Kleerup


HAHHAHAH fjortispojkar

jag skrattar ihjäl mig xD

"Tjejerna älskar vår stil"
  - or NOOOOOT!

http://www.expressen.se/mode/1.1651951/johnny-hetast-pa-natet

... och tofsarna. SNÄLLA GE ER! Så jävla fult!

Happiness.

I onsdags jobbade jag.
I går så kom Moa hem till mig runt 5, halv 6 och vi åkte iväg en sväng till Mjölby för att Moa var tvungen att ta en sväng till Eilen. Sen efter ett par varv runt stan så parkerade vi bilen utanför Gusto och klev ur, men just då brakade det loss i himlen och jag och moa höll på att skita ner oss. Vi skrek och fick världens panik, samtidigt som en annan tjej övergatan blev rädd. Vi tre började skratta och jag och Moa sprang in i bilen igen, och där satt vi ett tag tills det hade börjat lugna ner sig. Och precis när vi skulle kliva ur bilen så började det dundra igen men vi tvingade oss in till Gusto där vi satt och fikade bra länge.
Efter ett tag så betstämde vi oss för att dra tillbaka till Skge igen, gick in på konsum och köpte lite, hyrde två filmer också. När vi kom hem till mig så kollade vi på första filmen "I taket lyser stjärnorna", sen tog vi en paus och rökte lite vattenpipa. Och sen kom vi på att vi ville åka hem till Moa istället, så fort vi kom hem så började vi göra iordning oss då klockan var nästan 12, skulle träffa några men stack där ifrån ganska så snabbt, haha. Gick hem till Moa igen där vi kollade på "Wallander - Hämnden" som vi knappt fattade något utav. Sen runt halv 3 somnade vi sött bredvid varandra i moas stora säng :)

Idag så jagade hon upp mig vid halv 1, typ dödstrött?
Planerna idag var utflykt! Men på grund av vädret så hamnade vi på ströget för lite käk :) Gick en runda på stan och jag hittade en väska och ett par örhängen. Sen tog jag bussen hem.
Tack gumman för dessa två dagar! Det är skönt att du är hemma igen, hade nästan glömt bort hur roligt vi kan ha tillsammans! Och förlåt för allt onödigt tjaffs, du vet att jag älskar dig moa

Lars

När jag vaknade hade jag en såndär fin känsla inom mig, och jag visste precis vad det var!
LARS känsla.
Personligen tycker jag Rejected love och Listen to your heart är bäst!

Elina

Drog till Elina sen vid 8 tiden :)
Snabbade oss in till stan för att hinna köpa lite godis och glass på konsum. Sen vandrade vi vidare till bjälbotull där vi satt och snacka lite i den stora gungan. Därefter vandra vi runt lite överallt i skge och våra käftar gick såklart i ett! Sen gick vi hem till Elina och satt även där och pratade och planerade lite inför två stora dagar(återkommer!). Sen tyckte vi att det började bli lite sent så jag följde henne till bygget för att se om hon verkligen kom över välbehållen och det gjorde hon så jag kastade mig på cykeln, ringde upp Elina så vi kunde ha lite sällskap. Dock såg jag inte vägen under hela min cykeltur så jag fick gissa mig hem, tur att man har åkt där många gånger förr! Och jag hittade hem, vilken tur, nu ligger jag i sängen med datorn men ska snart stänga av och sova, är faktiskt riktigt trött!
Tack för en fin dag Elina, sånna här dagar och kvällar hoppas jag mer på. Du är bäst!

Nu ska jag sova. Godnatt! :)

Blir man inte glad eller?


dfgvfdtvhvcsdtvd

The Sims ville inte funka.
Mamma åkte till vadstena.
Pappa åkte på bridge.
Elina är fortfarande i Lkpg.
BOOOOORING

Elli_delli

Vaknade först runt 6 och kunde verkligen inte somna om!
Sen la jag mig i soffan framför tvn och där deckade jag, vaknade senare runt 10 och sen låg jag bara och chilla. Städade och fixade lite och därefter drog jag hem till Elina. Pratade lite, spelade kort och kollade gamla teckningar, anteckningsböcker, Minvännerböcker osv. Och det var så otroligt kul! HAHAH, ibland tycker man lite synd om sig själv för att man är så jävla trög!

Sen cyklade jag hem med The sims i handen, tänkte snart börja nörda lite!
Ikväll blir det nog att va med Elina igen, tar nog en sväng till stan då :)

Måndag

Jag skrev att jag skulle sova, klockan var runt 12 då.
Men på något sätt så blev jag pigg igen och som den lilla jäveln jag är så höll jag både elin och axel uppe till 3 på msn. Men efter det så höll axel mig uppe till halv 5 via sms. Kan ju också tillägga att det var ljust ute så det var liiiite svårt att sova.

Vaknade sedan vid 12 och då var det bara att sätta fart. Duscha, göra i ordning mig, laga mat, äta och sen iväg till stan för att köpa dygnskort och ta bussen till mjölby och sedan tåget till lkpg. Gick hem till Sofia och straxt efter det så gick vi till stan där vi satte oss på Cioccolata och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord. Gick en runda på stan också, hittade en t-shirt och några smycken. Sen gick vi hem till henne en stund innan jag var tvungen att dra mig. Hon är för bra den tjejen!

Sen tog jag tåget till mjölby där jag träffade Dennis och Sibben som var lite alkohol påverkade. Sötare grabbar får man leta efter!
Sen bar det av hemåt. När jag kom hem så var jag så himla trött att jag inte ens orkade sätta på datorn, låg i sängen och läste VR och slocknade sedan vid 1 någon gång.

You crossed the line.

Vaknade vid 2 idag, väldigt olikt mig måste jag säga. Sover sällan så länge, men jag kunde ju inte klaga på att jag var trött idag i alla fall. Jobbade sedan från 4 till halv 10, och det var en väldigt seg dag idag, hände inte alls mycket. Nu sitter jag här i alla fall men ska snart gå och lägga mig.

Imorgon ska jag till Lkpg först, ska träffa sofia en stund och det blir nog att gå på stan och fika lite :) Sen på kvällen bär det av till Elin på Harry Potter marathon! :)

Stockholm



I bussen!
jag vet att du inte gillar bilderna elin, men det gör inte jag heller.
Men ibland måste man bjussa lite på sig själv ;)


Vi gick vilse  först ....


Under shoppingturen så upptäckte vi en stor folkmassa!
Och bakom den gömde sig den här killen, riktigt grym!


Jesusfolket var där och dom var galna!



Trötta tjejer väntar på bussen!

Stockholm

Fredagkvällen somnade vi runt 1 tiden och sen 4 timmar senare var det bara upp och hoppa igen, en aning sega. Pappa skjutsade mig och elin till vadstena där vi gick på bussen och sen var vi på väg till huvudstaden. Resan var dock ganska lång på grund av stopp lite här och var, men elin, MJ och Kings of leon räddade min resa.

Kom fram till Stockholm straxt innan 10 och det första vi gjorde var att gå vilse! Sen när vi väl hade hittat fram till drottninggatan så fick vi vänta på våran guide(emmy) som också lyckades gå vilse, haha. När vi hade hittat varandra efter många "emmyyyyyyy, skyyyyndaaaa", så var shoppingen igång, tog också en lunchpaus på kungshallen. Sen när klockan började närma sig 5 så sa vi hejdå till emmy och vi började dra oss mot slottet där bussen skulle hämta upp oss.

Jag måste säga att jag hade en toppen dag! Starten var lite seg, men när man hade hittat en sak så flöt det på rätt bra. Jag köpte en skinnjacka, jeans, skjorta, skärp, örhängen och en t-shirt. Och tjejerna hittade lite saker dom också och vi var riktigt nöjda :) Tack tjejer för dagen, den var riktigt bra, ni är bäst!

(bilder kommer!)

Var hemma runt 9 och då tog det inte många minuter innan Karin kom. Vi försökte planera något inför kvällen, men det blev inget eftersom klockan hann sticka iväg. Men det blev mycket prat, skratt och ett försök till Anden i glaset eftersom att hon påstår att det faktiskt funkar. Jag tror henne inte, dock lyckades hon skrämma upp mig iaf, haha. Sen åkte hon hem straxt efter 12 och då somnade jag på stört!

Vem behöver Liseberg när vi har donken i Mjölby?

Åkte till mjölby runt 6 tiden, mötte upp Elin, Karin och Thorsten. Gick en sväng till Ricke där en del grabbar höll hus som lanade, men vi dissade och gick hela vägen till donken för lite käk, prat och skratt. Lekte lite i lekparken också, kanske dagens höjdpunkt! :)


Sen gick vi till stan, jag och Elin handlade lite matsäck och sen kom min mamma och hämtade oss. Hängde lite vid datorn, läste lite gamla tidningar, spelat kort och nu är det läggdags.

Imorgon åker vi till Stockholm :)
åker klockan 10 över 6 från vadstena och är i Stockholm runt 10. Blir alltså en hel dag i Stockholm med Elin och Emmy(som redan är där), och shopping står på schemat såklart! Det kommer bli kul :)
Hemma runt 9 tiden imorgon ikväll.
JAG FINNS PÅ TWITTER!

Klant!

Jag är en världlös målare, eller så har jag bara en sån otur.
Först skvätte jag färg precis överallt, men jag skyller på penseln!
Sen skulle jag flytta på färgburken men då började mamma jaga mig med penseln så jag börjar ju springa med färgburken. Klantig som jag var spiller jag ut lite, halkar i det så jag sätter mig på rumpan och spiller ut resten av färgen över mig. Och då har man även testat att bada i målarfärg. GÖTT! Jag undrar om pappa tjänar något på att ha mig som målare, själv skulle jag inte tro det...


Den här färgen blir det och rött runt fönstrerna, innan hade vi gult och vitt.
Och det är bara den här delen av huset som är klart, så det är inte klart på långa
vägar. Det ska även målas en gång till ... men jag tror det kommer bli snyggt.
Det var ju faktiskt jag som valde färgerna ;) ihih

Godmorgon!

Har precis stressätit min frukost, ska snabbt få på mig lite kläder och sen ska jag bege mig ut och måla lite plankor. Vi håller nämligen på att byta panel på huset, och alla plankor måste grundmålas och sen målas igen, sen spikas fast och sen målas igen. Så vi har rätt så jävla mycket att göra! Tycker så synd om mina föräldrar som har semester men som måste jobba här hemma ändå, pappa gör i stort sätt allt! Mamma hjälper till lite då och då på grund av ryggbesvär, jag duger mest till att måla, om jag ens gör det? Igår efter jag hade målat vare fan färg överallt, i håret, i ansiktet, på benen, på armarna, i skorna, på väggarna, ja överallt! Hur lyckas jag egentligen?

Nehe, nu ska jag ut och måla igen innan pappa skriker hål i huvudet på sig själv x) TJO!

Someone like you.

Sätt på musiken och njut av bilderna.
Jag får fina känslor











BLÄÄ

Tack och lov att den här dagen snart är slut.
Så himla booooring day! Men jaja, sånna dagar får väl också finnas ibland.
Men imorgon är jag ledig och då hoppas jag på att gänget samlas igen, skulle ju inte alls vara fel. Saknar alla så förbaskat mycket! Mina gullisar :)

En fisk!



Hon är ju klockren ibland!

Do you even know what you mean to me?

Igårdagen existerade inte.
Den här dagen kommer bli exakt likadan.
Jag sov fram till klockan 1, åt lite mat och nu sitter jag här. Det är ungefär två timmar kvar tills jag ska börja jobba, och nu ska jag måla. Fyfan vilket liv jag har nu känner jag, känns lite som om jag jobbar jämt. Tur att jag är på bra humör då, så att jag orkar! :)

Andree

Pheew, har precis gjort klart andree's blogg.
Fick äran att göra om hans header så det gjorde jag.
hans blogg;  andreecamillo.blogg.se
han blev nöjd, och jag med :) nu kan jag sova gottis. puss

Ronny Gubben <33333233333


Just Dance.

Känns knappt som om den här dagen har existerat.
Vaknade va lite med karin, åkte till jobbet och nu är jag hemma igen och klockan är redan halv 11. Det är sjukt, sjuk sa jag!

Sitter och kollar på So you think you can dance på 5:an, det är galet vad jag har blivit besatt av dans. Jag får som ett glädjerus i hela kroppen, och jag kan knappt sitta still. mmmmm, dance!

-

Jag är glad att du är ärlig, nu är det min tur att vara ärlig.

Sunshine.

Karin kom till mig igår :) Först satt vi i mitt kök och försökte planera något för kvällen, för många idéer blev till ingenting tillslut. Först skulle vi röka vattenpipa, sen cykla till donken, sen va med några. Men det slutade med att vi tog varsin drink och satte oss vid datorn och snackade lite. Tog en nattpromenad också och sen härjade vi lite vid datorn, hahah, det var rätt kul måste jag säga x) Sen vid halv 3 somnade vi sött i mitt lilla rum.

Idag vaknade man av att solen lyste in, vilken underbar dag! Vi käkade lite frukost och gick ut och stekte galet. Slappade lite, käkade glass och sen kom hennes bror och hämtade henne.
Snart ska vi äta här hemma, sen ska jag nog ut och steka lite till och vid 5 börjar jag jobba. tjohooo, eller nått?
hejsvejs.

gästbloggar

Hej, karin här. Sitter hemma hos Hanna, vi slappar. eller ja gör. hon bäddar min säng. gullis! det var allt för mig. pusshej

Work.

Det blev ett långt inlägg förut.
Men jag vill få några att förstå, det är viktigt att älska sig själv mer än någon annan.
Det kommer man längre på.

Nu ska jag duscha och göra i ordning mig.
Efter det bär det av till jobbet och ikväll blir det förhoppnings att vara med karin :)
pusshej, ♥

Jag borde inte klaga ...

Som många säkert redan vet har jag haft det ganska så tufft de senaste månaderna, men jag har kunnat tagit emot allt på ett bra sätt. Jag har tagit mig igenom dom allra svåraste situationerna på ett mycket bra sätt att jag nästan beundrar mig själv. Det som jag trodde skulle förstöra mitt liv var kärleken för några månader sedan, första gången var som att falla rakt ner på betong. Det var som att sväva på moln först, och sen helt plötsligt bara försvinner allt. Jag ville först inte förstå, jag levde på lögner jag själv hade byggt upp. Sen åter igen tillbaka till kärleken, men då var allt redan förstört, jag var inte lycklig då. Och efter det så kände jag ingenting, precis som nu, jag känner ingenting när jag tänker tillbaka på alla dessa minnen vi har har med varandra. Det är synd för jag vet att det var fint. Men nu finns det tyvärr inte i min värld, jag är lyckligare nu, jag är faktiskt lyckligare ensam.

Det låter så sjukt. Alla söker efter någon att dela äkta kärlek med, jag söker efter mig själv. För jag vet, att självförtroende är det finaste som finns. Att se en person som accepterar sig själv precis som den är, det beundrar jag, och jag vill vara en sån person. Jag har lovat mig själv, innan jag hittar någon annan så ska jag hitta mig själv först och jag vet att jag är på rätt väg, för jag känner mig lycklig. Jag bryr mig inte längre om vad alla andra tycker och tänker utan mer vad jag tänker. Jag vill inte längre vara den som går att trycka ner, jag vill inte längre vara den man kunnat leka med.

Förr såg jag mig som en svag person, nu kan jag stolt säga att jag är helt tvärtom. Jag är stark, jag tror på mig själv och jag står för vad jag tycker. Det fanns inte i min värld förut att jag skulle kunna säga så, nu säger jag alla dom orden utan att ens tveka. Jag har kommit långt, och längre ska jag gå.

Men självklart finns dom dagarna man känner att man inte riktigt räcker till. Idag är en sån dag. Det är så mycket jag vill, så mycket jag vill få sagt men ur mig kommer absolut ingenting. Jag blir så förvirrad och mer förvirrad blir jag av dig. Jag vill så gärna, men jag har redan lovat mig själv .. innan jag hittar någon annan, ska jag hitta mig själv.

Jag borde inte klaga, för jag är lycklig. Lycklig ensam.

RON WEASLEY ♥

Det här inlägget är tillägnat till PELIN!
tjena, jag garvar ihjäl mig!

I need you to need me.

Det vart en fin kväll igår hos Madde.
Blev te, bullar, kakor och tårta. Prat, skratt och en salig blandning på presenter.
Hoppas du hade en fin kväll, för det är du värd. Grattis igen älskade

Inatt drömde jag om tvestjärtar stora som hus och Kings of Leon konsert, också en salig blandning.
Idag har jag tvättat kläder, strykit och städat. Duktig tjej.
Vid 4 tiden åkte jag till Elin. Jag fick äran att färga hennes hår, och hon blev nöjd! Hennes mamma tyckte jag hade gjort ett bra jobb *stolt*. Sen fick vi för oss att ha Harry Potter marathon, skrattade oss igenom hela första filmen.
RON WEASLEY!
Sen blev det en kort paus, åt mumsiga plättar som hennes mamma hade gjort och därefter laddade vi upp med popcorn och saft och kollade på andra filmen. Sen hann vi tyvärr inte längre, men snart blir det marathon igen och därefter blir det Harry Potter och halvblodsprinsen på bio. Jisses, vilka nördar vi har blivit!

EL!N


Jag trodde aldrig den här dagen skulle komma ...

Välkommen hem hjärtat


HON ÄR ÄNTLIGEN HEMMA NU!
åååh, det kan inte bli så mycket bättre. <3

Martina


Tidigt på morgonen :)


Plockar jordgubbar :)


Världens sötaste <3
jag saknar dig allra redan ..

Tjejerna

Fredag

Picknick vid hamnen i vadstena :) mys

GZ


Grattis på 17 års-dagen världens bästa Madde Karlsson!

Sunday.

Vaknade upp idag bredvid en emmy som var hungrig, ovanligt? Ne, inte alls! ;) Vi gick upp och åt världens dunder frukost, satt på altanen och lyssnade på regnet, mys. Sen målade hon mina naglar och efter det någon gång kom pappa och hämtade mig.

Nu sitter jag hemma och är äntligen lite ledig.
Ikväll ska jag och elin  till Madde som fyller 17 år! Kommer bli kul :)

Thursday, Friday, Saturday.

Torsdag :
Martina kom in vid 7 tiden endast iklädd i blöja, ihih. Hon la sig bredvid mig och läste högt ur VeckoRevyn, som helt plötsligt förvandlades till en saga om troll, hahah hur söt? Vi gick upp, klädde på oss lite myskläder, fixade o'boy med macka och kollade på disney filmer. Sen när resten av familjen hade vaknat så drog vi oss iväg mot Järstad och plocka jordgubbar.
Jag åt nog mer än vad jag la i hinken, smällfet kände mig pävägen hem, hahha.
Sen jobbade jag från 5 till 21:15.

Fredag :

Åkte till mjölby för att klippa mig. Klippte bort en bra jävla bit så nu är det kort, VÄLDIGT kort. Men som tur är växer det ut snart, och på mig växer det riktigt fort. Gick en runda på stan och sen vidare till vadstena med släkten där vi fikade och sådär. Sen hem, äta och göra i ordning mig för att åka till Lkpg men sen blev det ändrade planer så vid halv 7 så drog jag iväg till Vadstena där elin och emmy hämtade upp mig. Hade lite picknick vid hamnen och sen gick vi runt lite och pratade.
Planerade även en resa till Sthlm nästa fredag, en shoppingdag med tjejerna, kan det bli bättre?

Lördag :

Sa hejdå åt martina, hon började gråta, ville inte åka hem, gumman :/
Jag drog till jobbet och jobbade mellan 10 på morgon och 21:15 på kvällen. Sen kom pappa och hämtade mig och skjutsade mig till Emmys sommarstuga. Vi bakade kladdkaka, kollade på Batman med hennes bror, låg i sängen och kollade på Jakten på lycka. Men jag somnade efter typ halva filmen..

I adore you.


Jag mår riktigt bra, så himla lycklig!
Men det är något som saknas och det är KARIN.
Det finns inte ord för hur mycket jag saknar min bästa vän!
Det här kommer bli min allra bästa sommar, och det är mesta dels tack vare henne.
Nu har hon vart borta ½ vecka och det är fan för mycket redan, KOM HEM,
jag saknar ihjäl mig!

P.S. I Love You

Jag har ingenting kul att berätta därför skiter jag i det här. Men när jag har något kul att berätta och har de funktioner som krävs för att förmedla exakt det jag vill få sagt ska jag skriva några rader, det lovar jag. Men ha det bra sålänge så hörs vi! pussar

See you soon.

jag skriver så dåligt nu, jag bara ordbajsar.
Så jag tänkte bara skriva några rader.
Jobbade fram till klockan halv 10, sen kom pappa och hämtade mig. Mina släktningar hade kommit, tyvärr låg martina och sov när jag kom men det gav jag fan i. Väckte henne, busade lite och sen var det läggdags igen.

Idag kom hon in till mig vid halv 7, låg och kollade på disney filmer och drack o'boy hela morgonen. Hur mysigt är inte det? Sen vid halv 10 drog vi till mjölby, gjorde lite ärenden och sen hämtade vi våran nya bil! Så jävla fin!
Åkte runt lite och kom hem straxt efter 1 igen, jag sov en stund och sen var det grilltajm. Så sjukt gott!

Om en timme drar jag iväg och jobbar, slutar halv 10 idag med. Sen kanske jag drar till Elina en sväng, annars blir det nog hem och busa lite med martina, hoppar hon är vaken då :)
Nu ska jag gå, ha det bra! puss

Damn, I like the way you move.

Min lilla martina kom inte igår, men idag vid 16 anländer hon :)
visserligen jobbar jag verkligen hela dagen, börjar 10 och slutar 21:15 om inte senare. Och efter det får jag träffa min snutt, min syssling och hennes man.

Jag har ett sånt himla långt pass idag, att det just är långt spelar ingen roll, har man något att göra så går det fort. Men jag menar, jag har världens magvärk idag och det vill inte ge sig. Jag har vart uppe sen 7, jag har ätit frukost, tagit tabletter, tagit en dusch osv osv och inget hjälper fan, jag blir GALEN!

Hoppas det släpper snart annars vet jag inte vad jag gör!
Nu ska jag ta en kopp te, hoppas det hjälper lite iaf.
Vi hörs kanske ikväll, puss!

What to do? How to act?

Vet ni hur äckligt jävla skönt det känns att gå ut ur jobbet när man har suttit där inne i nästan 7 timmar? jag mådde så jävla underbart, och sen kom mamma och hämtade mig också och vet ni vad hon hade med sig? En stor jävla pizza. Gud måste ha hört mig!

Jag har precis ätit, det var så jävla gott så kunde inte sluta äta och nu ser jag ut som om jag är på 8 månaden. Hahah. Ne fan, men jävlar i havet vad mätt jag är!

Jag måste berätta en rätt sjuk sak också.
Patrik på jobbet berättade att det hade kommit in 6 st zigenare och snott flera askar chocklad. På övervakningskamerorna ser man att 15 askar försvinner på mindre än 2 min och så är dom ute. Det är helt sjukt egentligen! Det var bland annat en kvinna som hade ALLA askar i sin kjol, och vi räknade ut att det skulle väga nästan 60 kg. Snacka om vilken jävla ställning det måste finnas i kjolen och vilken jävla kraft i benen hon måste ha haft.
Sånt här gör mig så jävla arg, men just det här imponerar mig på något jävla vänster! Så jävla illa, men så sjukt coolt med andra ord!

Nefan, nu ska jag puttsa gaddarna och söva. Har ju en jävla jobbardag imorgon också, eller mördardag skulle jag vilja säga. Puss&Godnatt, ha det fint!

VI HAR KÖPT BIL!

http://www2.diariomotor.com/imagenes/nissan-qashqai-today-0.jpg
http://3.bp.blogspot.com/__kjL7rUis08/SFaToamteyI/AAAAAAAABzA/LDmZueWutG0/s400/Nissan+Qashqai.jpg
Pappa ringde mig nyss och sa att vi har köpt bil!
Hur paff blev inte jag?
Men fan så nice, den är våran på onsdag! :)

I'm yours ♥

Ska snart börja göra i ordning mig, sen ska jag äta och därefter drar jag iväg till jobbet.

Beställde nyss klipptid på Studio Hair art, det var fan på tiden för mitt äckliga ruffs!  Pratade lite med henne om slingor i håret, men sammanlagt skulle det kosta 1000 jävla kronor! Visserligen jobbar jag och tjänar helt ok, men 1000 spänn för ett par jävla slingor vill jag inte lägga ut, inte nu kanske. Men det är värt att fundera på det iallafall. Ge mig lite tips kanske? (a)



My girl.

Jag vaknade till goda nyheter idag ..


Min prinsessa kommer hit!!!!
Hon kanske till och med kommer ikväll! :)

YOU

Har bara jobbat 5 timmar idag men kändes typ som hundra år.
Har haft mina tankar någon helt annanstans, har även känt mig dödstrött hela dagen även fast jag sov typ 11 timmar inatt. Men det beror nog på att jag hade feber igårkväll och hade det även idag, fast idag har jag mått bättre kan jag säga. Så denna feber varade inte länge och det är jag jävligt glad för.

Nu har jag ingen feber alls, men mitt huvud väger ton känns det som!
Jag ska jobba imorgon också så det kanske är bäst om jag lägger mig nu så jag orkar ett långpass imorgon. Jobbar från 13 - 21:15.

guud vad jag pratar om jobb hela tiden, men det är fan det enda jag gör nu och så kommer det nog vara en vecka framöver. Så ni får stå ut, och jag med! Puss&Godnatt

Welcome Home ♥

Jag vaknade första gången redan vid 9 och trodde klockan var typ 16 då jag ska börja jobba. Hahha, ja, det var inte enda gången jag vaknade och trodde klockan var så mycket. Tror jag själv att jag kommer sova fram till klockan 16 på eftermiddagen?

Gick upp vid 12 och sen dess har jag bara slappat framför tvn med datorn, har även hunnit ta en dusch. Nu sitter jag och kollar på Life of Ryan (mmmmm), men ska straxt gå ner och äta.

Blir nog inget mer inlägg innan jag drar. Kommer hem vid halv 22, hörs då. Puss :]

OJ

Jag sa att jag skulle sova men jag fastnade vid datorn istället, ups! he.

Skrev just ett inlägg om min fina vän :)
Och hon skrev ett om mig också, här hittar ni till hennes blogg.

NU ska jag sova, ne jag ska fan inte sova, jag ska SÖVA.
hej!

Cykelidioten

Karin Karin Karin
din jävla cykelidiot.

Dom allra första minnena jag har med dig var under sommaren 06. Det var min absolut bästa sommar! Det jag minns starkast är "skrattkvällen", sen alla färder till vadstena osv osv, ja, listan kan göras lång.

Men sommaren 09 då?
Den kommer nog slå alla sommrar tillsammans. För den här tjejen kan göra det så jävla värt att leva! Hon är så jäkla galen så det finns inte ord för det. Jag säger som våra vänner säger, hon slutar aldrig överraska en, och det är så sant! Hon kommer med så mycket idéer och man har inte en jädra aning om vart hon får allt ifrån, vissa saker är liksom bortom denna värld. Karin, du är en av dom få personerna som verkligen kan få mig att vika mig i asgarv, du är klockren!

Jag är så säker på att vi kommer hålla ihop ett bra tag till, och förhoppningsvis livet ut. För den här tjejen sätter sprutt på ens liv och gör allt så jävla mycket lättare! Jag är så oerhört glad över att jag har träffat henne! Hon sätter färg på vardagen!

Och nu när du åker till Kreta en vecka. Hur hade du tänkt att jag skulle klara mig? Jag som knappt klarar en dag utan dig! Jag kommer sakna dig så galet mycket, och skickar du inte ett jävla vykort så får du inte någon jävla "välkommen hem fest", hahah! Puss älskling!


Jag älskar dig så grymt mycket, min vän! ♥


BOY, I LIKE YOU


I call you candy.

fick lite sovmorgon idag, började 11, men ändå var jag typ dödstrött. Jobbade bara 5 timmar så det var inte så länge, idag jobbade jag ihop med Linnéa och Mattias, satt mest och snackade skit när vi inte hade något att göra, så tiden rullade på rätt bra!

Sen kom pappa och hämtade mig, köpte med oss lite tacos tillbehör och hyrde även en film, Australia. Lagade mat, satt och mumsade i oss, sen kollade vi på filmen, mamma kom hem från jobbet så hon joinade oss. Filmen var ruskigt bra faktiskt och slutet var GULD! Mmmmm, älska sånna fina filmer, fyllda av kärlek!

Har suttit här med datorn framför tvn med mor&far bra länge nu. Funderar på att gå och lägga mig, börjar iofs inte förens 16 imorgon, men jag satt förut och kände mig lite halv konstig i kroppen, så jag tog tempen och ja, hade väl lite feber. Mår ändå inte så dåligt, men jag får hoppas på att det är bättre imorgon. Jag ska ju faktiskt jobba så febern får ju vänta, för cash måste jag banne mig ha!

Nehe, GODNATT DÅ! :]

baby?

Workworkworkworkwork

Jag ska gå och lägga mig nu.
Jobbar imorgon från 11 - 16.

Sen jobbar jag söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag och lördag.
Bara kvällar också! GÖTT! not ... Men fan vad pengar, (a)

GODNATT!

Gustav

Jag vet inte vart jag ska börja .. :/

jag skakar av rädsla, jag har klumpen i magen och gråten är snart påväg.
det kanske bara jag som är nojig, och jag hoppas fallet är så.
DU ÄR BÄST ÄLSKLING!

Tv

Har suttit och kollat på The Hills, America's best dance crew, Pimp my ride och nu ser jag på Djävulen bär prada på tv1000 family. Har redan sett den men den är fan bra så kan lika gärna titta på den igen eftersom det inte går något annat på tv.

MJ ♥

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/mj58_09/article5484575.ab

jag gråter varje gång jag ser det här klippet.
Dum som jag är missade jag minnescermonin som gick på 4:an för inte så länge sen, men jag har kollat runt på youtube en del. Det berör så jävla mycket, tårarna rinner fortfarande...

ÅÅÅÅH

Satt precis och kollade på spansk tv, nyheter.
Och dom visade precis att det hade hänt en olycka på en tjurfäktnings uppvisning. Tjuren hade hoppat upp till publiken och stångat flera åskådare. Det hade vart massor med ambulanser där osv osv. Alla tyckte så synd om alla människor som hade drabbat, men vafan? Visst är det lite synd om dom människorna, men tjuren då? Ett oskyldigt djur plågas för att vissa människor tycker det är ett nöje att se på det. Hur sjuk kan man vara? Jag tycker det bara var på tiden att något sånt hände så att vissa människor verkligen fattar att det är ungefär samma sak!

Människor ÄR så jävla hemska och egoistiska!

Brumbrum

Det var ett helvete att somna igår kväll.
Jag låg verkligen och somnade ett tag, sen vaknade jag till när jag fick ett sms. Direkt efter det upptäckte jag två nattfjärilar på mina gardiner, och bara någon sekund senare hörde jag en som satt vid min bordslampa. Och nattfjärilar är då det vidrigaste jag vet så jag fick verkligen panik! Försökte döda dom men så fort jag närmade mig så höll jag på att skrika rätt ut, vilket jag inte fick göra eftersom mina föräldrar redan låg och sov. Så med klumpen i magen försökte jag sova igen, men det var som sagt ett rent helvete!

Idag när jag vaknade såg jag att alla tre nattfjärilarna vad borta. Och jag vill inte veta vart dom är, fyfan!
Mamma kom in och väckte mig vid halv 10, tjena, trött? Hon sa att vi skulle åka till mjölby och prov köra lite bilar. Våran skoda börjar nämligen strejka ordentligt. Avgassystemet har pajat och det kostar 11 tusen att laga det, och så mycket är inte ens bilen värd. Så mamma och pappa funderar på att köpa en Nissan Qashqai, dock måste vi laga skodan för att vi ens ska få något för den. Men en ny bil verkar det som om det blir, en jävligt fin en också!


Nissan Qashqai
Den färgen tänkte vi köra på också.
Jag gillar den fan!

BTW!

Twitter finns nu bland mina länkar här till vänster.
För er som inte fattar vad det är så är det som en mobil blogg. Man skriver ett kort sms om vad man gör och skickar det till twitter, då kommer medelandet upp på webben och alla kan läsa det.

Jag skaffade gratis sms för bara ett par dagar sen och tänkte att då kan jag väl skaffa twitter också. Så jag tog mig i kragen och gjorde det! Och det är faktiskt en kul grej, så jag tycker att ni med gratis sms, SKAFFA TWITTER och länka till mig sen. Jag lovar, jag kommer läsa :)

www.twitter.com
www.twitter.com/anderssonhanna


Myskväll!

Va hos Emma vid typ halv 5 :)
Åkte direkt till stallet, hon fixade och grejade medan jag mest tittade på och var SKIT skraj för dom stora hästarna! hahah. Åkte hem till henne igen, snackade lite skit och sen kom hennes mamma hem och började laga mat. Mums :) Åt även glass till efterrätt, lite för mycket kanske men fan så gott! Satt ute på altan och rökte lite vattenpipa, därefter begav vi oss till stallet igen för att ge dom stora hästarna mat. Sen hem till henne igen, satt vid datorn och slö kollade lite på tv. Pappa kom sedan och hämtade mig vid 22 tiden.

Har bara suttit vid datorn sen dess och nu är jag sådär jättetrött så jag knappt kan hålla ögonen öppna! Puss & Godnatt på er!

Away from the sun.

Sov inte så bra inatt, vaknade typ en gång i kvarten.
Imorse låg jag bara och drog mig till halv 12 och sen lagade jag och mamma lite mat. Pappa kom hem, vi åt och sen gav sig båda av till jobbet. Jag har hunnit och städa lite, kanske inte så mycket som jag hade tänkt hinna med idag. Men vafan, jag är seg idag, sånna dagar får man också ha ibland tycker jag!

Tänkte iallafall plocka undan sista klädhögen i mitt rum och sen ta mig en dusch.
Ska åka till Emma ikväll, det blir nog mys :)

You make me feel alive!



JAG SAKNAR MIN CYKELIDIOT! 
ihihi ♥

Now its seems like you're my worst friend.

dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig.
Vid halv 7 drog jag mig iväg till Elina iallafall för att prata av mig lite.
Hon är för bra den tjejen. ♥

Vi satt först och pratade lite, sen kom fredrik och vi lagade tacos. Dom skulle äta, men jag var snäll och hjälpte till med maten ändå. Som belöning fick jag kladdkaka, och jägarns så god den var. Fick lite för mycket i mig så det var nästan så att jag kunde rulla hem, hahah.

Nu sitter jag här och har försökt fixa spotify på pappas dator, men det vill inte funka. Så jag ger fan i det!

Imorgon är en ny dag, och jag kommer tänka annorlunda. Allt kommer bli bra!

Twitter

Jag har fixat Twitter, jag vet inte varför egentligen.
Kanske för att alla andra pratar om det och så.

www.twitter.com/anderssonhanna

jag har inte uppdaterat något vettigt än, men det kanske kommer.
Det är sånt som märks.
har skrivit ett par onödiga, men det var som test för att först strula det som fääään!

Picnic.

Jag var så sur igår på en grej så helt plötsligt blev jag sur på allt, men vad det var behöver vi inte ta upp här.

Jag och Karin hade planerat att vara med Emmy och Moa först, men sen blev det inte så. Sen skulle vi spela minigolf med Moa och co., men så blev det inte heller. Planer är bara till besvär, det blir ändå aldrig som planerat! Jag och Karin kör på impuls, det gillar vi så jävla hårt för det är då det blir som roligast!

Först satt vi och planerade lite på msn, tills vi kom på, picnic i Vasaparken!
Sen upptäckte vi att min buss skulle gå 20 min senare, men jag gav inte upp! Jag duschade, gjorde i ordning mig och packade och var vid busshållsplatsen på mindre än 20 min, DEN NI! Den slår ni fan inte kan jag tala om för er. Jag höll även på att vurpa med cykeln på grusvägen, det var scary!

Jag kom fram till mjölby och där inväntade jag Karin. Vi gick till ICA precis innan det stängde och köpte med oss lite ätbart skit. Sen gick vi en lååång sväng och till slut kom vi fram till Vasaparken där vi åt lite, rökte vattenpipa och hade det allmänt mysigt!

Myysss
KARIN ÄR BÄÄÄÄST!

Karin frös om fossingarna! haahha

Sen kom moa och gjorde oss lite sällskap. Sedan gick vi hela vägen till donken för att jag skulle ha en hamburgare, hahah. Fick i alla fall skjuts tillbaka och jag tog bussen hem.



?

Jag är så äckligt jävla sur nu. PÅ ALLT!
åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhh !

I taket lyser stjärnorna.

Såg på filmen sen.
Kanske den enda svenska filmen som har fått mig att gråta?
Helt plötsligt kändes det som om det handlade om mig .. konstigt.

Bloggdesign?

jag orkade inte sätta mig och kolla på "I taket lyser stjärnorna" igår.
Jag fick rycket och började göra om min blogg, men jag blev fan inte nöjd så nu är det tråkigt.
Ser ni inte, tryck F5.

Finns det någon där ute som har lust att göra om min blogg? SKRIV FÖR FAN ! ;)

Motala Festivalen.



JA, jag ramlade ett antal gånger, låg bara och vred mig på backen sen så jävla ont det gjorde xD
tjejerna bara skrattade åt mig, vad annars kan man göra?
Så jävla klantig!

Grillkvällen

Glömde bort och skriva om Grillkvällen hos Linus i torsdags kväll!
Minns inte vad jag gjorde på dagen men jag och Karin träffades i stan och sen gick vi hem till Linus där Elin, Torsten och Emilvar. Satt och pratade lite medan killarna satte igång grillen, jag och Karin drog iväg på lite ärenden, hahah!
När vi kom tillbaka hade även lite andra grabbar dykit upp så det blev pipa, kubb och sådär. Sen tog jag bussen hem vid 23.










Bildbomb!
vi är så snygga allihopa! ;)

Statoil.


Där låg vi, vid en papperskorg vid ett stängt statoil i nästan tre timmar
Det var nog det mysigaste och trevligaste på länge.
Mina vänner är så fina!

Gnäll gnäll gnäll

Det var nästan omöjligt att ta sig upp ur sängen idag, både för att jag var extremt trött och att jag knappt kunde röra mig för jag hade så förbannat ont överallt!
Men jag kom iväg till jobbet till slut, jobbade från 10-21:15, så det har vart en lång dag. Men snart klirrar det gött i plånkan!
Hyrde en film innan vi stängde "I taket lyser stjärnorna", tänkte snart gå och sätta mig och kolla på den.

Och en sak till förresten.
jag slog i mitt knä idag, vet inte hur jag lyckades alltså. Men det gjorde så sjuukt jävla ont och nu är det helt blått och uppsvullet. Hur typiskt mig är det inte? Jag slår mig fan JÄMT! Jag vet inte om jag bara är extremt klantig eller bara har otur.
Just nu är jag helt mörbultad!
Det är armen, knäna, ryggen, nacken, huvudet, handen, foten, läppen, magen.
Och de är allt ifrån blåmärken, brännsår och vanliga skrubbsår.
Snart lägger jag mig ner innan jag verkligen slår ihjälp mig på riktigt!
PUSS PÅ ER, och ta hand om er, jag tänkte också försöka med det. Får se hur jag lyckas ...

My weekend.

Jag har varken haft tid eller lust att blogga, därför har jag inte uppdaterat.
men jag kan tala om att det kommer komma flera luckor i min blogg, för det är ju faktiskt sommarlov! Okej, vädret tillåter väl att sitta inne ... men jag har jobbat också!

Fredagen 3 juli.
Jobbade mellan 9-5, och det kanske var den värsta dagen hittills? Jag fick så jävla mycket skit från alla möjliga sura tanter. Jag höll på att tappa masken flera gånger, med klumpen i magen och gråten i halsen jobbade jag på och låtsades vara glad. Jag är så glad att Mattias var där kan jag säga! Fyfan vilken dag, jag satt verkligen och skakade av ilska!
På kvällen åkte jag hem till Karin och det varade inte länge förens jag och Karin kom på att vi skulle cykla (ovanligt?) till mjölby. Men vädret ville inte ritkigt vara med oss så till slut fick vi skjuts. Satt på donken och snackade lite skit först och sen gick vi hela den lååånga vägen hem till Dennis där vi skrämde skiten ur han och Sibben, hahah det var roligt xD
Vi fyra cyklade ner till stan för att grabbarna skulle köpa lite skit på statoil. Stod utanför och flummade lite, sen helt plötsligt låg jag, Karin, Dennis och Sibben i en stor böghög och myste galet. Låg där nästan i 3 timmar utanför ett stängt statoil. Det låter stört tråkigt men fyfaro vad trevligt vi hade det :) Jag tycker om mina vänner så galet mycket!
Karin och jag tog 2 bussen hem till henne och sen somnade vid som stockar!

Lördag 4 juli.
Vaknade upp hos Karin, rockade loss till Brittan och drack o'boy i vinglas. Det är vi det!
Sen fick vi rycket och vart hela festgalna så vi planerade lite, sen kom pappa och hämtade mig. Hem och käka lite, fixa och sådär, och sen åkte vi och hämtade upp Karin i mjölby och därefter hem till en saknad Moa där vi började dricka och rökte vattenpipa. Och vattenpipan var så gudomligt gott den kvällen, hahah!
Sen traskade vi ner till motala festivalen och kvällen bjöd på EN HEL DEL galenskaper. Jag och Moa gav oss upp på en av dom värsta karusellerna jag har åkt. Helt mörbultad efter den, det gjorde så sjuuuukt jävla ont så jag trodde seriöst jag skulle börja tjuta eller något. Fyfan. Träffade även Dennis, Sibben och Anton där, så åkte med dom hem sen.
Och jag och Karin mådde bra? HAHAH njaa, men vi kom i säng till slut.

Söndag 5 juli.
Vaknade upp, bakis.se? Jo, eller inte jag men Karin. Jag hade sår, blåmärken och blåsor på varenda lite fläck av min kropp och hade ont i varenda liten muskel! Så att dagen efter kanske inte var någon höjdare för varken mig eller Karin, hahah.
Men jag stannade inte hemma för det. Efter att Karin åkt hem så var det snabba ryck in och ut ur duschen och gör i ordning sig, sen kom Emma och hämtade mig i sin nya fina bil och drog iväg till vadstena :) Åkte hem till Gutta där även Teo var, dom lanade men vi lyckades ändå få med dom ut och käka lite. Tog en sväng till Vätterviken också, sen åkte vi hem till Gutta igen där Emma började städa hans rum, haha hur söt? Sen drog vi oss hem.

I'll never let you down, even if I could.

blev ett dystert inlägg förut, ber om ursäkt för det!

22:15 satt jag bänkad framför tvn. Såg på MJ dokumentären, och jag måste säga att det rann ner några tårar från min kind. Vet inte riktigt varför egentligen, jag blev berörd på något sätt. MJ

Nu mår jag bra igen, dock är jag väldigt trött så jag säger väl GODNATT!

.......

Jobbade från 10:00-21:15.
Långt pass, men tiden gick ganska så fort ändå.

Men det fanns vissa stunder jag bara ville sätta mig ner och gråta.... fyfan vad arg jag blev! Jag seriöst skakade av ilska och jag hade klumpen i magen  ... och nu kommer tårarna . fan .

RSS 2.0