Årets första dopp

Förra året var jag tidig, redan i maj plumsade jag i. detta året tog jag och mårten årets första dopp i skogssjön. det var riktigt härligt faktiskt. solade, åt glass, pratade, myste. åh, min pojkvän kan vara det bästa jag vet just nu. gör ont i mitt lilla hjärta varje gång vi är ifrån varandra. japp, jag älskar ta mig fan den killen! PUSS PÅ'N

sweetheart


Dag 1 - Presentera mig själv

Mitt namn är Hanna Maria Pia Andersson Muños Martinez. Hade ju räckt med ett efternamn kan man ju tycka. Jag är 19 år, född den 10 september -91 och är därmed jungfru. Kommer ursprungligen från Chile Antofagasta, kom hit till Sverige ungefär vid 1 års ålder. Bosattes i Östergötland i en liten by vid namn Skänninge och här har jag stannat sedan dess med mina föräldrar.

Jag tog studenten 2010, gick Samhäll inriktning Media. Nu drömmer jag om skådespeleri, Göteborg och jorden runt resa.  Jag älskar äventyr, resor, träffa nya människor, se nya plaser och möta olika kulturer. Jag trivs bäst i sällskap av andra och är för det mesta liv rädd att vara ensam.

Nära och kära skulle nog beskriva mig som en sprallig teaterapa, högljudd och lättsam. Jag har ju även mina blyga sidor, är tyslåten och tillbaka dragen bland de människor jag fortfarande inte känner några band till. Men jag är inte rädd för att visa vem jag är. Jag brukar oftast vilja se saker från den ljusa sidan, men självklart har man sina negativa dagar då allt går käpp rätt åt helvete. Jag tycker om att hela tiden vara sysselsatt så att jag hela tiden har något att tänka på. Jag har väl, som de flesta andra människor, ganska lätt att kasta ur mig saker jag inte borde. Oftast menar jag inget illa. Jag har vanan att tycka det bästa om människor vilket också kan vara en ganska negativ sak.

Jag gillar sommar, kläder, jordgubbar och höga höjder. Jag gillar inte gröt, sill, russin, mörker och åska. Där har ni mig i ord !



geez, you’re something to see



Jag älskar dig


Rebecca&Fiona - If she was away



DEN ÄR HÄR !! SÅ JÄKLA BRA !!

LMFAO


Jag ska fan lära mig dansa såhär! Så jävla coola .. Haha

två guldkorn från modekungen

från modekungen.

Δ ▲ Δ


Kan Dee Shop




VILL HA! Från Kan Dee Shop.

älskling


länge sen jag skrev nu i min lilla bloggis. men har vart hit och dit, upp och ned så har inte känt för det alls. men nu är jag back on track. så vi kör.

vad har hänt? lite kortfattat, jag har hängt på krogen med vänner, vart på fest hos madde, vattekrigsfestival, dansat, ätit för mycket flötmat och vart på en utspårad inflyttningsfest hos nilla. sen har jag väl mer eller mindre kastat bort mina pengar på shopping och sådär. min mårten var en av de lyckliga studenterna den 10 juni. jag var där och pussa på honom och sedan åt i mängder på studentmottagningen. nu väntar lite födelsedagsfest för mamma, midsommar och liseberg med mitt hjärta. ska träffa mina efterlängtade tvillingar och fira 10 månader med pojkvännen.

idag har jag spenderat dagen med nilla, slappat, handlat och haft dubbel dejt med midsommarmat. somrigt värre.

nu ska jag och mårten mysa oss ned i sängen med andra avenyn. det var så länge sen det också. du ska veta att jag älskar dig min pojke. du är det vackraste jag har, det bästa som finns.

1 juni


idag skulle du ha blivit 11 år. jag saknar dig älskling.

Sötaste jag sett


05 en bästa vän



Karin Axelsson Madeleine Karlsson Elin Karlsson Emmy Hägglund Holmer

Kommer ni ihåg när vi hittade skatten i rinna? Eller när vi tältade hos Elin, när vi sprang igenom skogen för vi blev jagade av Adam med grenpiska. Kommer ni ihåg alla dessa maggethäng? När vi åkte moppe med grabbarna, när Madde låg "packad" i bakluckan. När vi var uppe hela natten, klädde ut oss och cyklade minicykel i väderstad. När vi hängde på grabbarnas alla spelningar och alla filmkvällar som alltid spårade ur i massa hets, gapskratt och spräckta chipspåsar. Maddes långbensskratt, Ramones låtar och alla brännsår jag fick av moppens avgasrör. Kommer ni ihåg skrattkvällen? När vi låg i Robins säng och kunde inte sluta skratta, och när vi väl hade slutat så spräcker Simon tystnaden med ni-vet-vad.

Jag kommer alltid att minnas dessa fina stunder med er. Ni är dom absolut bästa vännerna jag har och jag blir alltid lika glad av att se er. Eran förmåga är att göra mig så jäkla glad när jag inte ens känner för att skratta. jag är så sjukt tacksam att vi fortfarande har varandra, och jag hoppas verkligen vi aldrig går skilda vägar. ni gjorde den personen jag är idag. ni fanns där den tid jag behövde någon som mest fast jag egentligen förtjänade det som minst. ni såg mig, ni hörde mig, ni fanns alltid där, ni var allt jag hade. ni fyra, alltid i mitt hjärta.

idag har vi blivit lite snyggare (haha), vi har alla mognat men visst gör vi endel galenskaper med varandra fortfarande. tyvärr inte lika ofta eftersom alla har hamnat lite på olika ställen nu. men det kvittar egentligen hur många veckor vi inte hört från varandra, det känns fortfarande som det var igår 2006 var. vi kommer alltid vara samma personer tillsammans, för jag känner ett band mellan oss. det är så starkt. och det kallar jag kärlek.


RSS 2.0