dessa stunder kallas moments

jag vet inte riktigt vad som har hänt. men jag ska berätta för er. för några dagar sedan kändes det som jag lika gärna kunde försvinna någonstans för jag varken orkade eller ville göra något. det var en dag när jag vaknade i min säng så kände jag hur allt rann ur mig och man blir så hjälplös vid det ögonblicket för det finns ingen kraft att hålla tillbaka glöden. sen var det en fin stund i helgen, jag kommer inte ihåg dag eller tidpunkt men jag minns att jag och min älskade låg och kramade om varandra. ingen sa något och efter bara en liten stund så kände jag hur han kramade om mig lite hårdare, precis vid det ögonblicket vart jag helt ny igen. ni förstår inte ens vad jag pratar om och jag känner själv att jag inte riktigt kan sätta ord på just det ögonblicket. men det liksom förvandlade mig, jag fick en kraft tillbaka som jag inte haft på evigheter och jag bara sprutar ut lycka känner jag. nu när jag tänker tillbaka på stunden min älskling kramade mig så känns det så bra men det är så svårt att förklara hur lycklig och fri jag kände mig då. jag bara svamlar känner jag. men jag är så lycklig just nu.


helg, älskling och våfflor

träffade Karin i fredags och vi smällde i oss varsin kebab. det var trevligt att träffa stumpan efter så många dar'

resten av helgen har jag bara haft mysigt med min pojke. vi har tittat på film, bölat som små barn till Marley&Me. När Marley (en söt hund) dör i filmen kunde knappt jag eller mårten hålla oss. vår kärlek till djur kan vara nyckeln till det hela. på lördags morgonen fixade han frukost på sängen. vilken kille jag har! vi åkte hem till mig och bakade våfflor och hade det så himla bra som bara han och jag kan.

söndag, mysiga söndag. vi åt sen frukost, tittade på film och gjorde lite olika hemsysslor. solsidan har gått på tv och jag har druckit mitt kvälls te. nu är dags för en film och sängen skulle jag tro. en spännande vecka väntar oss... eller?



Jag är lite bättre än alla andra

Min älskling är bezt azz


/Chuck Morris (;

fridaynight

såg precis klart Marley & Me med mårten. jätterolig film till en början, sen låg vi båda och stortjöt igenom hela slutet. nu har vi bölat klart och ska ta oss en kall kvällspromenad med Lucy. Hon ska babba och kissa. heddo.

cause we've ended as lovers

igår va mårten och jobbade på cloetta i lkpg. han fick träffa idol-gänget medan jag satt här hemma hos honom och ruttnade bort. jag sov när han kom hem och han väckte mig, men det gjorde ingenting. han är så fin. och idag har vi inte gjort mer än bara hållt om varandra i hans säng, det är det bästa jag vet.

Blueberries


LÖNDIS

London, som jag sa, blev helt A W ES OM E. Vi hade helt sjukt fint väder (vissa dagar) och våra dagar var intesiva. Vi var ute från morgon till kväll, har aldrig haft så sjukt ont i fötterna som då. Värdelösa skor, hade lust att kasta iväg dom och jag önskade så innerligt att dom skulle bli stulna på hostelet. Men förstår varför ingen vill ha så äckliga skor.

Har skrivit dagbok när jag vart borta så jag kanske skriver över det här på bloggen en vacker dag. Fast jag kan ju tänka mig hur det blir med det ..

London är nog den finaste staden jag har varit i. Jag ska tillbaka flera gånger, det ska jag! PUSS

LONDON

jag skrev i mitt förra inlägg att jag var förkyld. men gud är med mig, denna morgon vaknade jag och mådde helt ok. knappt snuvig längre. Inatt bär det av till London med bästis, ska bli A W E SO M E. jag är så taggad!

men mitt hjärta kommer göra lite ont. ska lämna min älskling hemma i sverige. vi har inte vart ifrån varandra mer än två dagar sedan vi blev ihop, för snart 5 månader sedan. jag kommer sakna honom hela tiden, min fina.

It don't matter to the sun if you go or if you stay but it matter to me



väldigt lägligt att bli sjuk nu känner jag. är förkyld och något seg. men jag äter panodil, dricker te osv, så jag kanske kan få må lite bättre på lördag. då det bär av till london med min lilla fina elina. det ska bli så himla kul. jag har skrivit min packningslista, packat några saker och  skrivit ut biljetterna. vi kommer ha så himla fina dagar där, det känner jag på mig ända in i själen.

I love 2010

I början av året hann jag både med utbyte till Spanien, vilket var en av dom bästa händelserna jag gjort i mitt liv, och även en resa till Tunisen med familj och släktingar. Båda resor helt underbara.

Jag gjorde min första tatuering som betyder väldigt mycket för mig. Jag träffade en jättefin vän för första gången i mars, jag såg mitt favoritband för första gången i maj. Jag tog studenten och påbörjade en av de bästa somrarna. Jag var på festival med fina vänner i Borlänge, samma dag som jag kom hem därifrån åkte jag till Spanien med familjen och hade en riktigt lugn veckan.

I augusti träffade jag för första gången killen i mitt liv, vi träffades på New Port och sen den dagen har jag vart helt förälskad i honom. Jag tog mitt körkort i augusti med. Min födelsedag i september spenderade jag med mina närmaste och alla dagar hittills har vart så fina.

Mitt år 2010 är ett av de bästa åren, med så många fina minnen och så mycket resor. och jag har min familj, mina älskade vänner och världens bästa pojkvän att tacka för. jag hoppas att 2011 kommer bli så mycket mer av de jag har upplevt 2010!

you're my sun


new year

åt trerätters på dagen med mina bästa. det var mysigt att ha alla fyra samlade. händer ju inte speciellt ofta nu förtiden, men ögonblicken är dom fina och stunderna tar jag vara på.

på kvällen kom det lite människor hem till mig och firade nyår. det var rätt så trevligt faktiskt. och jag hamnade på facebook sådär klockan fem på morgonen, ganska odräglig. och dagen efter var jag kompis med toaletten, hela dagen. luktade avlopp men min älskling kramade om mig och pussa på mig. förstår inte riktigt hur han stod ut med mig. men jag är så tacksam älskling. jag älskar dig.

RSS 2.0