I still believe

Spenderade min onsdag nedgrävd i svenska böckerna.
Och torsdagen spenderades en snutt i skolan och eftermiddagen/kvällen hos martin. Vi drack kaffe, snackade skit, kollade på film och tog en skön kvällspromenad. Härligt.

Idag pallade jag inte ta mig till skolan med världens ljumskvärk(?). Serri, jag kunde knappt stå upp ett tag, det var läskigt. Hade en gnutta ont i huvudet också. Och huvudvärk för mig är nära döden upplevelse, står inte ut! Men jag har vart duktig, har pluggat naturkunskap, städat, handlat med mamma, handlat med pappa och övningskört. Och allt gick som på räls. Bra dag trots allt.

Kollade nyss på Idol. Äntligen åkte Mariette ut!
Vilka står i finalen? För mig är det självklart och jag hoppas verkligen svenska folket gör rätt nu!



En månad!

Har pluggat lite svenska. Nej, massor svenska. Men ingenting fastnar. Jag vill bara lägga ner hela skiten och strunta i provet. Fan. Ångest.

Något som piggar upp mig lite är att mamma har börjat julpynta, på söndag är det första advent, om några veckor är det jullov och om exakt en månad är det julafton. Sånt gör mig glad!
Men jag måste vara ärlig och säga, trots att julafton är en dag man spenderar med släkt så finns det mycket jag inte gillar.
Vi börjar med Kalle Anka, nog kanske det tråkigaste på hela året men man känner sig bara tvungen att titta på det.
Sen maten, jag gillar kanske 1/3 av allt som står på julbordet, inte ens det. Vad fan äter man sill för, skinka känns fan rå och janssons frestelse, vad är det för påhitt? Kanske det äckligaste jag vet. Nej, gröten är nog det äckligaste jag vet. Jag minns när jag var liten och farmor satt med hundögon bredvid med sin gröt och bad mig äta liiiite. Jag ärligt talat ville spy i gröten, jag mår illa bara jag känner lukten av den.
Nästa då. Julklappar. Jag blir glad av att både ge och få, men att sitta där och öppna dom och säga tack. Jag blir självklart alltid glad av det jag får, men det ligger liksom som en pinsam tystnad. Och det är fan äckligt, jag hatar pinsam tystnad. Man borde öppna alla julklappar på kvällen när man sitter ensam. Jag uppskattar det så mycket mer då.
Det sista och det mest obehagliga. Julgranen. Jag gillar inte att pynta den, i våran familj blir det oftast för mycket pynt. Hur mycket jag än försöker övertala mamma att det räcker med några kulor så hjälper det inte. Våran gran består av julpynt. Och sen barr, jag hatar barr. Det ligger kvar i flera månader efter jul, ovärt tycker jag. Plastgran bör man ha!

Det fina med jul är att det endast är en gång om året och jag kan faktiskt uppskatta det då. Dock kommer jag nog aldrig uppskatta gröt, inte heller janssons frestelse.

Jag saknar dig

 


jag ÄR ångest

Jag skrev att jag skulle gå och lägga mig tidigt igår. Så blev inte fallet! Jag stängde av datorn runt 1 och somnade runt 2. Resultatet blev att jag försov mig i 2 timmar i morse. Bad girl. Ikväll måste jag gå och lägga mig tidigare!

När jag kom till skolan idag runt 9 så visade det sig att vi hade håltimma. Tur i Oturen. Satt i Caffis med tjejerna och snackade om framtiden. Vilken ååångest! Resten av dagen rullade på med media lektioner och en samhällslektion. Sen hem.

Imorgon börjar vi 12:00, FATTAR NI ELLER?? 12:00!!! Aldrig hänt att jag har börjat så sent under alla mina skolår. Jag ler så fort jag tänker på det. Vilken glädje! Enda glädjen som finnt just nu kanske. Har världens ångest för svenska provet på torsdag, och naturkunskapen som jag egentligen skulle ha imorgon men som jag var tvungen att flytta upp tills på måndag för jag hinner verkligen inte plugga. Jag har ångest för Svenska Nationella också som jag har missat. Jag har ångest för det mesta nu faktiskt.

Jag skulle behöva en till veckodag. Det skulle underlätta lite. Det skulle nog underlätta ganska mycket. Jag skulle få mer tid. När jag kollar i min kalender nu så vill jag bara slänga den i väggen och gråta. Det är nästan så att jag måste planera in när jag kan andas, för inte ens det hinner jag med längre känns det som.

Detta inlägg blev nog mest för att undvika svenskan ett tag. Jag hatar Strindberg, eller ska jag säga Stindberg? Anyway, jag hatar svenska så mycket att jag skulle kunna dö nu.

Jag har ångest för Foto A och B, jag har ångest för matte och allt som har med skolan och göra, och lite till.



Standing in the way of Control

Sov endast 4 timmar inatt, men det är inte förens nu på kvällen jag känner att jag är trött och behöver sova. Min dag har vart lite flummig ändå måste jag säga, skrattat åt det mesta. Moa likaså, så vi hade det ruuligt i skolan idag. Lite färg på vardagen helt enkelt.

Moa och jag gick på stan en stund efter skolan och jag hittade två linnen. Avslutade med en fika på Fräcka Fröken! Sen tog jag bussen hem och började plugga på stört. Dock har jag inte riktigt kunnat fokusera, så att det blev inte så mycket gjort, tyvärr. Eller det kanske det blev, men kan inte påstå att det fastna så mycket i skallen på mig.

Nu har jag gett upp, jag kan inte koncentrera mig mer. Ska sova tidigt ikväll har jag bestämt.




Itchy Daze ♥

mmmmmmmm

Och med det här säger jag godnatt!
5 timmar sömn. Klarar jag mig? Hope so!

 


I need you tonight, I really do!

Tog en skön dusch. Hoppade över att föna håret, sitter ju ändå bara här så det kan lika gärna torka av sig själv. Jag hatar verkligen att föna håret, blir värsta fluffigt då och det uppskattas inte av mig.

Snart ska jag gå och lägga mig. Har en ganska jobbig vecka framför mig med två stora prov och säkert massa annat trams. Behöver få i ordning på min sömn också, kanske sova mer på natten och mindre på dagarna då tiden måste gå åt till det som är viktigast just nu, skolan.




Clint Eastwood

Såg på Gran Torino idag med mamma och pappa. Har sett den några gånger innan.
Har ni inte sett den så har ni missat kanske 2008:s bästa film! Ni BÖR se den.
Filmen har allt, verkligen allt. Jag blir berörd.

Clint Eastwood

Kanske en av världens bästa skådespelare, producent och manusskrivare.
Fyfan vilken man! Jag är starkt imponerad.

 


Thank you for nothing....

Fredags kvällen spenderades hemma hos elin med madde och C. Såg på Idol och hade det ganska så roligt! Vart en lugn kväll vilket var ganska behövligt. Åkte hem tidigt också. Lördagen spenderades i mitt stressiga jobb i cirkus 11 timmar. Helt slut och en hel lördag helt borta. Lite träligt men några tusenlappar rakt ner i fickan är ju aldrig fel! Idag har jag mest spenderat tiden framför en tråkig dator (som för tillfället är helt fucked up!) och umgåtts med mina föräldrar. Har spelat kort, pratat och sett på film. Fint som snus måste jag säga! Nu ska jag ta mig en långdusch.



No matter how strong my feelings are, I'm not good enough.

I try to be all that you need
Try not ever let you down
still I can see it in your eyes
Not good enough

 


The Gossip - Heavy Cross (LYSSNA!!!!)



ooohh oh ooooh, oh oh oh ohhh
ooohh oh ooooh, oh oh oh ohhh


It's a cruel cruel world, to face on your own,
A heavy cross, to carry along,
The lights are on, but everyone's gone,
And it's cruel

It's a funny way, to make ends meet,
when the lights are out on every street,
It feels alright, but never complete,
without joy

I checked you, if it's already been done, undo it,
It takes two, it's up to me and you, to proove it,
On the rainy nights, even the coldest days,
you're moments ago, but seconds away,
The principal of nature, it's true but, it's a cruel world.


Förvirrad natt

Typ världens längsta skoldag? Egentligen inte, men det kändes som det.
Stack lite tidigare idag från Foto lektionen. Känner att jag har inte så mycket där att göra om jag inte har min kamera med mig. Gick en kort runda på stan, sprang mest förbi alla affärer men smet in på Expert för att köpa mig en liten väska till min nya digitalkamera. Sen kuta jag iväg till bussen och hem. Nu sitter jag här, eller snarare ligger nedbäddad i min säng. Kommer säkert somna, skulle inte förvåna mig. Men nu är det faktiskt slut på veckan och jag är trött. På riktigt.

Jag måste berätta en sak som hände inatt. Ganska läskigt faktiskt.
Jag har inte en aning om vad klockan var då eller så, men hur som helst, jag vaknade av ett rejält skrik! Blev skit skraj och sprang upp för att titta va det var. Sprang in till mamma som förvånat tände lampan och frågade vad som hade hänt. Utan att säga ett ord sprang jag ner i hopp om att det inte skulle vara någon mördare i köket (jovars, livlig fantasi sådär på natten). Jag sprang ner, och ingen där. Gick och la mig igen och somnade. Vaknade igen av ett himla skrik, sprang upp och mötte mamma vid dörröppningen som till sin förvåning undrade för andra gången om det hade hänt något. Jag blev då ganska förvirrad och hon sa att jag måste ha drömt något och skrikit. Jag tänkte inte så mycket mer på det och gick och la mig igen. Sen vaknade jag tillslut igen av att jag själv skrek till. Och då var min undran över. Jag hade då blivit rädd av mitt eget skrik! Nu frågar jag mig själv. Vad var det jag drömde?


Beställd!

Jag kunde inte låta bli att klicka hem den!
Den är bokstavligt talat som godis för ögonen, mmmmm

Alexander Wang
Inspirerad Väska från Modekungen.se
799:-
Ange Kod: November, för frifrakt!

 

 


C L 0 S e R

Stranded in this spooky town
Stoplights are swaying and the phone lines are down
This floor is crackling cold
She took my heart, I think she took my soul
With the moon I run
Far from the carnage of the fiery sun

Driven by the strangled vein
Showing no mercy I do it again
Open up your eye
You keep on crying, baby
I’ll bleed you dry
The skies are blinking at me
I see a storm bubbling up from the sea

And it's coming closer
And it's coming closer

There's another world inside of me, that you may never see.

Startade dagen med ett 5 timmars långt Svenska Nationella. Känner att det kunde gått bättre, men vi får se. Och efter provet så var alla lektioner inställda, så tog bussen hem redan vid kvart över 12.

När jag kom hem åt jag tillsammans med pappa och därefter kom mamma hem från jobbet. Satt och slötittade lite på tv och sen somnade såklart. Att jag aldrig kan hålla mig vaken när jag kommer hem från skolan! Vaknade senare vid kl 7, hade sovit bort 4 timmar bara sådär. Och när jag vaknade var första tanken, RELIGIONEN! Prov/Läxförhör imorgon och jag kan inte ett skit. Så fick lite smått panik och tänkte ge upp. Men jag tog mig i kragen, gick ner till köket och började plugga. Nu orkar jag inte läsa ett ord mer om varken Kina eller Japan!

Har lagt in lite nya låtar på mobilen. Gilla!
Nu ska jag gå och lägga mig i min nybäddade säng, mmmmm. Sovgott!


I don't want the world to see me



.... Cuz I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

Hjärndöd tjej

Tisdagar är nog längsta dagen på hela veckan. Tur att den är över nu!
Hela klassen verkade rätt sega idag, och jag var inget undantag. När jag väl tänker efter så har jag nog inte lärt mig ett skit idag, och filmen vi såg idag på Historian var bra men slutet var helt obegriplig. Och lektionerna efter lunch var jag någon helt annanstans i min egna lilla värld. Samhällen till exempel, jag minns inte ens vad vi pratade om.

När jag kom hem somnade jag. Ovanligt? Nej, inte alls. Jag sov bort 3 timmar, 3 värdefulla timmar. fan. Jag som skulle plugga Svenska och Religion. Blev att läsa igenom NP häftet en gång, och göra klart frågorna i religionen. Så mycket mer har jag inte gjort, och ska jag vara ärlig, så förstod jag ingenting. Ovanligt? Nej.

Nu ska jag gå och lägga mig. Har Svenska Nationella imorgon, i 5 timmar. Hoppas jag inte är lika hjärndöd då, det skulle ju vara lite tråkigt att sitta i 5 timmar och inte fatta ett dugg.

Goodnight

Nöjd nöjd nöjd..

Mamma hade gjort äppelpaj till kvällsmat. ihih. mums.
Sen hade jag planerat att plugga, och jag pluggade faktiskt. Nästan 3 timmar! På religionen. Helt otroligt måste jag säga. Sen lekte jag lite med min nya kompis, kallad Sony Cyber-Shot. Den är helt underbar, tar otroligt fina bilder och ganska lätt att förstå sig på. Den rekommenderar jag till dom som söker en bra digitalkamera! Sony Cyber-Shot DSC W220.

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon väntar en låååång skoldag. Ska egentligen till synsam också, men jag tror jag ger fan i det, orkar inte pendla fram och tillbaka. Så onödigt.

Godnatt och Sovgott!


Down in the past

Morgonen började med dubbel timma i filosofi. Inget att hurra för kan jag tala om. Så otroligt segt och JAG FATTAR INGENTING!! Eller så är jag alldeles för lat för att förstå, jag vet inte.

Resten av skoldagen rullade på rätt bra. Slutade sådär opassande dock, så fick vänta hur länge som helst på bussen. Men jag gick på stan lite så tiden försvann i ett svep och sen åkte jag hem med Elina. Pratade lite om vad man ska göra efter studenten. Fortfarande ett stort frågetecken, men jag har min funderingar faktiskt. Ska bli spännande och se vad det blir av dom, hiihi.

Gick av på torget och sen traskade jag iväg till Konsum för att hämta mitt paket från NetonNet. Wiii, min kamera!! Fick lite arbetstider när jag var där också, satt ganska fint måste jag säga. Måste ha pengar!

Åkte hem och somnade på stört. Hur kommer det sig att jag alltid somnar när jag kommer hem? Jo, jag kommer för det mesta hem med en hejdundrande huvudvärk. Förstår inte varför. Är så trött på det. Mamma kom in och väckte mig runt halv 8 i alla fall och sen dess har jag hjälpt henne att städa köket. Nu ska jag gå ner och äta lite kvällsmat, sen ska jag plugga och efter det ska jag leka lite med min nya kamera (:


Magic!

Sämst kvalleee.

 

 

 


Sunday

Måste säga att jag somnade runt halv 6 i morse. Finns vissa som kan hålla mig vaken så länge. ihih
Vaknade först vid 10, men var alldeles för trött för att ta mig upp. Sedan vaknade jag vid 13, kändes mer rimligt. Jag skulle kunna sova bort hela dagen om jag bara ville, men det hade jag inte riktigt tid med. Men jag gjorde ändå ingen nytta, satt mest i soffan framför tvn. Tog är skönt fotbad också!

Vid 17 började jag städa mitt rum. Och jag hade myyyycket att gå igenom, så straxt efter 21 så blev jag klar. Tog en dusch och nu ligger jag här i min nybäddade säng i mitt nystädade rum. Underbart.

Mysfaktorn är hööög!!!


Har en hel stressig vecka framför mig. Uuh, vill inte ens tänka på det!
Nu ska jag sovai alla fall , godnatt!


Saturday

Satt mest hemma och glodde hela förmiddagen. Sen vid 14 så fick jag stressa järnet, skulle hinna laga mat, äta, duscha och göra i ordning mig och vara i mjölby runt 15 och möta Karin på stationen. Jag vart inte så sen som jag trodde jag skulle bli, och Karin hade överlevt så allt verkade ändå frid och fröjd. Satt och väntade på Elin som kom vid halv 4 och sen gick vi ner till Gusto och fikade :)

Satt där ganska länge och pratade om allt mellan himmel och jord, och det var hur skönt som helst att träffa tjejerna igen. Ni är bäst.
Sen gick vi mot biblioteket där C hämtade Elin och jag och Karin stack iväg till Ica för att handla och sedan till Emmy för att vänta på henne när hon var i stallet. Efter typ 2 timmar kom hon hem och då gjorde vi i ordning oss. Karin borstade mitt hår bland annat och det var nog det värsta jag har varit med om på länge! Jag är så håröm och Karin hade gett sig fan på att borsta mitt hår som i stort sätt bestod av tovor. Jag bara ryser av tanken att borsta mitt hår. Måste också tillägga att jag hade huvudvärk resten av kvällen, he.

Sen kom Dennis och Sibben och hämtade oss och vi åkte hem till Dennis för lite film mys och efter det drog vi till donken. Satt där ett par timmar och pratade om bland annat Sandslott och våra morförladsars sexliv. Hahha, jovars, vi hade det trevligt där! (:

Släppte av Karin vid stationen och cruisa runt i stor staden. Hamnade till slut hos Dennis igen där vi mest slötittade lite på tv. Sen skjutsade grabbarna hem mig och Emmy.

Värd kväll tycker jag!
Behövde komma ut och umgås lite, och speciellt med mina favoriter. <3


Hos Emmy (:

 



Jag tjuter av skratt

Det här är kanske det roligaste som har hänt på väääääldigt länge:

Klockan är prick 00:00 vid det här laget. Familjen Andersson sitter och tittar på en usel film som går på Svt 1, jag knäpper på datorn, mamma kollar på filmen och pappa har somnat.

Pappa pratar i sömnen:

"Hur dags börjar du skolan imorgon?"

Jag börjar skratta lite och inser att han faktiskt sover, vågar mig på att svara: "Klockan 9"
Han svarar dock inte.

Efter ett par minuter säger han:

"Kan du ge mig en bärs? Känner mig lite torr i halsen"

Vi tjuter av skratt här hemma, jag har skrattat så mycket att jag har ont i magen, men min lille far sover så djupt att han inte ens vaknar av att jag stampar i golvet och slår i bordet av mitt enorma skrattanfall. Jag sitter fortfarande och skrattar. Ni förstår nog inte hur kul detta är, attans att jag missade spela in det!


NY!

Köpte den blååå idag!
*happyface*


Everything reminds me of you.

det finns inte ord för hur mycket jag saknar dig älskling.

 



Friday ♥

Sov ungefär 3 timmar inatt och när klockan ringde vid 6 så var det nästan omöjligt att gå upp. Men jag hade bestämt mig för att gå till skolan så det var bara att ta sig upp. Skolan rullade på rätt bra, men efter halva dagen fick jag så ont i huvudet att jag gick hem vid lunch.

När jag kom hem åt jag tillsammans med mina föräldrar och spelade kort och pratade lite. Sen gick jag upp och sov i nästan 4 timmar, och vid 19:00 kom pappa in och väckte mig för att vi skulle kolla på Vem vet mest. För att min gamla historialärare va med där, dock snubblade stekar'n på mållinjen. Lille bubben då <3333 hahah.

Ikväll blir det en hemmakväll med familjen, egentligen vill jag ut och festa galet men sånt tjafs orkar jag faktiskt inte med nu precis efter jag har vart riktigt sjuk. fan. Men lite fredagsmys skadar inte. Mamma har gjort räkmackor och köpt massa godis och cola, och snart börjar idol. Det blir nog bra!

Ha en trevlig kväll!


ÄNTLIGEN!

Pappa kom med lunch klockan 12:20 i vanlig ordning, åt lite och sen somnade jag på stört i soffan! Vaknade till igen när mamma kom hem från jobbet vid 4, och straxt efter det kom pappa. Vi fikade lite och sen åkte vi iväg till Lkpg för att hämta min mobil som har vart inne på lagning i lite drygt en månad. Det kändes skönt att få hålla i sin egen mobil igen. hihi.

Tog ett varv inne på Ikano. Köpte mig en lite fest tröja inne på BikBok.

Tycker att de silvriga paljetterna och de glittriga detaljerna är sjukt snygga!
399:- för den!

Stannade inte så länge där. Kom hem straxt efter 19:00, har ätit några mackor med te och kollat på Armageddon. Tjuter varenda gång jag ser den! När den är slut så blir det läggdags. Imorgon ska jag till skolan vare sig jag har svininfluensan eller inte! Jag orkar inte stanna hemma längre, det är så fruktansvärt tråkigt.

Nu säger jag: Godnatt och Sov så gott!



M o N E YB R o TH ER

Njuter lite. ♥


"Don't worry, everything is going to be amazing"

Jag stannade hemma idag. Har ont i både hals och huvud och inatt vaknade jag även av en 38 graders feber. Jag förstår inte, när ska jag bli frisk? Känns som om jag mår bra en dag och nästa dag har jag feber igen. Jag känner mig hur trött som helst och min hjärna vill inte fungera. Är jag hemma en dag så ligger jag i sängen till lunch och sen slänger jag mig i soffan tills det är dags att gå och lägga sig och sova i sängen igen. Jag saknar faktiskt rutinerna. Jag är trött på det här!

Gick ner och skulle fixa lite frukost men upptäckte att allt bröd vi hade hemma va nedfryst. Så jag fick kämpa med att leta fram något bröd jag ville ha för att sedan värma två brödbitar och fixa o'boy till det. När jag kommer upp till tvn så lägger sig Weasley i mitt knä och precis när jag ska ta en tugga från min macka så flyger Weasley upp som ett skott och tar med sig mackan ner på golvet. Fan. Jag som hade kämpat så mycket med den. Fick nöja mig med mackan som va kvar, orkade inte springa ner och värma en till, så onödigt.

Har börjat använda min bettskena igen och när jag tog ut den i morse så hade jag så förbannat ont i tänderna att jag inte kunde äta. Så det tog mig en timme att äta upp mackan och nu upptäckte jag att pappa snart kommer hem med lunch till oss. Jag blev mätt och har ont i tänderna fortfarande, känner inte för mat .. blä!


Goodnight

Tog bussen direkt hem efter skolan med elina som sällskap. Mötte mamma på torget och gick in på Charlottas, där jag fick en lite gåva av mamma. En stor fin svart glas lykta med ett rött ljus i. Så otroligt fin! Tack mamma.

Sen satt jag med naturkunskaps böckerna i flera timmar, efter en stund gick det inte in mer i skallen så jag gav upp. Sen har jag käkat med mamma och pappa, tittat på Oskyldigt dömd och myst. Nu ligger dom och sover, och jag funderar på att krya ner jag också. Godnatt!


Hola chico's

Dagen rullade på rätt bra och jag stannade även på spanskan. Heja mig!
På spanska pratade vi om när spanjorerna kommer hit, dom kommer hit den 13 december och ska stanna en vecka. Två st (?) ska bo hos mig, och vi har planerat i klassen att dra till Vadstena och Linköping och sen dra på lite andra äventyr. Det kommer nog bli riktigt lyckat tror jag med en sån härlig spanska grupp vi är. Det är bara en månad kvar tills dom kommer och sen drar vi till Barcelona i januari. Det kommer bli så jävla kul!


RÖV



Idag orkade jag ta mig till skolan!
Men så fort jag kom hit ville jag bara hem igen. Men jag ska banne mig klara den här dagen, eller jag kanske skippar spanskan. fan. Men hur som helst så mår jag rätt ok nu, har lite huvudvärk och halsont men inga större bekymmer. Har Fotografisk bild nu, inget att hurra för direkt. Speciellt inte när man ligger efter, men jag orkar inte ta tag i det, inte idag iaf, kanske inte imorgon heller. fan. Sen har jag naturkunskap, historia och spanska. fan. åh, jag vill vem.




I have my eyes on you !

Det gick bra på Vårdcentralen. Fick ta blodprov och det visade inget, men eftersom att det har hållt i sig så länge så kan det vara ett virus. Men det var bara att knapra tabletter så skulle det bli bra igen. Jag jobbar på det, försöker i alla fall. Fick vänta två timmar på vårdcentralen, sen hann jag bara hem och käka och därefter dra till Motala. Mamma ville gå på stan först så vi tog ett varv inne på gallerian först, köpte mig ett par strumpbyxor och fick ett rätt fint halsband på köpet. Inte dåligt.
Hos tandläkaren gick det mindre bra dock. Måste börja använda skenan igen som jag visst har glömt använda på typ 3-4 månader. Woooopsie.


Min strumpbyxor från Vila.
Tyckte rosetterna var jättesöta!


Halsband från Vila.

Nu ska jag gå och lägga mig, är helt slut! Godnatt och sovgott. ♥

Do you really enjoy, living a life that's so hateful?

Jag är fortfarande sjuk. Feber, halsont och världens hosta.
Skulle egentligen ha träffat Emmy idag, men tyvärr blir det inte av. Trodde jag skulle må bättre idag, men det gör jag inte. Känns som det bara blir värre. Klockan halv 3 ska jag till Vårdcentralen och vid halv 7 ska jag till tandläkaren i Motala... Such a good day!


HEJHOPP

Har upptäckt att min design ser olika ut beroende på om man använder Internet Explorer eller Mozilla Firefox. Jag använder Mozilla Firefox och där ser det i alla fall ut som det ska. Förstår inte vad som är fel, så tyvärr kan jag inte göra så mycket åt det.


problemas problemas

jag hade tråkigt så jag började kolla på kläder.
faktiskt så behöver jag en partyklänning!



ganska så snygga va?
frågan är ju bara om jag ens skulle våga ha på mig dom här utan att dra sönder armen på klänning nr 2 till exempel? Det kanske blir lite kallt med ryggen (klänning nr 1) så här till vintern?

Jag skulle nog känna mig mer bekväm i den här tror jag.


Men vilken färg. aaaaah blir tokig, det är för mycket!

Happiness

Happiness is just outside my window
Would it crash blowing 80-miles an hour?
Or is happiness a little more like knocking
On your door, and you just let it in?


 


091109

I'm on the corner waiting for a light to come on
that's when i know that you're alone
it's cold in the desert water never sees the ground
special ones walk on without sound

told me you love me, that i'd never die alone
hand over your heart let's go on
everyone knowed it everyone has seen the signs
i've always been known to cross lines

i never ever cried when i was feeling down
ive always been scared of the sound
jesus don't love me no-one ever carried my load
im too young to feel this old

S.l.o.w.m.o.t.i.o.n

jag gick inte till skolan idag heller. Och det på grund av världens jävla natthosta. Jag kallar den natthosta för att jag bara får dom värsta hostattackerna på natten, så jag sover typ ingenting. Varje gång jag börjar hosta känns det som om jag ska börja spy.. underbart ..

Idag har jag legat i min säng framför datorn. Inte orkat något annat. Känns som om jag har kortslutning i huvudet. Jag bara stirrar på allt, kommer på mig själv sen att jag har suttit och glott i typ en halv timme utan att ens tänka på något speciellt. Segt.



D som i D E S I G N

jag har ny design!
ser ni den inte, tryck F5.



Esapaña baby

Jag har beställt resa till Barcelona nu!!!!!!!
22 - 29 januari.

Jag ska inte dit på någon underbar semester dock. Jag ska åka dit som utbytes student. Men det ska bli jävligt kul och spännande. Jag längtar redan!

TUMMEN UPP BABYYY


pappi ♥

Började morgonen med en stor frukost med min far. Han fick en liten present också. :)
Sen måste jag väl vara ärlig och säga att jag inte har gjort någonting idag. Hade bestämt att detta skulle bli en pluggdag men jag har inte öppnat en enda bok och kommer förmodligen inte att göra det heller. fan.

Åt en god farsdag middag förut också med honom (mamma jobbar). Och sen har vi kollat på film tillsammans, så det har blivit en riktig far-och-dotter dag. Sådana dagar behövs också, och faktiskt är det rätt skönt att bara vara hemma med pappa. Jag tycker om min pappa - väldigt mycket. :)


Farsdag

Världens bästa pappa (:



Jag är mållös

 

Elin tipsade tidigare idag om denna kille. Båda har fastnat för honom, han har verkligen det. Visst är han bra!? Rösten, texten han har skrivit själv, melodin, allt! Jag har ganska svårt för svenska låtar, det är bara vissa som lyckas få svenska låtar bra tycker jag. Men denna kille, Ulrik, 15 år, HAR VERKLIGEN LYCKATS!

 


Love

Jag lagade hamburgare och pommes, typisk ensam mat. Men det var gott.
Kollade på EMA 2009 och jag beundrar verkligen beyoncé, så himla vacker. Man är ju lite avundsjuk faktiskt. Det skulle ju inte vara så dumt att se ut som henne och kanske ha hennes röst. hahah, dream on.

Har mest surfat, chattat, ätit godis och frukt och tja chillaxat.
Har inte känt mig så ensam trots allt, tack vare elin, världens bästa elin :) och också tack vare mina ögonstenar som är så söta att jag nästan vill gråta när dom ligger och sover bredvid varandra.

aw, jag är käääär. <3

Hur dum är jag?

Jag behöver en dosa glädje - MJ SÅÅÅKLAAART!

Det slog mig nu när jag tittade på EMA:s minne till Mj. Jag började gråta, lite av glädje faktiskt. Min kväll är nästan räddad. Har mina tankar på ett säkert ställe i alla fall. Vilken tur !

Jag behöver en dosa glädje

Vad ska jag säga? Jag mår skit. Jag är deppig.
Jag lyckades i alla fall sova hela natten och när jag vaknade imorse vart jag så glad att jag skuttade upp direkt och kände mig som en alldeles ny människa, dock fortfarande väldigt förkyld. Idag har jag inte haft så värst mycket för mig, har mest trallat runt. Hjälpt mamma att städa köket och sen fick jag iordning på mina kläder i rummet.

För bara några minuter sen stack mamma och pappa iväg till några vänner. Jag blir kvar hemma helt själv. Jag känner redan nu hur skit jag mår så fort jag blir helt ensam. Jag klarar inte av det. Jag tänker alldeles för mycket och tror helt plötsligt att jag är sämst i världen. Ensamast i världen.

Ska snart gå ner och laga mat ensam, ska laga mat till en person, mig. Ska sedan sitta ensam och äta framför tvn, titta på EMA 2009 som jag redan har sett tre gånger innan. Ja, ni hör ju. Jag behöver sällskap. Men ändå är jag så förbannat förkyld att jag måste hålla mig isolerad ett tag till.

God bless you

Goodnight

Jag är fortfarande glad och ivrig. (:
Tänkte ta en kopp te alldeles staxt, kanske en celementin till det och en Ipren såklart.

Idag har jag mått sisådär. Vaknade imorse av att jag svettades som en dåre, så febern var påväg ner. Har inte haft någon feber på hela dagen, men jag har vart förkyld som ett as! Nu på kvällen känner jag hur febern kryper sig tillbaka, fryser och halsen börjar värka nu också...  lucky me..

Nu ska jag ta tag i mitt te och sen blir det läggdags. Hoppas jag kommer kunna sova hela natten nu, för det skulle vara så himla skönt och vakna upp imorgon och kanske kanske vara lite friskare (aa

God bless you

Obeskrivligt

This is it
Jag finner inga ord. Den var så ruskigt bra. Jag hade rysningar rakt igenom hela filmen. Mitt hjärta hoppade till så fort en av mina favoritlåtar började spelas. Hela biografen sjöng med i "Beat it". Jag förstår inte hur en film kan göra mig så himla glad. Mj:s låtar har alltid gjort mig glad men idag fanns det äkta glädje i hela mig. Jag kan de flesta av hans låtar utantill, jag kan danssteg till "Beat it", "Thriller" och "They don't care about us". Jag var som ett barn på julafton när jag såg på filmen och hade jag kommit till London hade jag helt klart vart som ett Johan Palm-fan, utan tvekan.

I vissa delar av filmen blev jag helt skakig, tårögd och knäsvag. Han hade så mycket att ge, man såg verkligen hur han trivdes. Hur han jobbade och la ner både hjärta och själ i det. Allt var kärlek. Och alla dom som arbetade med honom, alla var så otroligt duktiga. Vilken oslagbar upplevelse det måste vara att få jobba med honom. Och när jag såg dansarna, jag blev helt mållös. Så duktiga! Alla hade kämpat så mycket, det som skulle bli så stort...

MEN.
På något sätt känns det som att filmen inte är gjord för att just hedra honom och visa det som aldrig blev av. Det känns som att filmen är mest gjord för att tjäna pengar och få tillbaka allt dom har lagt ner i arbetet på konserterna. Jag blir faktiskt lite irriterad men jag är också glad att dom visar Mj så pass mycket. Man kände sig helt plötsligt så nära honom och det var obeskrivligt.

Jag älskade filmen trots allt och även min pappa gjorde det som inte alls är ett så stort fan av Mj.
Sevärd
, helt klart!

 


MJ

Jag vaknade redan vid 4 inatt. Låg i sängen hur länge som helst, försökte verkligen somna om men det gick inte alls så bra. Gick upp innan pappa skulle gå till jobbet, han vart ju en aning paff när jag satt där och glodde på film klockan halv 7 på morgonen. Efter filmen vart jag helt slut och somnade direkt, vaknade vid halv 12 då pappa kom hem på middag. Så några timmars sömn fick jag allt.

Tog en snabbdusch medan pappa lagade mat sen åt vi tillsammans.
Ikväll åker jag, mamma och pappa till Lkpg på bio och resturang. Just nu känner jag bara för att vara hemma och slöa, men jag måste ut och göra något också känner jag, annars kommer jag aldrig bli frisk.


Och gissa vad vi ska se på? THIS IS IT! Jag har lite blandade känslor inför det faktiskt. Jag har en liten känsla av besvikelse redan nu. Men vi får se, den kan faktiskt vara ruskigt bra också (:


Inte kul

Jag har feber. 38.4.
Jag har inte orkat ett skit idag.
Legat i min tråkiga säng.
kollat på tråkig tv.
Ätit tråkig mat (?).
Vart tråkig och sur.
Stackars mig.. buhuu


Detta är inte kul, inte kuuuuuuuuul.

~ Sjuk.

Stannade hemma idag också. Sov inte många timmar inatt, så känner mig helt död.
Har precis ätit och nu tänkte jag gå och lägga mig i soffan. Sätta på en bra film och kanske sova en timme eller två.

Det snöar ute idag! Det hoppas jag ingen har missat, det är så fint. Släppte ut katterna förut och dom var helt galna i snöflingorna som föll och som helt plötsligt förvann på något mystikt sätt. Aw. Mina små solstrålar. Eller små, dom har faktiskt växt enormt mycket båda två. Så kul att se men ändå lite sorgligt, man vill ju alltid att dom ska vara så små och busiga.

Weasley

~ I see your face, i hear your voice.

Måndagen rullade på bra. Fick ett lite ändrat schema, så istället för att sluta halv 4 på måndagar så slutar vi runt 1. Fint som snus. Efter skolan drog jag och moa till ströget, för att käka och plugga lite. Tillbringade ungefär 3 timmar där, det var rätt mysigt faktiskt.

Tisdag. Började 8 och slutade 10, wiiihuu. Älska.
Idag skulle jag ha börjat vid 10, men jag orkade inte ta mig till skolan idag. Mår inte alls bra, börjar bli förkyld och sen har jag den där huvudvärken ständigt. Förlåt om jag tjatar om det, men det är så jävla jobbigt. Lusten bara försvinner, jag orkar ingenting. Och så har det vart hela dagen idag, så jag tvivlar på om jag orkar gå till skolan imorgon. Får se. Nu tänker jag tända en brasa, tända lite ljus, fixa te och mysa ner mig i soffan.

ADJÖ

~ Jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns.

jag har inte orkat skriva. Jag mår inte bra.

~ Vad vi hann och inte hann, och allt som aldrig blev.

Det blidde utgång igår ändå. Med Emmy. Det var kul, men jag måste säga att det var ganska så tråkigt folk ute. Vart är alla? Ut med er folk. Man lever bara en gång, köööör järnet!
Blev lite för mycket dricka för en sån liten person som jag. Men jag klarade mig, vart lite rädd där ett tag, trodde jag skulle kollapsa. haha. Sen kom pappa och hämtade oss och jag somnade väldigt gott i min underbara säng.

Idag, man mår som man förtjänar. Dock kom den där äckliga huvudvärken tillbaka och jag började må riktigt illa (nu snackar jag inte bakis måendet). Har inte fått i mig något som helst mat idag, nu på kvällen vågar jag mig på något annat än vatten, men fortfarande drickbart. Känner på mig att det kommer bli en seg start på dagen imorgon, helt tom i magen.

Man kan säga att höstlovet är slut och det är dags för kanske den värsta tiden på året. Jo, jag menar det faktiskt. Mellan höstlov och jullov är livet bara skit. Man mår skit. Med andra ord, skolan börjar i morgon. Känner just nu att min hjärna strejkar, men det kan den sluta göra. Det leder ingen vart i alla fall. Har min första lektion i filosofi i morgon bitti, känner på mig att jag kommer bli dum i huvudet av den kursen. Onödigt. Skolan är väl ändå till för att vi ska bli smarta. Anyway, mycket snack, onödigt snack.

Nu ska jag gå och lägga mig, måste ladda batterierna inför i morgon. Wiihooo.




RSS 2.0