Mobilbloggar

Har kommit fram till Riga nu! Välbehållen, yrade runt på flygplatsen och pratade svenska med taxichauffören. Yr tjej ! Nu har jag på något konstigt sätt hamnat på en föreläsning som varar i två timmar, snark.. Men ikväll får vi se vad Riga nattliv har att bjuda på! Taggad!
Pussar och kramar från Riga!


FINALLY !

Nu har äntligen Blogg.se appen kommit ! Har längtat som fan efter den, så nu blir det mer bloggning från min sida. Det kan ni hoppa upp och sätta er på ! FÖLJ MIG !

Why is everybody so serious? Acting so damn mysterious.

Heej mina kära vänner.

Idag skulle jag ha min pack-dag. Hur gick det tror ni? Vad som ligger i väskan nu är ett par stumpor, trosor och hörlurar. Jomen det här gick ju bra.... jag är helt enkelt sämst på att packa. får hets-packa imorgon, älska hets. nej.

min älskling kom hem till mig förut idag, och sen dess har vi pussat varandra, grinat illa, lagat mat och pussat varandra ytterligare lite mer. han är mys. klockan 8 prick befann vi oss hos nilla, det blev idol som ledde till det ena programmet efter det andra. sedan var det dags att dra sig hemåt när nästan hela högen låg och halvsov.

kom hem och försökte ge mig på packningen. åt helvete med det alltså. ligger nu här i sängen brevid en snarkande och ryckande pojke. snart får jag säkert en armbåge i magen! inte lätt att undvika när man ligger och trängs i en 90-säng. fast det är mysigt, då kan man gosa sig in i hans famn mycket lättare. mmm. funderar på att göra det..

MEN FÖRST, ladda på lite musik till min kära lilla iphone. SÄG att detta vill samarbeta.. annars skickar jag datorn i väggen !


HAHA, jag slog en ihjäl en fluga på honom och han reagerar inte! Han sover gött ni .. jaja godnatt med er !

Gossip Girl season 5


Jag har första avsnittet av Gossip Girl 5 på min dator nu ! Säg vem som är lyckligast i världen? jaaaaaag.
Har bunkrat upp med flädercider i mängder och snart är det dags att slå på allra första avsnittet.. Spännande! Och jag hoppas att Chuch Bass levererar som alltid, KUNGEN !

Rysningar


Linkin Park - Rolling in the deep

Riga


Bokade en resa igår till Riga ! jag ska träffa mina tjejer Hanna och Maria, som jag har saknat så otroligt mycket. Åker den 30:de, kommer hem 3:de så det blir bara över en helg och jag vet att det inte kommer att räcka men det är bättre än ingenting. Har börjat räkna ner nu.. 6 dagar kvar !

тακe мe тo тнe cιтy




imfancy.blogg.se

Nej men hallå där!

jösses vad tiden far iväg. vi är ett par hjälplösa individer som inte kan kontrollera tiden. tänk om man hade kraften som Hiro Nakamura har i Heroes, förflytta sig och manipulera tiden. det skulle vara skit bra för mig som har gått mot mina sista dagar på Hemmakväll. Så snart går jag här hemma som en arbetslös (arbetssökande) idiot och tycker mitt liv är suveränt (fast det egentligen är åt helvete tråkigt (fast jag vill inte erkänna det) ).

Sen har man fyllt 20 år. Mogen tjej. Får bestämma själv och gå till systemet. Mamma kan inte stoppa mig, HA HAA. Vuxen var det ja. Kan lika gärna ge upp, för jag kommer nog inte känna mig vuxen förrän 30. För jag tycker faktiskt om gossedjur, Disney Channel och jag vill ju helst sova med nattlampan tänd. Så jag skiter i allt vad vuxenliv är tills jag flyttar, för jag bor hemma och jag är pappas lilla flicka.

Men annars då? Jag är en serienörd. True Blood är slut, 90210 börjar idag (glädjetjut), jag har börjat titta på OTH och jag & mårten tittar på Heroes. SUPERKRAFTER,  SÅ JÄLAAA COOOLT

RSS 2.0