Because of you ..

jag vet precis hur du känner. Kanske den värsta känslan i världen?
Att vi lever isär är något jag har fått acceptera, något jag måste få leva med varje dag. Just att ständigt känna saknad är något som jag fått växa upp med, jag har alltid känt att något saknas. Ens egen riktiga familj! Varje dag kommer ögonblick då allt känns så olikt mig, jag känner att vilket håll jag än ser åt så finns det inga likheter någonstans. Jag är som en pusselbit som kommit fel, jag hör inte dit.

Jag förstår hur du känner, jag förstår precis.
Men vi har inget annat val, vi måste göra det här för vårt eget bästa. Du måste vara stark, för att vi alla ska må bra. Jag försöker så gott jag kan, vissa dagar går helt enkelt bättre än andra men jag tänker inte ge upp. Gör det bästa du kan, för en dag så kommer vi ses igen. Det lovar jag dig, vi, vi 4 som en familj igen.

14

Den här veckan har gått så otroligt fort, haft sovmorgon varenda dag och slutat tidigt varenda dag. Idag har jag endast haft två lektioner, jag kallar inte detta att gå i skolan men det är chill och det gillar jag.

Drog till fg efter skolan med moa, tränade i lite drygt en timme och jag svettades som en gris! Chillade lite i solariumet och efter det käkade vi på ströget. Nu är jag hemma och funderar på att sätta på en film.

Weekend

Fredag: Planerna var först Harry Potter marathon med elin, men sen fick vi för oss att åka till Lkpg, ett blött Lkpg. Ingen höjdare kanske, men ändå en upplevelse.

Lördag: Spenderade kvällen hos Anton med Karin och Dennis. Åt glass i stora lass och såg på Scary movie. Sen rullade det in lite mer fint folk framåt kvällen och därefter följde hela gänget med till bussen för att hålla mig och Karin sällskap.

Söndag: Fick jobba, och det tackar jag inte nej till. Lite extra cash är ju alltid fint. Efter jobbet så stressa jag iväg till Motala för träning med moa.

Livet leker.

Ni kanske tror att jag är död. Men nej, jag är fullt levande och njuter till tusen. Eller dom senaste dagarna har väl vart lite jobbiga på grund av lite olika saker, men jag orkar inte lägga fokus på det så jag chillar vidare (:

Har gått i skolan i en hel vecka nu. Och det är väl egentligen ganska skönt att ha kommit tillbaka, fast jag kommer nog ångra att jag sa det där, för när projektarbetet har kommit igång ordentligt kommer jag nog bara vilja sjunka igenom marken. Börjar redan få lite ångest över det eftersom jag inte ens har bestämt vad jag ska skriva om, jag menar, hur mycket finns det egentligen? Men det löser sig nog, jag är nog inte den enda som är kvar.

Sen har man börjat träna också. Tro det eller ej. Jag tränar nu på Feelgood i motala med moa, och har tränat 2 gånger. Tränade första gången i torsdag och då tränade vi mest maskiner och fjantade runt. Igår körde vi sten hårt på Body Pump och idag har man på gränsen till träningsvärk.

Nu tänkte jag fixa lite schoolstuff, sen blir det nog en promenix med elina och sen avslutar jag dagen med en film. Chill.


Hahahah, va fan?


Så långt bort, men ändå så nära.

Andra skoldagen. Har haft min första foto-lektion, fått en ny lärare i historia och så har man börjat läsa spanska steg 5. Det känns rätt ok faktiskt!

När jag kom hem till lilla Skge så kom mamma och hämtade upp mig och vi drog till mjölby en snabbis för att handla lite nya block till skolan och sisodär. När vi kom hem åt jag och sen fikade jag ihop med mor&far, satt och pratade ett tag och nu har jag slagit mig ner här.

Jag har haft en rätt bra dag idag, tills jag kom hem kan man säga. Så fort jag kom in i mitt rum så dog allt inom mig, jag bröt ihop totalt. Jag trivs egentligen så bra nu, jag verkligen lever livet, jag har världens mest underbara människor vid min sida, men ändå är jag inte nöjd. Jag känner att jag saknar något, något väldigt litet men något som ändå betyder så extremt mycket.
Jag saknar dig, jag saknar er.



Summer of 09.

Sommarlovet är slut och skolan har börjat. Det är ganska ok tycker jag, än så länge kan man väl säga. Började idag med en halvtimmes lektion, fick lite papper, pratade lite och sen fick vi gå. Och imorgon börjar vi 10:10, hur slappt? Me like.

Och på tal om sommarlovet.
Jag tänkte skriva en låååång sammanfattning men till och börja med så fattar jag mig kort.
Denna sommaren har varit den absolut bästa sommaren i mitt liv.

Och då kör vi på en lite längre sammanfattning också;
Helt sjukt! Jag har flera gånger sagt för mig själv; Sommaren 06 var och förblir den bästa i mitt liv. Men denna sommaren har vart så himla mycket mer. Jag har fått umgås med dom allra bästa människorna i den här världen och det gör mig så lycklig, att få ha en sån fin vänskap med så många underbara människor är allt jag önskat och det jag lever för nu. Mina vänner - Ni är underbara! Jag kommer aldrig glömma den här sommaren, det är nästan som att jag får en klump i magen nu för att jag måste lämna den åt sidan, för att det är slut på den nu. Men alla dessa minnen, dom bevarar jag livet ut

Dock har det har hänt en massa tråkigheter som jag egentligen bara vill spola tillbaka och göra om. Men det är ändå sånt som tillhör, sånt man lär sig av. Och jag är glad, att jag har er kvar, att nu förstår och förlåter. Och det är även dom tråkiga delarna som jag också vill minnas, för då känns vänskapen ännu närmare och alla som betyder står omkring en och stödjer, och det är allt jag behöver. Jag behöver veta att ni finns där, det gör allt så mycket lättare.

Jag kommer ha sjukt mycket fina minnen från den här sommaren och först tänkte jag gör ett långt inlägg med massa bilder och text till men jag orkar verkligen inte det. Så jag gjorde en ny kategori här i bloggen, "Sommaren 09". Där i hittar ni en del inlägg från min sommar, de inläggen som jag tycker är värda att läsa och som innhåller en del bilder också (: ENJOY!


Och slutligen;

Jag har lärt känna en del underbara människor, som från början var helt främmande första gången jag träffa dom, men nu känns det som om jag har känt dom hela livet. Jag är så tacksam för att jag fått lära känna er, ni är guldvärda!
Och mina tjejer, jag finner inga ord. Ni är helt enkelt för bra! jag älskar er
Tack mina vänner för att ni bokstavligen gjorde min sommar till den bäst.
Ni är bäst

Kanondag!

Efter jag hade skrivit mitt snabba inlägg igår så duschade jag och fixa mig, tog mitt pick&pack och övningskörde till motala, hem till Moa! DEN NI! Både jag och pappa kom dit levande! Men fyhelvete, båda satt hypernervösa och jag till och med skakade så nervös jag var. Men jag klarade det galant (tycker jag då själv, haha)!

När jag kom till min saknade Moa så fixade vi lite, pratade om allt mellan himmel och jord och sen begav vi oss ner mot stan där vi såg på bio - Sommaren med Göran. Och den var rätt kul, men inte riktigt så bra som jag trodde den skulle vara. Den blev lite seg imellan åt.

Efter bion åkte vi hem och sov i hennes stora säng.
Idag vaknade vi halv 8, gjorde oss i ordning och stack iväg till Linköping där vi först stannade på donken för frulle. Sen vidare in till stan där vi shoppade. Hittade bland annat en sjal, två linnen och en kofta.
Sen drog vi till Söderköping där målet var Smultronstället såklart! Vi båda åt Vesuvius-glassen, som då ryker och den var svin tuff och as god!






Efter Smultronstället gick vi en sväng och checkade läget lite och då slog det oss, NORRKÖPING! Fick världens kick och åkte dit, men där vare till en början, fail! Hittade ingenting och trötta som as höll vi på att ge upp förhoppningarna på att hitta oss något. Men sen fick vi världens adrenalin och hittade massor fina saker och därefter gick vi till ett café och köpte med oss Latte och lite godsaker och satte oss på en gräsplätt och snackade lite skit :) Därefter åkte vi hem, och jag kan säga att det var en jävla tur att jag var med annars hade Moa vart i Sthlm nu, och blåst som hon är så skulle hon säkert inte ens märka vart hon var påväg, hahah, min lilla moa <3

Det här vart ett riktigt bra avslut på sommaren!
TACK MOA (:

Moa Elsa Andersson

Nu drar jag till Moa (:
Ikväll blir det bio - Sommaren med Göran.
Och imorgon åker vi till Lkpg för lite shopping :)
Nu är Moa tillbaka i min vardag och det känns så jävla skönt!

Can someone stop the time, please?

Stack iväg till jobbet vid halv 9 och sedan slutade jag runt 14.
Och idag var min allra sista jobbardag den här sommaren. Det känns lite sorgligt måste jag säga! Har man inte jobbat där så förstår man sig inte på människorna som jobbar där, men det är världens härligaste människorna, minst sagt! Jag trivdes verkligen där, och jag hoppas jag kommer få jobba några dagar där i höst också. Jag saknar det redan, kändes så sorgligt att gå ut och säga "tack för den här sommaren". Sommaren är slut, förstår ni ens det? Nej, jag förstår inte. Känns som om vi är i mitten av Juli men egentligen är det snart September och min födelsedag. Jag fyller 18 snart och jag längtar knappt! Tiden går alldeles för att jag inte hinner med längre.


Och på tal om att tiden går fort.
Jag saknar dessa tjejer <3
2006

Sommarparty.

Lördag; Vaknade först vid 5, sen 6 och till sist gick jag upp vid halv 7. Jävla natt, jävla kräftjävel!
Som en zombie gick jag till frukostbordet och nästan deckade i yoghurten, därefter gick jag till tvn och satte på en film och somnade till slut där. Vaknade sedan vid 11 när mamma och pappa gick upp. Sen gjorde jag inget speciellt förens klockan 3 då jag började stressa för att komma iväg till det årliga sommarpartyt. Varje sommar är vi några familjer som festar ihop, och alla familjemedlemmar är såklart välkomna. Först ville jag bara vara hemma för att jag var så himla trött men jag bestämde mig för att åka. Som varje år regnar det, som varje år blir de vuxna lika fulla och som varje år är den äldsta ungdomen bartender. Detta året var faktiskt riktigt kul måste jag säga! Först var det tipspromenad och pilkastning, sen mat och dans. Vi ungdomar drog oss iväg till mjölby på lite äventyr och där någon gång försvann Stefan, letade igenom hela kvarteret men ingen Stefan .. och telefonen var såklart off! Tills sist dök han upp från ingenstans och då satt vi mest och filurade. Sen drog jag och Stefan runt lite i bilen för att prata och det kändes fan skönt! Sen skjutade han hem mig redan vid 22 för jag var helt död!

Bartender Stefan (;


Shotrace!


Mydrink (:


Skaldjur är inget för mig.

Fredag; Började jobba vid 9 och slutade runt 6 tiden. När jag kom hem var jag as pepp för att göra något riktigt kul under kvällen, men peppen dog ut efter bara några minuter. Helt död! Sen hade pappa köpt med sig hem Harry Potter Fången från Azkaban. Första tanken var att jag inte skulle se den, för jag och Elin håller nämligen på med Harry Potter marathon och så långt har vi inte kommit. Men jag kunde inte ge fan i den, så jag såg den ändå. Men jag måste ändå se den en gång till för jag somnade minst 5 gånger så jag inte fick någon röd tråd i filmen och dessutom fattade jag inte slutet. Bra jobbat!

Sen kom mamma hem med kräftor och eftersom jag vet att dom små rackarna gör min mage illa så tänkte jag att jag skulle vara smart och bara ta en. Men det räckte med en för att förstöra hela min natt. Jag hade så fruktansvärt ont att jag låg och vred och vände mig hela natten. Den kräftan var årets första kräfta och mitt livs sista!

Stockholm

Måndag;
Började dagen med en låång dusch, så lång att jag inte ens
hann äta någon frukost innan vi var tvugna att åka.
Tanken var att vi skulle vara framme vid 2 men vi lyckades inte
komma iväg förens vid 1 och på grund av massa långa
bilköer hela vägen till Sthlm så var vi framme 5.


Min mamma är så fin (:


Pappa var chauffören under hela resan ;)


Tidsfördriv i baksätet (y) ihihi.

Väl framme i sthlm så var första stoppet hos mina sysslingar.
Och det var riktigt kul att träffa alla där, så himla länge sen!
Dessutom hade Gabriella fått en liten bebis vid namn Leon (:
Och han var ju rätt intressant! Minst sagt.
Man fick liksom inte nog av lillkillen!





Hur som helst, där spenderade vi resten av kvällen.
När vi kom dit så åt vi god mat, låg och pratade lite i sängen.
Hade mycket att prata om kan man säga!
Jag bytte också blöja på Leon, första gången jag bytt blöja.
Premiär, haha ! Men det gick ju bra, he.
Livrädd dock för att man har hört att killen lyckats pissa
ner ett par människor, hahah!

Sen tog jag och Lidia med oss hunden på äventyr i Alby.
Gick en sväng och pratade av oss och det var skönt!
Och det är i sånna här stunder det verkligen gör så ont
för att man inte har släkten i närheten. För dom är faktiskt
dom allra bästa i den här världen!


Nåja, när vi kom tillbaka så bestämde vi oss för att kolla
Baksmällan! Och jag ger den 5 av 5 solar.
Jägarns, den hade något riktigt bra. Jag typ dog av skratt!
Om ni inte har sett den, SE DEN! okej?

När klockan började närma sig 12 tiden så var det dags att gå.
Så jag, mamma och pappa begav oss till Sundbyberg till lägenheten.
Jag somnade typ .. direkt!

Tisdag;
Gick upp skaplig tidigt.
Började även denna dagen med en duch och en hejdundrande
frukost och det satt bra i magen!
Sen fixade vi oss och tog tunnelbanan in till stan!
Började vid Hötorget och promenerade längs gatorna.
Sen lunchade vi på en fin restaurang i gamla stan och tjena,
vad gott det var! Maten var dock as dyr men det var värt varenda öre.
Avslutade med ett par drinkar och sen blev det ännu mer
shopping. Och denna dagen fyndade jag ett par jeans,
ett linne, en MJ-cd och ett armband (:



Sen tog vi tunnelbanan tillbaka till lägenheten
där vi vilade fötterna och efter bara någon timme så bestämde
vi oss för att gå på bio. Tog bilen till Kista där vi skulle se på
The Proposal och den var också jäkligt bra!
Riktigt bra, sen den också när ni ändå är igång, haha!


(På bilden ser ni mitt nya linne och mina nya jeans, ;) )

Sen åkte vi hem och somnade gott!

Onsdag;
Blev att gå upp tidigt, skynda i sig frukosten och skynda på sig
kläderna och sminket fick jag ta i bilen. Stressstressstress!
Och ja, jag stressade för att pappa skulle jobba lite i Strängnäs.
Tanken var att medan pappa jobbade så skulle jag och mamma
shoppa loss på drottninggatan igen, men vi var inte så pepp på det
så vi hängde med till Strängnäs istället.

Och det var en jättegullig stad.
En liten hamnstad men en del små butiker.
Ja, vi strosade runt vid hamnen först och därefter
begav vi oss upp till Gallerian.
Jag hittade bland annat en rosa Fred Perry tröja (:








Sen kom pappa och joinade oss och därefter begav vi oss
tillbaka mot storstaden!
Denna gång åkte vi hem till martina :)
Började med god mat och sedan drog vi tjejer iväg till Skärholmen
för ännu mer shopping men jag typ tröttnade på det så tog
med mig Martina till glassbaren där vi mumsade på
alla möjliga smaker!






Efter det mötte vi upp mammorna och drog hem igen.
Jag och Martina låg mest i soffan och myste (:
Efter det blev vi så trötta så vi drog tillbaka till lägenheten
för att bara slappa.
Sen framåt kvällen så tänkte vi gå och äta på någon
resturang men jag orkade inte gå så långt så vi stannade på
donken! hahah. Men på vägen hem så stannade vi till
på krogen som min syssling äger och där drack vi några
drinkar och jag lärde mig bland annat att göra melon soure!
Inte det lättaste dock!
Sen gick vi tillbaka till lägenheten för att sova.

Torsdag;
Gick upp tidigt och fixade, sen tog vi vårat pick&pack
och fyllde bilen. Sen åkte vi hem till mina sysslingar där vi
åt lite, fikade och pratade.
Jag, Gabriella, Lidia och lille Leon slumrade även till
i sängen, det var myyyys på högnivå (:
Sen när klockan började närma sig tre så sa vi hejdå
och brummade iväg hem till Skänninge med ett stopp
I Lkpg. Som om vi inte fått nog med all shopping? he.
Var hemma runt 8 tiden, typ dödstrött?





Och det var min Stockholms resa!
Riktigt fina dagar med de människor som betyder
allra mest. Jag är så tacksam över all den kärlek jag får <3

Home

nu är jag hemma igen efter 3 shopping-dagar i huvudstaden.
Och jag har faktiskt haft det riktigt bra :)
Men jag tänker skriva mer om det imorgon eller när jag får tid över.
Jag jobbar imorgon, till 6 och efter det blir det kanske någon sväng med Elina :)
får se, hörs!

byeee

Nu drar jag till Stockholm. Kommer hem på torsdag kväll förmodligen :)
Men jag kommer uppdaterar på Twitter varje dag och självklart finns jag också på mobilen!

Ha det så bra, pusss :)

Kings of leon <3


YEAH

Jag håller på att packa för att imorgon åker jag nämligen till huvudstaden!
Blir att träffa släkt och vänner, och troligtvis en hel del shopping.
Fyfan så bra! :)

Grattis mina älskade vänner


Ni är typ sådär, bäst!

We bulid then we break

Lördag: Jobbade hela jävla dagen!

Idag: Jobbade 16-22.
Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska packa ner, återkommer!

I forgot!

juste, bloggen, twitter, facebook, bdb .. glömde, he.

Tisdag: Jobbade hela dagen.

Onsdag: Skänninge marken.
Började med att åka in en sväng till mjölby med mamma, köpte lite skit. Sen hem och städa typ halva huset och fixa, efter det bar det av till Madde där vi snabbt drog iväg till stan för att möta Karin och Emmy. Vi chillade runt lite, orkade inte kolla så noga. Sen mötte vi Elin och Torsten och gick ett par varv och vilade lite på en bänk. Sen vart vi trötta på skiten och gick hem till Madde där vi mest tog det lugnt och planerade inför kvällen. Tanken var att vi skulle förkröka hemma hos mig, men ingen orkade röra på fläsket så blev kvar hos Madde. Drog iväg till stan där vi mötte lite folk, och därefter gick allt åt skogen. Kom hem runt 3 tiden sen.

Torsdag: Skänninge marken.
Trött som aset drog jag mig iväg till jobbet klockan 9 efter cirka 4 timmars sömn. Väldigt seg dag men glad över alla fina arbetskamrater jag har. Fick även en lång paus då proppen för hela Skänninge gick, fanns ingen jävla el någonstans i stan. Varade kanske 40 min och därefter satt jag mest och glodde och straxt efter 6 var jag hemma.

Idag: Började jobba kl 1, trodde jag ja! När jag kommer till jobbet så står det 2 på schemat, jävla skit! Men aja, när man ändå är där kan man väl jobba en timme extra. Idag gick det riktigt fort, kanske för att jag jobbade med mattias och alex. Göddiga grabbar det där, ingen tråkig stund! Var hemma runt 10. Käkat lite och kollat på tv, tänkte gå och lägga mig så jag är utvilad i morgon. Ett 12 timmars pass väntar på mig .... suck!

HAHAHAH

Ni får nog höja volymen lite ;]



HAHAHHA
asså, ni förstår inte hur kul jag tycker det är! xD

NU:

Kollar på Beck med pappa.
Efter det blir det nog läggdags.
Imorgon jobbar jag, 13-21:15.

Du är bäst min vän ♥



"Mmm, bränd hud!"

Jobbade först mellan 8:30 - 16 och det var nog det segaste på länge!
Sen åkte jag hem för lite fix och pack och därefter begav jag mig till Karin. :) det varade inte länge förens vi cyklade iväg till mjölby. Hon trampades jag chillandes på pakethållaren, dock är det inte så chill för rumpan. Efter ett tag så var vi äntligen framme, och första stoppet i mjölby var stan för att nästan köra ihjäl oss vid bankomaten. Sedan cykla vi iväg till solakuten som olyckligtvis var stängt, eller man måste ha kort för att komma in. Stod där först ett tag och hoppades på att någon skulle komma ut, men vi hade otur så vi cyklade till konsum för att köpa lite energi. Sedan drog vi en sväng "förbi" dennis för att hälsa på han och sibben men stack ganska snabbt för att hälsa på robin och gänget men dom hade redan dra'tt. Där stod vi ett tag och hade ingen aning om vart vi skulle ta vägen. Drog en sväng till solakuten och då hade vi banne mig tur, precis när vi kom dit kommer någon ut! Och jäklar vad glada vi blev, hoppade bokstavligt talat av lycka! Efter solningen fick jag en chock, såg ut som en kolbit när jag kom ut och Karin bara skrattade åt mig, hahah.
Efter att ha grillat oss rejält så cyklade vi iväg mot donken och då kom vi på den brillianta idén att hon skulle sitta på sadeln och styra medan jag satt på pakethållaren och trampade. Och det gick strålande! Ärligt nu.
Väl framme på donken så blev vi uppraggade av en gubbe med barn, försökte äta upp fort så vi skulle komma därifrån. Sen bestämde vi oss för att cykla hem till karin igen.
Resten av kvällen låg vi och löste ett förbannat korsord och det gav väldigt många skratt! Sen blev vi riktigt trötta och skrattade nästan åt allt, men det allra roligaste var nog fan Karins säng! Jag skrattade så jag nästan dog och jag skrattar minst lika mycket nu när jag tänker på det!

Lykke li


Sex on fire

Mitt pass idag skulle egentligen vara mellan 11 - 21:15 men slutade redan vid 12 istället på grund av magont. Kramper, och yrsel dessutom. Jag kunde inte äta något heller för bara några sekunder efter det så åkte det upp igen. INTE KUL!

Min kropp och mitt huvud har inte hängt ihop för 5 öre idag! Så jag har bara legat i soffan och kollat på film efter film, 4½ filmer sammanlagt. Funderar på att se slutet av S.A.T.C nu eller läsa lite i GLAMOUR och sen sova. Får nog bli alternativ 2, sen släcker jag lampan.

RSS 2.0