jag gillar



Klassiker


Hundvakt



idag har jag varit hundvakt, som jag också var i måndags därav inget bloggande. hade ju fullt upp med mys och lek!

gick upp sju idag och lämnade mårten vid bussen. och när jag kom hem så målade jag (vi målar om köksluckorna här hemma) istället för att gå och lägga mig igen. bra jobbat där! vid tio tiden åkte jag in till stan igen och hämtade shabo. vi myste, lekte lite och var ute på en kort promenad. sen duschade jag av mig, blev helt svettig av att leka med en sån liten bråkstake, man får ju springa fram och tillbaka hela tiden. anyway, jag duschade och gjorde i ordning och mötte upp karin i mjölby med shabo. vi fikade ute och det var så sjukt varmt och det var vårkänslor. vi satt i parken och hade det mysigt och pratade. mårten kom och gjorde oss sällskap och sen höll vi henne sällskap tillbaka till stan och vi åkte hem. och shabo somnade ganska så snabbt i bilen. vem hade trott att en sån liten krabat hade så mycket spring i benen?

helgen är välkommen

jag längtar till helgen. på fredag ska jag till lkpg med fina vänner plus pojkvän och vänner, vi har köpt förköp och allt och jag är taggad. på lördag ska jag träffa saknade kusiner. min kusin sara fyller hela 25 år. känns som vi fortfarande är 10 och 15 år, eller ja, nästan.. men va tiden går fort! jäklar asså.

nae nu kan det bli helg tycker jag.

29 mars










igår hängde jag med sara till hennes skola. blev ingen modevisning på grund av massa problem. synd var det men hon fick göra som en visning för sina lärare istället och då fick jag vara modell. så jag tog bussen tillsammans med mårten på morgonen, han åkte till skolan och jag åkte till sara. hon plattade mitt hår och sedan tog vi tåget till norrköping med hennes lillasyster. när vi kom fram började vi med mat, alla tre var jättesega och tålamodet svek så lite mat i magen gjorde susen.

sara började sminka mig först och sedan sin lillasyster. sen hann vi med en snabb sminkning på mig igen. sara var lite stressad så jag fick limm i ögat och kajal på ögat. kalabalik! men det löste sig, så att på sista bilden är kajalen lite utsmetad, men sminkningen tog max 5 min varav 2 min gnällde jag över limm i ögat och tårar som rann, så ni kan ju tänka er att resultatet inte borde vara det bästa. men fan vi lyckades bra båda två tycker jag ändå!

sen äntligen var det dags att packa ihop efter ett antal timmar i salongen. vi fick springa till bussen och sedan tog vi tåget hem till sara där hennes mamma var. vi var så trötta att benen knappt orkade bära så vi slänge oss i sängen och därefter någon gång kom mårten och min mamma. vi gick ner till valentino och köpte två pizzor att avluta denna dag med, blev mycket prat och skratt runt bordet. vid nio tiden drog vi oss hemåt och jag somnade tidigt på mårtens bröst i sängen. <3

Fullt hus


tidigare idag hos mårten så kom anna, crille och stina med hundar. det blev fullt hus. vi åt mat, fikade och pratade. stina var söt och hundarna galna, den ena mer än den andra. men det var mysigt. nu är vi hemma hos mig, ska snart stänga av här och krypa ned. <3

Emmy 20 år

kvällen började vid 19 på platå, jag och elin åkte tåg tillsammans in till lkpg och var där tidigare än själva födelsedagsbarnet. när hon kom och bordsplacerings var klar inväntade vi resten av gänget med lite mingel och vin. därefter kom förrätten och då någonstans tyckte de flesta att det var dags att förtära lite alkohol och då var det kö i våran lilla egna bar. sedan kom varmrätten och efterrätten tillsammans med mer alkohol, tal och sång. klockan blev närmare 22 och då bar det av till La scala med några brudar där vi shotade, sjöng för emmy och var bara fulla odrägliga ungdomar. träffade även mårten, nicke och kalle där. trevligt! men vi tjejer tog oss tillbaka till platå igen och vi dansade, sprang ut och in, frös och jag gnällde för att jag hade sjukt ont i fötterna. jobbig(~full) tjej. sen när klockan blev halv 1 så kände både jag och elin att vi gjort vårat. så vi tog tåget hem med mårten och nicke.

det var sjukt skönt att komma hem, ta av sig mördar skorna, ta av sig torra linser och borsta en torr käft och mysa sig ner med killen. men kvällen vart så sjukt bra! helt sjukt kul hade jag hela kvällen, och alla var så snälla och gulliga och snyggemmy var snygg som vanligt. TACK kära vän för en oförglömlig kväll och jag hoppas du hade det bäst!






It's just another sunday



Bakishäng

kvällen igår var grym, vi var igång från klockan 19 med trerättersmiddag, öl, vin, cider, shots och en hel del dans. fötterna värker än idag och man är en aning bakis, men det är så man ska känna efter en sjukt bra kväll. jag fortsätter mitt bakishäng här hos mårten ett tag till. snart kommer mårtens syster hit med bebis. mysigt!

bilder och videos kommer när jag kommit hem. (:

friday night


Ikväll spenderar jag min kväll med mårten, inget nytt kanske, men idag är det mysigare än vanligt. Han, jag, kärlek och Ben&Jerry's. Imorgon blir det fira min tjugoåriga vän Emmy, först trerätters och sedan party all night long på platå!

nu kom mamma in med fruksallad till oss. fin är hon.

design

det är en ny design på g här ser ni. är inte riktigt klar än, har hållt på några timmar nu för allt blev helt fel och det är fortfarande några streck hit och dit som ska bort. ja, jag är petig!

serier

jag och mårten har blivit riktiga serie-nördar på senaste tiden. vi ser på 90210, The O.C och funderar på att sätta igång med True Blood. Försöker få honom att se alla sex säsongerna av S.A.T.C med mig, får nog tjata ett tag till..
vi är inne på fjärde säsongen av The O.C, måste säga att det är helt ok bra, men förstår inte riktigt varför en del blir helt besatta av den. Då är 90210 tusen gånger bättre, händer mer saker där och skådespelarna är ganska mycket bättre också. men nästa avsnitt kommer inte förrän den 18:de april, det är så sjukt spännande nu att varken jag eller mårten kan vänta längre..! ihih

Om det är någon som har tips på bra serier så ös bara!

seven months

vad som hände på hoffmaestro's street team meeting får ni veta när jag fått in bilderna i min bärbara.

japp.. då har jag väl inget mer att berätta. eller? jag är alldeles för lat att jag ligger i sängen dagarna i ända därav inga intressanta inlägg, eller snarare inga alls. vill att det ska hända något i mitt liv, vill ha jobb, vill börja på folkhögskola, vill ha sommar och som Urban Johansen fint beskrev en ganska saftig köttbit på grillen. asså ni anar inte hur mycket jag längtar till sommaren och dess äventyrer. hade börjat få fina vårkänslor men när jag gick in på facebook denna morgonen ville jag inte tro vad som skrevs. jag tog saken i egna händer, gick upp och kikade ut genom fönstret och såg till min fasa, SNÖÖÖ. va det nödväääändigt? å andra sidan är det mars och vi bor i sverige..

förövrigt har jag och min mårris varit tillsammans i 7 månader idag.

HOFFMAESTRO STREET TEAM


det är dags att börja göra i ordning sig. ta tåget in till linköping för affischering med street team! och när jag ändå är inne på det här kan jag tala om för er att ni får INTE missa Hoffmaestro i Linköping!
Alltså ..

HOFFMAESTRO SPELAR I LINKÖPING CUPOLEN:KLUBB LÓRIENT, DEN 21 APRIL 24:00
Biljetter köper ni här: Ticnet

OCH SÅ SES VI DÄR!

nu måste jag verkligen sticka...

HAHA dagens

när jag och karin var i mjölby tidigare idag stötte vi på två telenor-killar. efter lite snack om krogrunda osv. sa en av dom, att när han kom ner hit, tyckte han att alla vi här på landet pratar som Sid. Han tyckte det var charmigt. HAHA jag vet inte riktigt om jag kan hålla med. JAG TJÖT AV GARV, och gör det fortfarande!


catfight


åh mitt lilla hjärta. han har vart ute och bråkat med andra tuffa katter. nu är han svullig och sårig runt ögat. det är synd om honom, min kisse! och han är så söt också, såren håller på att läka fint men han går ändå runt och tjuter som en liten bebis bara för att man ska ta upp honom och gosa. älskling <3

14032011 1642

vaknade tidigt idag för att få iväg mårten till skolan. somnade inte om sen utan jag började städa och dammsuga. sedan gjorde jag i ordning mig och åkte till mjölby för frukost och fika med karin. vi försökte oss på "hjärta till hjärta":s öppettider, men det är så lustigt. typ aldrig öppet när jag vill dit och inte denna dagen heller. efter det skjutsade jag henne till bussen och jag drog mig hem för att avsluta städningen. dammsög mitt rum, plockade undan och bytte lakan. nya lakan är nog det bästa jag vet, det luktar fräscht och är så mjuk. mmmmm. nu ska jag krypa ned och titta på en film.

Beroendeframkallande

Sonic Syndicate – Turn It Up

Turning it up like you always do.
Head to toe, covered in tattoos.
Sooner or later, you're gonna come loose.
What the fuck you gonna do?

Your body's swaying from side to side.
I wanna catch you when you fall,
But then you'll learn nothing at all.
Still I'm ready to run,
But you're so damn drunk
An atomic bomb couldn't wake up you.

What's that you hear, bass and lights from the club?
I don't think so.
I'm by your side and all I can hear.
Is that your mom's starting to cry, screaming,
"Help me, help me, help me!"

The way that she looks.

Turning it up like you always do.
Head to toe, covered in tattoos.
Sooner or later, you're gonna come loose.
What the fuck you gonna do?
Turning up like you always do.
Head to toe, covered in tattoos.
Broken and she'll never be saved.
Suck it up, you fucked it up.

The way she walks,
The way she talks,
We all know
The girl is halfway dead.
Dead.
Dead.

You're selling your soul for whiskey and coke.
And you're a suicide for tequila and lime.
And I gotta admit, when I first saw you.
Hit the dancefloor with your grind,
You sent me outta my mind.

But after watching you crawl in the door
That it is getting old and sold and I told
I don't know
But you're screaming, "I don't care! I don't care!"
Care.
Care.
Care.

The way that she looks.

Turning it up like you always do.
Head to toe, covered in tattoos.
Sooner or later, you're gonna come loose.
What the fuck you gonna do?
Turning up like you always do.
Head to toe, covered in tattoos.
Broken and she'll never be saved.
Suck it up, you fucked it up.

Turning it up like you always do.
Head to toe, covered in tattoos.
Sooner or later, you're gonna come loose.
What the fuck you gonna do?
Turning up like you always do.
Head to toe, covered in tattoos.
Broken and she'll never be saved.
Suck it up, you fucked it up.

(The way she walks,
The way she talks,
We all know
The girl is halfway dead.
The way she died,
The way she said,
We all know
The girl is halfway dead.)

Dead.
Dead.
Halfway dead.
Dead.
Dead.
Halfway dead.

When I see you lately,
I'm wondering on
White roses, caskets,
Your name on a stone.

Turning it up like you always do.
Head to toe, covered in tattoos.

Turning it up like you always do.
Head to toe, covered in tattoos.
Sooner or later, you're gonna come loose.
What the fuck you gonna do?
Turning up like you always do.
Head to toe, covered in tattoos.
Broken and she'll never be saved.
Suck it up, you fucked it up.

Turning it up like you always do.
Head to toe, covered in tattoos.
Sooner or later, you're gonna come loose.
What the fuck you gonna do?
Turning up like you always do.
Head to toe, covered in tattoos.
Broken and she'll never be saved.
Suck it up, you fucked it up.

förbredelser till modevisningen

jag var uppe tio i sex. gjorde snabbt i ordning mig, åt lite frukost och skyndade mig iväg till sju-tåget. träffade sara där som skulle styla mig. åkte ända till norrköping och ända bort till norrköpings ände. till slut var vi på kungsgårdsgymnasiet. jag var med på en av hennes första lektioner, samhäll. efter det hade vi lång rast och lunch. sen bar det av till salongen och sätta igång. jag satt mest och blev ompysslad, men det var påfrestande ändå. jag är inte van vid så mycket smink som jag ska bära, så det kliar och svider och aaah. måste bli van annars kommer jag gå och gnälla under hela modevisningen. jobbig tjej. efter ett antal timmar var vi klara med smink och hår. vi tog spårvagnen till hageby för att beställa smink. blev dock inget smink beställt, vi drog en donken istället sen satte vi oss på spårvagnen till stationen. jag åkte till mantorp där jag blev hämtad av mårriz och hans pappi. helt utslagen tjej.

tyvärr kan jag inte visa några bilder eftersom hela sminkning är klar nu. ni får vänta till modevisningen, därefter kommer bilder. ihih.

how did you know 'cause I never told

min dag har bestått i att tvätta kläder, rulla köttbullar och städa. vilken underbar dotter jag är. hehe. nu är min älskling här och det blir några avsnitt O.C i min mysiga säng.

imorgon blir det en hård dag i Norrköping, från sju till fem pågår förbredelser inför modevisningen 29 mars. ikväll sover jag tidigt så jag är pigg, glad och fräsch. hejsvejs

you are the best thing that ever happened to me


vi var inte speciellt snabba ur sängen idag. men när vi väl kom upp och fick i oss lite frukost i magen var vi igång, eller i alla fall jag. jag städade i köket, fixade med tvätt, städade hela mitt rum rent och fint. vi duschade tillsammans, åt och sedan la vi oss till rätta i sängen och åt Ben&Jerry's och tittade på O.C. vi är nu inne i andra säsongen och det är bra. inte lika bra som 90210 men av den kommer det bara ut ett avsnitt i veckan och det är rätt seeegt att vänta påååå. Sen har vi solsidan som vi också följer, såg näst sista avsnittet, trist, det är bra. Inte lika bra som första säsongen dock, men bra. Japp, vi är serie nördar.

Men på tal och Ben&Jerry's, vi håller på att prova alla olika sorter. Googlade precis fram att det finns femton olika sorter i Sverige (på burk). Någon som vet något annat? SKRIV TILL MIG ISF! Vi ha testat fem, ten to go!


shopping 05032011



Örhängen Gina Tricot // Foundation KICKS


Pannband Lindex


Linne BikBok

Clinique's foundation är den bästa jag har testat. Så er för lite fet hy borde testa den, jag är speciellt fet vid T-zonen men den funkar perfekt i resten av ansiktet också! Så ni borde testa den, himelsk är den!

Köpte även as söta örhängen och ett pannband. Det är snart, eller på gränsen, till vår men ett pannband är så mysigt att ha på sig på kvällspromenader.

Och så köpte jag även årets linne tror jag. Provade den när jag var i Sthlm och vart lite förälskad i den, men ni vet ju. Man går ju och funderar lite på att man kanske skulle kunna hitta något ännu bättre och sen kommer man aldrig tillbaka och köper den. Men igår så provade jag den och jag skulle bara ha den. Perfekt till jeans shorts och glajjorna. GE MIG SOMMAR PÅ STÖRT!


värt att fundera på!

tänkte på att dra till ikano. är grymt shopping sugen men måste spara. å andra sidan, vad ska jag spara till? jag vill ju bara ha nya fina käder. ihih. värt att fundera på.

jag är sugen på blåbärspaj. ska man åka in till stan och köpa lite äckliga nedfrysta blåbär. kan ju bli gott ändå. värt att fundera på.


fyller ut lite med en bild från london. ligger en hel historia bakom den här bilden som får mig att skratta högt! åh, jag blir så glad!

hmmm

två roligare saker jag la märke till igår.

1. när jag pillar med tops i örat, hostar jag.
2. när jag nopprar ögonbrynen, nyser jag.

vårkänslor


Ballerinaskor Nelly // Väska Gina Tricot // Jumpsuit HM

våren är på väg mina vänner. det är så himla underbart. snart åker skinnjackan på, jag kan knappt vänta längre..

20110301

tänkte att det skulle vara kul och titta på absolut första säsongen av top model, men den fanns inte. så himla tråkigt! så vad hittar jag på dådå? jag tar mig igenom säsong 13 med en fralla som fru johansen har bakat och lite o'boy. nom nom

måste berätta en rolig sak som hände för ett par dagar sedan. mårten var skäggig och bestämde sig för att raka sig, så han gjorde det och kom tillbaka som ett litet sorgset barn som hade råkat göra illa sig på läppen. jag klappade lite och pussade lite sen sprang han iväg igen och kom tillbaka med, kanske, det största plåstret jag sett. den satt på läppen eller ja, den täckte snarare hela hans leende. jag skrattar så fort jag tänker på det!
vem kommer på en sån tanke? lille söte mårriz såklart.

RSS 2.0