horn sätter ord på känslor

det fanns en kärlek, men den har brunnit ut.
du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut.
du säger att du minns och att det känns som igår,
men det var förlänge sen för att ens komma ihåg.

och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt.
det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen..

det är att leka med eld när du tar upp det här igen,
för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.

det finns ingen att behaga, inget att förklara.
inget att försvara, jag gav upp för länge sen.


color


man blir så less ibland.

helgen var fin. precis som jag hade väntat mig. och elins lägenhet var fin. precis som jag trodde. utgången kanske inte vart jättelyckad pga att vi är inte 21. men mina vänner var fina och vi hade det roligt ändå.

idag var inte alls en fin dag. morgonen var fin då jag började halv 2 och kunde ligga i sängen med en pojkvän som var ledig från skolan. men vädret var inte alls kul, åka buss ledde till försening och väldigt kall hanna som fick springa som en tok till skolan. och det kändes lite som om man var utomlands när man lutade huvudet tillbaka, blundade och lyssnade på musik. vägen kändes då som en grus väg med typ en miljard hål i och bussen kändes som den skulle ramla ihop när som. som utomlands alltså. den verkliga historian var av annat slag. typ en halv meter snö på vägen och hastigheten var 30 km/h.

och så skulle jag ta bussen hem dårå, men den bussen kom aldrig. och den historian var så att det fanns ingen buss som skulle komma, någonsin. och det pga att det var totalt vägstopp mellan motala och skänninge. så jag ringde pappa, men han kunde inte dyka upp i motala förens 1,5h senare, eftersom jag inte då visste vart olyckan hade inträffat för att Östgötatrafiken är sämst och kan inte informera. hem fick vi i alla fall åka via vadstena. underbar resa det också. satt helspänd och trodde att vi när som skulle ligga i diket med fötter rakt upp. runt 7 var jag hemma, hel och behållen men en aning kall, blöt och irriterad.

men imorgon är jag ledig. tack och lov.




90210

jag är sjuk och 90210 har rullat på datorn hela dagen. det är segt att vara sjuk, jag är så trött på det. men 90210 håller mitt humör uppe. hade tänkt att dra till lkpg idag och få hem en efterlängtad platt tv men jag orkar knappt röra mig från sängen så det får vänta ytterligare. men Mårten är i lkpg nu och hämtar sin iPhone 4 som han väntat så länge på. han kommer komma hem som ett barn på julafton. den söten!


18 november

idag har jag och min fina pojkvän vart tillsammans i tre månader. jag är så lycklig!


i'm not helpless without you, but i'm better beside you

vart inga converse för mig. skit också. men i vår ska jag ragga upp mig några jävligt snygga sådana...

nu befinner jag mig hos mårten, han är i skolan och jag ligger i sängen och är jätteförkyld, verkligen jätteförkyld. skit tråkigt, vill att han ska komma hem och ta hand om stackars mig. ihih.


älska converse

har lagt ett bud på tradera på ett par vita skinn converse. 130kr +frakt är det uppe i nu. JAG SKA HA DOM!





nobody said it was easy, no one ever said it would be so hard

och där sprack det. jag har blivit förkyld, sitter här med näsdukar och torkar snor. efter två veckors halvsjuka så känns det skönt att bli riktigt sjuk så man snart kan bli frisk igen. hade hoppats på att åka till lkpg och få köpa min platt tv. men det får vänta ett tag till.

ligger i sängen nu och lyssnar på Olles fina stämma.




one two three

lördagen är planerad. blir en heldag med dom bästa tjejerna. jag längtar så det pirrar lite i magen.


yes

lönedagar är bra dagar. denna vecka ska jag bli en tv rikare och några tusen kronor fattigare, men det är NICE.


pappas flicka



daddy's day

min helg har spenderats med mamma, pappa och min mårten. fin och lugn helg med god mat, film och sällskapsspel.


idag bjöd jag min far på kina mat och det uppskattades. då mår jag bra. har pluggat en timme nu och det räcker för denna dag, nu ska jag gå till soffan och mysa med min pojkvän och titta på parlamentent.




roligast idag



finaste



tillbaka på ruta ett

efter två veckors konstant tänkande på historia provet jag har imorgon så var det inte förens igår jag började fatta vad det egentligen handlar om. igår gick det riktigt bra att plugga faktiskt men idag känns det lite som att gå in i en stenväg. tvär stopp.

min koncentration suger, så jag somnade förut och sen tittade jag på Pensionärsjävlar. göddiga som få.
och Ung & Bortskämd igår var helt sjukt kul. Daniel är min favorit, hehe ...


missyah

nu har jag pluggat klart för denna dag.
godnatt.


tiden ramlar fram

detta har jag sysslat med dom senaste timmarna. nu blir det Ung & Bortskämd på Svt Play med smörgås och O'boy. fint skare va.



what you wanted

årets snöstorm är här och jag har skruvat upp temperaturen på elementet. ligger under täcket i min sköna säng och lyssnar på Angus & Julia Stone. fryser en gnutta och saknar min pojkvän.


snöstorm



you and me

att gå upp sex denna morgon tog en del av den energi jag kände att jag hade den där fina söndagen igår. men jag orkade med skolan och även en tripp till lkpg med mårten som hade hoppats få med sig en iPhone 4 hem, men det blev inget med den saken ni.

nu ska vi sova, för jag är fan helt fucking död och stavar fel hela tiden .... noob



hur tänkte man nu?

hur tänkte man när man röstade fram Justian Bieber som bästa manliga artist på EMA 2010. han är ett barn herreguuuu'



748

uppe med tuppen! jag gick upp en timme tidigare än vad jag behöver, men det var bara för att jag skulle skjutsa pappa till jobbet och mårten till bussen en timme senare. och fyfan vad kallt det är ute, -7 när jag klev ut ur dörren halv 7 på morgonen. trodde lungorna skulle frya till is eller nåt. fick mig en riktig kick sådär på morgonkvisten.

snart ska jag packa väskan och fixa lite innan jag rullar iväg till skolan. och kom ihåg nu gott folk, det är HALT ute så kör försiktigt, halka är inget att leka med!



söndag

söndagar brukar oftast vara en ångest laddad dag, man går runt och är lite tjurskalle, trött på livet och känner sig kanske lite sjuk. sluta klaga och gör som jag!

  • Gå aldrig upp tidigt en söndag.
  • Gör en god frukost och njut av den i sängen under täcket.
  • Gör något du verkligen uppskattar och njut av det.
  • Ha på dig myskläder eller gör dig snygg. vad du än känner dig bekväm i.
  • För att slippa laga mat, diska osv. beställ mat, det är ju trots allt fortfarande helg och söndag.
  • Slå på någon bra film eller titta på ditt favoritprogram.
  • Varför inte träna en timme? man mår ju så sjukt bra efter och sen somnar man gott på kvällen.

Självklart finns det ju en del måsten man ska göra under dagen, brukar alltid finnas något tråkigt. men det viktigaste är att du först och främst njuter av morgonen och middagen. ingen mår bra av stress, det är ju faktiskt konstaterat.

Idag sov jag och mårten länge, åt frukost på sängen, myste och tittade lite på tv. sen tog vi en långpromenad i sya med lilla Lucy. Höstpromenader är dom finaste promenaderna på året enligt mig, så mysigt. När vi var hemma igen pluggade vi någon timme och sen åt vi väldigt god hemmagjord pizza av hans pappa. nu är vi hemma hos mig igen. vi har nu spenderat en hel vecka tillsammans utan att ens gå ifrån varandra längre än fem meter. vi har inte gjort någonting i princip, ätit buffé med elina och fredrik i lkpg en kväll och sen bara myst och tittat på film hela lovet. mamma tycker vi är som gifta, jag håller med och det är fint äre. jag trivs bäst i hans sällskap. mmmm my man.





1 nov

jag har städat och fixat i mitt rum i två dagar och nu sitter jag här i ett väldigt hemtrevligt rum och njuter. tränade förut, kom hem och städade klart det sista, tog en dusch och nu ska jag krypa ner under täcket med älskling och titta på en film. känner mig väldigt nöjd efter flera timmars slit och nu får jag äntligen slappna av, det är jag värd!


RSS 2.0