Tattoo dreamcatcher


tattoo

tadaaaaa .. det här var min så kallade hemlis!

min andra tatuering och jag är supernöjd! den tredje har varit som idé ganska länge nu så vi får se när jag hamnar under nålen igen. herregud, när man väl börjat är man fast i träsket! men det är ju så kul med tatueringar.

men just nu håller jag på att bli galen, jag sliter väl av mig håret snart! det kliar så jääävulskt mycket och jag blir så där frustrerad och jätte irriterad på allt! gaaaah, jag vet ju att det snart går över men det är outhärdligt!

och den kommande veckan kan bli så himla bra! något annat vågar jag inte ens tänka på..
nu går jag till sängs så får vi se om jag överlever natten, i vilket fall som helst så vaknar jag väl helt blodig under naglar .. hehe


17 april

Här sitter jag, precis hemkommen från jobbäää. känner mig lite hög på socker, det här med att jobba i en godisbutik när man bestämt sig för att sluta. det går ju braaaaaaaa. kan. inte. sluta. äta. det är ju hopplöst!

men jag tränar och håller igång så jag borde faktiskt inte ha någon ångest. och idag vaknade ju upp med brutal träningsvärk i både axlar och biceps. men det hindrade mig inte från att gå till gymmet idag igen. lite löpband och ett pass cx. och nu är jag alldeles mör. mitt mål är att inte kunna ta mig upp från sängen imorgon... !

imorgon är den stora dagen här. SOM JAG LÄNGTAT ... och det är fortfarande en hemlis! ihih
nu drar jag igång ett avsnitt Grey's Anatomy! Och jag är stört förälskad i Jesse Williams..... jahopp, det var mer än vad ni behövde veta för idag. GO'NATT!


Kyss mig

Jag ska inte skryta, men jag har faktiskt världens bästa vän. Och jag hoppas att hon är min ikväll. Jag hoppas på utgång och diverse saker. hehe. Det är snart helg och jag älskar lediga helger, kan ni tänka er att jag är ledig i helgen!? åååh, en skön känsla sveper sig igenom hela kroppen när lediga helger dyker upp i schemat... mmmmmm. det händer inte speciellt ofta kan jag lova!

Sitter här med huvudvärk, har ALLTID huvudvärk nu. Inte extrem, utan bara lite lätt som bara gnager ... aaah, snälla släpp bara! Jag kanske har hjärntumör!? Eller så har jag tittat för mycket på Grey's Anatomy.. har ju kollat på en hel säsong på en vecka. Det kan förklara huvudvärken! Men. jag. kan. inte. slutaaaaaaaa. SÅÅÅ BRAAAAA


Och jag sitter och fäller några tårar.. OTH's sista avsnitt är kommen, absolut sista avsnittet... har tittat på nio säsonger och nu är det slut. det ÄR overkligt. jag vill ha så mycket meeeer. mitt hjärta blöder.




RSS 2.0