det är du som har gett mig sommarljus och vänt på mitt mörka dygn och jag vill gärna stanna kvar en liten stund.


kom precis hem till mårten. har vart i lkpg med min elin, vi har tittat på stan, ätit mat och planerat inför morgondagen. nu börjar jag faktiskt längta lite, nu när vi vet vilka det blir och vart vi ska vara så börjar jag faktiskt tycka det ska bli kul. men ikväll ska jag och min älskade bara ta det lugnt, för imorgon ska vi fira in det nya året.

28 december


jag älskar lov och jag älskar att vakna bredvid min älskling. ligga och mysa in mot små timmarna och vakna sent dagen efter. helt underbart att se min söta nyvakna pojken försöka få fram några ord små ord. men idag var det min fars dag, många människor kom och firade honom med prestenter och raketer. hoppas han hade en bra dag, för det är han värd. bästa pappa.

nu ska jag och älskling mysa. och imorgon blir det att vakna med tuppen och dra sig iväg mot motala till tandläkaren. sen blir det förhoppningsvis några varv på stan.

05:37

klockan är snart sex. det är snart dags för pappa att gå upp till jobbet, och jag har inte ens gått och lagt mig än. men jag borde det nu, men min huvudvärk vill inte ge sig..

04:57 Kloka ord ur en klass för sig

klockan är snart morgon och jag sitter här med datorn i knät och ser på min älskling när han sover. och jag inser hur perfekt han är, när han sover min säng. jag skulle göra vad som helst för honom, vad som helst, för han är det finaste jag haft. för jag har aldrig älskat som jag älskar nu.

han är den där underbara människan som inte skulle göra en fluga förnär. han vill göra alla glada och ingen ledsen, han har ett så fint hjärta min pojke. och jag är så tacksam för allt han gör för mig, han gör allt för att jag ska le en sekund, allt för att jag ska må bra. och bäst mår jag med honom. när jag ser på honom nu så är det som fjärilar i magen, jag vill pussa honom och krama honom men samtidigt så rädd för att väcka honom. för när han sover, ligger han helt still, still så jag kan se honom och tänka om och om igen, att han är den vackraste på jorden.

jag älskar honom. och jag vet att han älskar mig. och det känns så perfekt nu, för jag vet vad han kommer göra för mig. och jag uppskattar det så mycket att ett tack inte ens räcker till.

han är min. min kärlek.

God Jul


nu är jag julfin. paketen ligger där dom ska och maten står på bordet. nu fattas bara släkten och sen ska det julfiras här i vårt hus. God Jul alla mina vänner!

drive carefully

denna snöiga julafton vaknade jag upp med mårten bredvid mig. vi åt frukost och sen begav vi oss till mjölby för några ärenden. sen skjutsade jag hem honom. på vägen hem var jag nära på att kvadda hela bilen och ta livet av mig själv. det var så halt att när jag skulle bromsa i en korsning så for jag bara rätt fram och jag kunde inte vrida på ratten en mm. så där flög jag, rätt ut i korsningen. och jag tackar gud för att dom andra bilarna såg mig i tid och kunde bromsa sina bilar, annars hade varken dom eller jag vart vid liv nu. så kör lugnt nu vid jul, för jag hörde häromdagen att vid dom här dagarna händer flest trafikolyckor. vill inte veta av att något händer någon, så kör försiktigt!

we make sense


och så blev det jullov och dan före dopparedan. sitter just nu hemma hos mårten, och här är det full rulle med städning och inhandla det allra sista för morgondagen. mårten och hans far är och handlar, när de kommer hem ska jag nog få med mig honom hem till mig och så ska vi fixa lite där också. och med stor risk att låta som ett litet barn så längtar jag pinsamt mycket tills imorgon. men faktiskt, det måste ju vara årets mysigaste dag.

spotify premium

har köpt spotify premium och jag är så laddad för att börja använda det. får även spotify på mobilen och det skriker ju bara glädje.

ska snart krypa ner hos min älskling. känns så sjukt bra att ha honom hos mig varje natt, känns så himla bra att känna hans andetag i takt med mina. jag mår så bra att känna hans varma hud mot min när ögonen börjar kännas tunga, då känner jag mig så trygg. men den allra bästa känslan är att veta att du älskar mig. det finns inget bättre än att somna varje kväll och vakna varje morgon och veta att den bästa människan ligger precis bredvid mig och tillhör bara mig. bara min. jag älskar dig, mårten.

17:43 måndag

i fredags var jag hos elin, i lördags var jag på 50 års-fest och igår var det pulka åkning med karin, mårten, danne och robin. helgen har vart jättemysig på alla sätt och vis. nu återstår två dagar kvar i skolan och sen är det lov. så himla skönt.

EL!N


åker snart iväg till elin i norrköping. jag säger bara äntligen får jag träffa henne! det blir taco, film och massa prat. precis vad jag behöver. nu håller vi tummarna för att bussen/tåget kommer fram också.


början på en lång historia

sjukhusbesöket i måndags blev inte som förväntat, och den långa väntetiden spenderade jag och mamma på stan. köpte mig en kofta, en röd och vit, jättefin att ha på julafton tänkte jag! sen tillbaka till sjukhuset och mer väntetid. en tung dag med andra ord, men sen fick jag mysa med min älskling. så himla skönt.

och resten av veckan har jag bara längtat till helg. vill träffa mina vänner och vara med min pojkvän. och redan idag på min lediga dag ska jag träffa sis. saknade sis.

the best father in the world


imorgon är jag ledig. ska spendera dagen på sjukhuset och hålla tummarna.

sexton fyrtioåtta

och idag fick jag med mig min pojkvän till motala. jag hjälpte honom att hitta lite julklappar. själv köpte jag mig en liten ansiktskräm och den perfekta "london-väskan".

nu blir det hemmagjorda köttbullar som pappa precis blev klar med. hemmagjorda köttbullar är dom godaste. och pappas köttbullar är jordens bästa köttbullar. så är det. nu ska vi äta, sen blir det mammas ungsgjorda päron. spännande.

03:37

ni vet den där gränsen som finns. när man först är sådär jättejättetrött att man inte ens orkar stänga av datorn och släpa sig till toaletten för attt borsta tänderna. men man lyckas ändå på någotvis stå emot tröttheten och efter en stund så är man jättepigg. ni vet den där gränsen. den gränsen slank jag över för ett par timmar sedan och nu sitter jag här piggare än någonsin. men jag ska ändå försöka sova nu tänkte jag.

älskling sover så gulligt bredvid mig, och har gjort det ett tag. han smaskar när han sover, det visste inte jag ihiih.

ZOUL


här är den. den perfekta "london-väskan". en typiskt hanna-väska.

jag kollade faktiskt lite på den i linköping. men då fanns det ingen axelrem. men nu när jag såg den på nätet MED axelrem så vart jag superglad.

det är natt och han sover bredvid mig. han är det vackraste jag vet.


jag och elina åkte till linköping idag för att shoppa lite och fixa dom allra sista julklapparna. jag är inte så tokig på att hitta julisar ändå, så nu kan jag äntligen pusta ut! hittade till och med en julklapp till mig själv från pappa, så då slipper han bry sig om det. jag är så bra ibland. men sen var det en "london-väska" jag skulle ha också, en smidig och bra som passar för endast en systemkamera och plånbok. hittade några ganska basic. men jag vill ha en perfekt. en hanna-väska. måste finnas.

julklappen från pappa är en tiger tröja. letade efter den överallt på internet men den finns inte. men jag hittade denna bild och den är fin. och förresten, sen när blev jag helt såld på tiger tryck?

CADIZ


love is friendship set on fire

jag och mårten tog precis ett break och duschade efter drygt tre timmars plugg. jag hann med en liten hårinpackning och nu sitter vi här och försöker ta tag i plugget ännu en gång nyduschade och fina. mamma och pappa är iväg och hämtar våran ny(begagnade) bil. sedan ska jag och mårten ut på de hala mörka vägarna och prov köra den lite. ska bli spännande.

kärlek


min pojkvän är så fin. vi spenderade hela förmiddagen i min säng med frukost, 90210 och massa mys. vi har pluggat tillsammans. vi har lagat mat tillsammans. vi har det så bra tillsammans. han och jag. du och jag älskling.

åt helvete med visdomständer

hade världens plugg-flow för cirka 2 minuter sedan. och helt plötsligt kan jag inte koncentrera mig.. då var det min tur. KUL

tomorrow is a beautiful word


jag skrev inte det förra inlägget som ett "tycka synd om mig-inlägg". jag skrev det för att det är skönt att skriva av sig, inget jag egentligen måste dela med mig av. bara skönt.

nu ska jag ta tag i mina älskade engelska artiklar och hoppas på att jag blir smartare. sen sover jag bredvid min pojkvän inatt. allt jag behöver just nu.

jag vet vem jag är när jag är hos dig älskling

jag vill kunna trycka på delete. jag vill kunna radera allt ur mitt minne och låta det aldrig mer komma tillbaka. alla ord jag hör, alla blickar jag ser får mitt inre att blekna. jag blir ledsen men samtidigt så arg. det räcker nu. jag har hört tillräckligt av "hur jag är" och "vad jag har gjort". ni kan få säga hur mycket ni vill om mig, ni kväver mig redan. jag kan snart inte andas längre, jag vet snart inte vem jag är.

och varje dag, känner jag också den största plågan. att jag inte duger. jag vill inte se mig själv i spegeln och tänka hur ful, äcklig och fet jag är. jag vill inte gå på stan och känna att allt jag provar sitter så fel på mig. jag vill inte känna mig ful när jag ska gå ut en kväll med mina vänner. jag vill verkligen inte känna såhär längre. för varje morgon, varje dag och varje kväll finns den känslan inom mig. jag vill kunna se mig själv i spegeln och känna mig snygg eller åtminstone söt. jag vill inte känna den paniken varje dag över vad jag kan ha på mig för att dölja allt jag själv knappt står ut med att se. jag önskar jag kunde vara positiv mot mig själv som jag är mot allt annat, jag vill kunna se mig själv som en tjej med själförtroende och självkänsla. jag vill vara precis den tjejen, med drömmen som verklighet.

och när jag inte tror på mig själv så skulle jag önska att mina föräldrar kunde göra det. men det handlar alltid om vad jag ska göra, hur mycket jag har att göra. jag önskar bara jag kunde höra att jag gjort något bra någon gång. en klapp på axeln eller en kram. men jag känner mig varje dag som en värdelös dotter och nu mer värdelös än innan. jag har ingen ork att göra något, jag har inget mål i livet längre. jag är så trött på att alltid försöka leva upp till krav som jag aldrig kommer att uppnå. jag är så trött på alla ord och allt tjat. jag är så trött på att må så dåligt och trött på att försöka vara någon jag verkligen inte är.


för varje dag är en kamp



och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


resten är toppen

jag känner julstressen krypa fram. har köpt 1½ julklapp. jag har liksom inte ens kommit halvvägs och jag är tom på idéer. det är samma visa varje år, så vid det här laget borde jag egentligen ha lärt mig att vara ute i god tid. men jag suger. jag har liksom inte ens julpyntat i mitt rum. jag har 0% julkänsla. borde verkligen ta ur tummen ur röven och göra något. kanske en annan dag..


LONDON


bästa vän

jag och elina inleder 2011 med en resa till London! Vi ska tokshoppa och kolla på sevärdigheter i 4 dagar. Och så får jag höra på fin brittiska varje dag, mina öron kommer njuta... hela jag kommer njuta för fan!



det var först advent





det var första advent som bestod av mys, promenad och bus med min älskade. <3


RSS 2.0