! GALET!!!

 

men 2:15! Va det Miley Cyrus? fan lägg ner, vart i allsin dar kom hon in i bilden? JÄVLA SKITUNGE! Jag hatar henne!

annars låter det fan lovande!

anyway, filmen har premiär den 28 MAJ!!!! god damn, jag längtar redan ihjäl mig!!!!

 

 


home

nu är jag hemma igen efter en helg i sthlm med hanna. har shoppat så mycket att plånkan är tom. men nöjd som fan är jag! blev tyvärr ingen utgång, men tyckte vi hade bra kul ändå tycker jag.

jag visar det jag har köpt imorgon, om jag har tid. nu ska jag läsa lite naturkunskap och sova. fan dags!


STHLM, HERE WE COME!

imorgon åker jag och hanna till sthlm och shoppar loss. vi ska försöka hinna med en utgång också!
det här kommer bli AWESOME det känner jag på mig!

jag skriver på söndag då jag är hemma igen, tills dess får alla min gullepluttisar ha en riktigt fin helg. pussar på rumporna!


migrän

skuttade upp från sängen och tog mig en dusch. sen i all stress påväg till bussen hittade jag inte mitt busskort och det ledde såklart till att jag missade bussen. RÖVHÅL! när jag sedan skulle ta nästan buss så fick jag migrän IGEN. har legat i mitt mörka lilla rum hela dagen, nu är det dags att hoppa upp ur sängen och göra något vettigt. jag har fortfarande migrän men det låtsas vi inte om. måste få saker gjorda idag, så är det bara!


joel kinnaman



Joel kinnaman har blivit modell för URBAN LOOK, MQ!! Jag hoppade i taket när jag såg det.
VILKEN SNYGGING, RAAAWR!


det krävs två personer i ett förhållande

jag mår inte bättre nu men jag måste till skolan imorgon, så är det bara. efter det är det körskolan som gäller och plugg. ingen dag man ser fram emot längre, tyvärr.

skulle ha pluggat och sen jobbat idag. istället blev hela dagen förstörd av allt möjligt skit. feber och migrän. en bra sak är väl att jag beställde min studentklänning, mycket nöjd faktiskt. supernöjd rättare sagt!

igår fick jag min livs första panikattack, idag min andra. vad är det som händer?


Studentklänning

 

 


va fan..?

har fått feber, inte så hög som tur är men är helt slut i kroppen. hade världens huvudvärk förut, värsta huvudvärken ever! har även en blåsa i käften som STÖR mig så förbannat.

vart fan kom febern ifrån, vart fan kom migrän ifrån, vart fan kom blåsan ifrån men framförallt, VART FAN KOM SNÖN IFRÅN?





upprördtjej

igårkväll satt jag och hade den omöjliga diskussion med mig själv. den där diskussionen alla har med sig själva någon gång, tror jag. jag satt nämnligen och funderade på om det var värt att åka till skolan och göra ett prov som jag ändå garanterat skulle få ig i. så igårkväll när jag somnade tänkte jag, "skönt med en ledig dag".

idag ändrade jag mig. det är inte hela världen om jag får ig på ett naturkunskapsprov. så jag gick upp för att duscha, ISKALLT VATTEN! aldrig att jag skulle ta en iskall dusch på morgonen. sen upptäckte jag att det inte fanns varken bröd, yoghurt eller juice. efter det insåg jag att jag var alldeles själv hemma och jag skulle få GÅ in till stan i SNÖ.

och där sprack mitt tålamod. jag somnade inte om, jag var alldeles för upprörd. så jag ringde till mamma och klagade lite och hon förstod mig. jag stannade hemma.



wohooo

allergin håller på att lägga sig sakta men säkert. det är bara mina ögon som svider lite men dom ser längre inte ut som tennisbollar, och jag kan blunda utan att det drar i hela fejat. I feel so relieved!

jag är stolt över mig själv!
jag började plugga filosofi, visste att snart ger jag upp. men jag fortsatte och utan att veta ordet av så var jag klar. tog ett par timmar men det märktes knappt. I MADE IT!



allergi

har lidit (obeservera lidit) av en grym allergi sen igår kväll. det började hos madde, när jag kom hem blev det bara värre, sov ingenting under hela natten. hade en hinna i ögonen med tårar som aldrig rann, kunde inte stänga ögonen. och ögonen såg ut som tennisbollar!

utslagen jag upptäckte innan jag åkte till madde igår har blivit värre, har spridit sig ner mot halsen och magen. min hals blev jättetjock inatt och det resulterade i pip-ljud när jag andades. mycket störande!

nu lider jag mest av svullna irriterande ögon med massa tårar. lite pip-ljud i halsen och några stora röda utslag på bröstet, har även lite små skit i ansiktet.

jag bara klagar men det här är typ tusen gånger värre än vanlig pollenallergi jag brukar ha på sommaren. och ni som har pollen förstår kanske mitt tillstånd just nu. JAG DÖR, ok?


troll

jag borde nog beställa en klipptid...




btw

jag fick hem en del av min beställning från h&m. linnet och shortsen kommer i en senare leverans.

anyway, kjolen och klänningen fick åka tillbaka. Kjolen way to smal och klänningen way to big. måste jag se ut som en potatissäck i allt va det gäller klänningar och kjolar? jag hatar klänningar, shorts is tha shit.

älskade dom små söta sandalerna med nitar på. kommer bli fint till sommaren!


bloggtorka?

i tordags hade jag teorilektion och i fredags hade jag min första körlektion. gick SVINBRA! stolt som fän!

jobbade fredagkväll och sen drog jag ut med tjejerna till lkpg, men det sög röv och vi tog halv 1 tåget hem. igår jobbade jag igen och på kvällen tillbringade jag min kväll hos madde med elin och en super äcklig skräckfilm.
idag skulle jag plugga och städa mitt rum, men jag har legat i soffan och somnat till och från. vad hände med min planering?


modevisning






där är några bilder på mina snyggingar! dock inte asbra bilder men dom försvann iväg så fort och min kamera är så seg så blev för det mesta bara suddiga bilder. MEN DOM ÄR SNYGGA, DET SER JU ALLA!


01:30

värdelös skoldag. va hemma tidigt så jag bestämde mig för att dra på modevisningen i lkpg ändå. plockade undan lite skit i mitt rum, duschade och gjorde i ordning mig. sen skjutsade mamma in mig till stan för att jag skulle ta bussen till mjölby och därefter tåget till lkpg. men jag hade ett jäkla flyt och direkt bussen från vadstena till lkpg kom, brukar aldrig åka med den bussen eftersom jag aldrig brukar tänka på att den finns.

jag mötte elin på station och vi gick runt lite på stan i det fina vädret. sen satte vi oss på ute serveringen på steve's och fikade. himla skönt! vandrade runt lite och sen tittade vi på modevisning, emmy och karin gick och dom var så duktiga och framför allt riktigt snygga! bilder kommer, det kan ni ge er fan på!

elin och jag skyndade iväg till tåget och sen tog jag bussen hem. har pluggat sen dess och är precis klar. nu ska jag ta och sova! godnatt.


love

måste önska mina underbara vänner lycka till imorgon. emmy och karin ska gå modevisning i lkpg och jag kan tyvärr inte vara där. men jag känner på mig att det kommer gå jättebra, dom kommer vara snyggast som vanligt och stråla som solen!



sunshine

i lördags vid halv 7 drog jag iväg med family till min moster där vi skulle fira min kusin som fyllde 24 år. vi åt god mat och pratade. sen vid 9 skjutsade emma mig till emmy där det blev att stressa in i det sista och sen iväg till tåget och utgång!

kvällen vart hur bra som helst. vi lyckas fan alltid! sen sov vi över i lkpg hos daniel för att vi inte ville hem, så fortsatte kvällen med att skaka rumpa och ragga boys. sen blev det söndag, en ganska underbar sådan utan baksmälla, vilket var ganska förvånande från min sida. jag och emmy va pigga som fan klockan 7 på morgonen, daniel va död. jag och emmy tog tåget hem halv 9 och sen hämtade hennes urgulliga mormor oss. vi låg i sängen och spanade in snyggingar i skolkatalogen och sen tog vi en skön promenad i det härliga vädret. satte oss vid svartån och där satt vi med en glass i handen och babbla på om allt man kan tänka sig! sen gick vi hem till emmy igen och hon kokade ihop en förbannat good wook, åt och solade på balkongen. sen lämnade hon mig vid bussen. du är bäst vännen.



idag började skolan igen och jag var dödast. hade en slapp dag iaf och tog den tidiga bussen till mjölby och träffade martin. vi satt i parken och pratade, fikade på gusto. jag älskar vädret!

kom precis hem från jobbet och nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna så det blir sängen på stört. godnatt.


I'm yours

jag skulle försöka vända tillbaka dygnet men lyckades fan inte alls. stängde av datorn klockan 4 imorse och sen sov jag gott fram till klockan 12 då karin smsa. tänkte att det kanske är lika bra att gå upp då, annars skulle jag nog kunna sova bort hela dagen.

har käkat pizza till frukost och nu kollar jag SATC!


welcome home

happiness

<3


taxielin

vaknade halv 3 idag. käkade grillat till frukost och sen åkte jag iväg till lkpg för shopping med mor&far. köpte lack tights och klackskor. åkte till mjölby och träffade elin, knäppte några bilder och sen gick vi till konsum och köpte vanilj cola. åkte till karin där vi käkade tacos och såg på talang. iväg till mjölby igen för att hämta C och Linus, skjutsade hem linus och hämtade upp johanna, sen blev jag hemskjutsad. taxielin.

nu ligger jag äntligen i min säng igen. orkar inte se SATC som jag hade planerat. det är nog dags och vända tillbaka dygnet!


03:04

nu kanske det är dags att sova. imorgon väntar en dag som modell, haha. godnatt!




upprörd tjej!

jag gick ner till köket och fixade två glas o'boy, ren lathet att gå upp med två stycken glas istället för ett och sedan gå ner och hämta mer. anyway, jag tittade på 6 avnitt av SATC. jag börjar undra om mitt liv kommer gå under efter att jag har sett alla avsnitt. kommer mitt liv gå under? ja det kommer det, tragiskt.

har suttit här och haft elin som mitt offer, berättat allt som hänt dom senaste två timmarna. jag har sorterat filmer, insett att martin har båda twilight filmerna på sin dator medan jag inte ens sett dom, men hatar dom redan. jag har, försökt, förklara min stora saknad jag har inombords. jag sliter snart av mig håret och stryper mig själv, mina ögon fylls av tårar så fort jag tänker på hur mycket jag saknar. sedan har jag fått ett riktigt otrevligt samtal, whatever, he can put up something in his ass, cuz he will never get anything in that way. asshole.



22:04

nej man kan inte sakna någon mer än vad jag gör nu PUNKT


my order


satt och klickade hem detta igår när jag hade tråkigt. så nu tycker jag allt det kan bli sommar, fyhelvete vad jag längtar till heta dagar och sköna sommarkvällar. sola, bada och umgås med dom bästa så myyyycket det bara går!




I will make you hurt

min tisdags kväll bestod av SATC och min dag igår bestod av precis samma sak. jag har svårt att somna för att jag vill se på SATC och jag har svårt att slita mig när jag ser på SATC. är man beroende då?

igår spenderade jag min kväll hos martin, tog mig inte hem heller utan jag sov där. sov typ ingenting under hela natten, låg klarvaken och funderade på det ena och det andra. och när jag väl hade somnat där på morgonkvisten vaknar jag av att jag nästan gör i byxan för det dundrar i hela huset! då var byggarbetarna där. RÖV va det enda ordet som jag fick ut och min enda känsla var hat, min längtan var skänninge.

tassade upp runt halv 11, tog en dusch och sen kom david och albin, därefter dök fille upp. vid 12 kom mamma och hämtade mig, tog en runda på stan och jag hittade mig en fin tröja. sen gick vi till mandarin och käkade kinamat, och sen åkte vi hem med svullismage.

drog till körskolan vid 5 och sedan var planerna grillfest hos martin. men det är ett sånt rövväder i sverige att man fan inte ens kan befinna sig ute. så jag försökte få med tjejerna på bio, men orken finns nog inte i sverige heller. ÅTHELVETE, jag vill bort till soliga stränder nuuuuuuuu


you are my drug


ut och springa vare ja.. jag råkade sätta på satc och där råkade jag fastna en hel säsong. ups, my bad!

nu orkar jag faktiskt inte ge mig ut och springa. vädret tillåter ju fortfarande men tyvärr inte min kropp. måste fixa lite hemma och läsa teori. det står faktiskt före på listan. frågan är bara vad man ska hitta på ikväll. satc funkar ju alltid, hehe.




SPAIN

jag åker till spanien med family 4:de juli. hur underbart?
hoppas jag får träffa Laura och gänget med! guuu' va' ja' saknar dooom!


There is nothing else

jag spricker av saknad!



I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held onto
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you
I'm living for the only thing I know
I'm running and not quite sure where to go
And I don't know what I'm diving into
Just hanging by a moment here with you

There's nothing else to lose
There's nothing else to find
There's nothing in the world
That can change my mind
There is nothing else
There is nothing else
There is nothing else
-  Lifehouse, Hanging by a Moment


ni är bäst

mina bästa kom hit och vi invigde vattenpipan och det va ju rätt så fint måste jag väl säga! många skratt och sköna kommentarer. nu bjuder jag på några sköna bilder.







RöVvÄDER

jag hade besämt mig för att gå ut och springa idag men vädret suger RÖV. kallt och regnar typ. 

har fixat lite i tvättstugan. nu sitter jag här och gäspar med sömntårar i ögonen. ojoj, jag vaknade ju bara för några timmar sen haha. ska sno tvn från mamma och glo lite på satc, skulle inte sitta fel med godis! kanske ska tvinga in pappa till stan, hehe.




GE MIG SOMMAR NU!


VATTENPIPAAAAAA

somnade hur sent som helst inatt. och vaknade halv 3 idag, bra jobbat hanna! klockan är kvar över 3 nu och jag känner mig ganska nyvaken. har hunnit äta iprincip. idag har jag lovat mamma att ta hand om tvätten. jag bara kollar på högarna som ligger i mitt rum och i tvättstugan. hur mycket kläder har jag egentligen? btw, är det någon som vill med och shoppa snart? haha

nu ska jag ta mig i kragen och fixa det där, lär ju inte hinna med allt idag men det är ju värt ett försök. ikväll blir det jag och tjejerna som inviger vattenpipan!





NERD

jag var ute på årets första joggingtur. förfärligt egentligen, men det ska bli massor mer har jag bestämt mig för, för det var så himla skönt. lyssnade på Hoffmaestro och satan i gatan vilken kick jag fick där på långsträckan!

efter min joggingtur kände jag att jag förtjänade att ta en långdusch och titta på några avsnitt SATC. klockan tickade på som bara den så jag fick typ slänga i mig maten innan det var dags för WORK. tjänade mig en redig slant såhär en söndag kväll. gött som fan.

kom hem och slog på SATC dirr och slutade precis titta på det. måste ju ha lite kvar till resten av lovet också. hiihi NEEERD




Listen up!

något som verkligen irriterar mig är när andra blir arga när man själv får fina komplimanger. jag är glad att vissa faktiskt vågar skriva på msn vad dom tycker och tänker, medan andra skriver anonyma kommentarer. Bara så alla vet raderas dom, det är inget jag vill ha på min blogg!

Tillbaka till ämnet. Jag var ute med mina vänner i fredags och hade en av dom bästa kvällarna i mitt liv! Jag skrev på bloggen att jag hade fått fina komplimanger och jag hade blivit jätteglad. Vad är själva problemet? Att jag får komplimanger? Att andra tycker jag är vacker? Eller att ni är svartsjuka? jag tror det sistnämnda.

Jag var ute och dansade, hade kul med mina vänner och umgicks med nytt folk som faktiskt verkade gilla oss. Jag är inte någon som dömmer människor hur dom ser ut, jag bjöd upp killar att dansa och då tycker andra att jag är "slampig"? Jag kan tyvärr inte hålla med er, jag bjuder upp för att dansa, det kvittar hur dom ser ut och vad dom har på sig. Alla jag pratade med den kvällen verkade så himla trevliga och gulliga. Jag skiter i hur dom ser ut, huvudsaken är hur dom ÄR.

Sen att andra tycker jag är ful, äcklig och allt. Jag skiter fullständigt i det! Jag är jävligt nöjd (om man får säga så?) med mig själv. Jag är frisk, jag mår bra, har underbara människor runt omkring mig hela tiden som uppskattar mig. Jag trivs med allt! faktiskt. Det kanske är svårt att säga för andra att dom är nöjda med sina kopp och känner att dom faktiskt ser bra ut, jag kan göra det även fast jag inte har Jessica Albas kropp. Jag är frisk och det är huvudsaken!

Anledningen till det, är att jag har en mamma, hon fyller 40 år i år. Hon skulle kunna ha många år framför sig, hon skulle kunna göra vad hon vill egentligen men tyvärr kan hon inte det! Hon har en leversjukdom som är nästintill dödlig. Hon väger 36 kilo och bor till och från på sjukhuset. Hon orkar inte göra någonting, hon kan inte ta hand om sina barn, hon kan inte ens ta hand om sig själv. Och i alla dessa år som jag har fått gå igenom det här har jag lärt mig att vara nöjd med mig själv, för jag är frisk och jag kan göra vad jag vill!

Så snälla, sluta för guds skull och trycka ner andra som faktiskt är nöjda med sig själva. Bli nöjd med dig själv istället, för jag tror problemet ligger där!

 






I wanna thank you for nothing

hoppade upp ur sängen klockan halv 9, inte likt mig men det var jätteskönt att studsa upp ur sängen och inte ens känna sig trött. gjorde i ordning lite frukost och satte mig på balkongen, himla skönt, blåste lite dock. sedan satt jag och tittade på några avsnitt av s.a.t.c, råkade slumra till och nu har jag precis piggnat till igen och himla glad är jag.

jag har precis satt på mig träningsbyxorna och dragit på mig en tröja. jag är taggad för en joggingtur i skogen! ska vänta ett litet tag på att mobilen laddar så jag kan få med mig lite musik.




S A T C

jag har köpt Sex And The City -boxen!





det är sånt som gör mig lycklig

efter körskolan kom karin till mjölby och vi tog en promenad till donken, like the summertimes. det var fint. vi träffade "kändis", vi skrämde små barn i buskarna, sprang, skrek och skrattade. det var som en kall sommarkväll med en av världens mest finaste människorna!

igår hade jag bestämt mig för att vara hemma eftersom ingenting blev som jag ville ha det. men tillslut fick jag ordning på allting och jag och mina fina vänner karin och emmy tog tåget till lkpg och det var utgång som gällde. och det var inte ett dumt beslut att åka med dom, det vart en av dom bästa om inte den bästa utgången någonsin! en del var fulla, alla var glada och vi var pepp som fan! vi öppnade upp dansgolvet med tre tjejer och det tog inte många minuter innan det öste på med mer folk och vi dansade hela natten lång! jag fick en del fina kommentarer av alla möjliga människor man aldrig sett förut och sånt blir man så oerhört glad av. att någon kommer fram och säger att man är vacker, det är något jag kan leva på ett tag!

den kvällen kommer jag minnas länge! och denna morgonen vaknade jag upp i emmys lilla rum med henne och karin. vi låg och pratade och skrattade, sen tog jag mitt pick och pack och gick hem. väl hemma tog jag en stor och god frukost med mina föräldrar, sen tog vi en lång promenad tillsammans. helt underbart! solbrillor och en tröja, man känner ju att sommaren smyger sig fram. ååh så underbart!

jag är verkligen på strålande humör just nu. världens bästa kväll och en väldigt fin förmiddag! jag älskar mina vänner så mycket! man vet vilka som på riktigt bryr sig och gör allt för att man ska vara glad! ni är bäst!


RSS 2.0