It's too bad, but hey, that's me!

Hann med att plugga lite idag. Gjorde klart lite arbeten som jag låg efter i, gjorde klart redovisningen tills imorgon och började även på religions inlämningen som ska vara klar på tisdag. Tyckte det flöt på rätt bra idag. Det gillar vi!

sen har ju upptäckt att mina värmeutslag har börjat komma. Det är nog det värsta med sommaren, värmeutslag! Det kliar, svider, svullnar och är rött, och det ser förjääävligt ut. Har det på både armar och ben, ser fan ut som skabb eller något. :/ fan. Men det är tyvärr inget man kan göra åt, det kommer och det får man leva med. That's It!

Nu ska jag inte prata mer om det. Jag ska nämligen borsta tänderna och gå och lägga mig, är riktigt trött men jag slår vad om att så fort jag lägger mig så kommer jag vara så jävla pigg. Så är det alltid ... nehe .. godnatt då!

Anouk


älskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälska
JAG ÄLSKAR!

Mors-dag.




Tanken av ett liv utan er får mig att falla ner på knä.


I never wanna be without you.

Solade lite efter frukosten, men denna gången smörjde jag in mig rejält så jag slipper bli så jävla brun. Sen började jag och pappa med maten, dukade upp fint ute och vid 2 kom mamma hem från jobbet och då åt vi.


Satt ute och pratade ett tag tills vi kom på att vi hade glass tårta och fruktsallad också. Så dukade fram det och mumsade i oss det. Sen satt jag och mamma ute och solade ett tag tills hon var tvungen att åka iväg och jobba igen.

Jag gillar inte att ligga ute själv så satte mig här i stället, har lite dåligt samvete över att jag inte är ute och njuter av vädret men sitter nu och kollar på Systrar i Jeans. Har läst böckerna och dom är ju så sjukt bra, så nu vill jag verkligen titta på filmen. Har sett en halvtimme men jag märker redan att den inte är lika bra som boken, men jag vill ändå inte slita mig. Ska hämta lite jordgubbar och vindruvor och fortsätta titta på filmen.

Breakfast

Vilken härlig start på dagen.
Satt ute med far och åt världens godaste frukost! ♥

"En fisk"

Det blev trots allt en lyckad kväll igår.
Till en början var dagen väldigt rörig, kändes som om jag inte kunde få tag i någon, fick inga svar någonstans. Jag själv visste inte riktigt vad jag ville göra, var så jävla sur på allt. Men efter många om och men så for jag iväg till mjölby i alla fall. Åkte hem till malin där även karin, nilla och några grabbar var. Vi satte genast igång och laga mat, karin och jag åkte även ner till konsum och köpte lite glass sen hem och äta. Fy fan vad gott det var, kunde knappt sluta äta, haha. Sen satt vi ute och rökte vattenpipa och åt glass, bjöd på många skratt. Efter det gick vi en sväng och fastnade till slut vid en park och pratade lite, karin och jag körde även Irländs julafton och jag blev RÅTACKLAD av henne. Smartaaas! HAHAHA.
Men kvällen vart riktigt bra. Älska myskvällar med underbara människor och pipa, det kommer nog min sommar bestå av. Fan vad härligt!


I keep telling myself that I don't care.

jag hade så jävla tråkigt och ville verkligen göra något, men det fanns verkligen ingenting att göra. Tills jag kom på det! Jag fick rycket och hängde med pappa in till stan, köpte hårfärg och sen hem. Satte genast igång och det tog längre tid än vad jag trodde, måste ju ha två tuber hårfärg för att det ska räcka till mitt hår. Men nu är jag äntligen klar, sitter här och väntar på att jag ska skölja ur det.

Blir att göra i ordning sig snabbt som ögat sen och efter det iväg till mjölby. Det blir myskväll hemma hos malin med grill och dricka. Me like! Nu är det bäst att jag sköljer ur färgen.  Chao.


I need a break!

Nu är jag inte alls lika glad som jag var förut.
Är så jävla trött på alla människor, nästan alla i alla fall. Jag är så jävla trött på mig själv också, för att jag aldrig kan bestämma mig vad jag vill göra, hur jag vill ha saker och ting. Och det blir bara ännu jobbigare när jag inte gör något åt det utan bara låter det vara. Alla känslor som strömmar i mig, vad är det för några egentligen? Ena stunden kan jag hoppa av glädje andra stunden vill jag bara strypa någon. Jag är så jävla trött på det här, jävligt trött! Jag vill bara att någon kan tala om för mig vad det är jag vill, vad det är jag känner. Det skulle vara så jävla mycket lättare. Är djupt besviken på mig själv. Jag som nyss hade fått båda fötterna på jorden och kände mig så jävla glad.

Nu är bara allt åt skogen känner jag. Det jag behöver nu är mina fina vänner som vet precis hur man gör för att få mig på ett gott humör och som får mig att glömma allt det jobbiga.

allt är så rörigt idag. Jag kan inte bestämma vart jag ska ta vägen ...
och jag hatar att du gör mig så jävla förvirrad. Det gör saken inte lättare ...

There are so many things I want to say to you.

igår somnade jag med världens jävla humör. Irriterad som fan! Men idag när jag vaknade var jag på något sätt jävligt glad. Åt lite frukost och sen ut och solade lite. Och smart som jag alltid är så somnade jag i solen! Fyfan nu känns det som om jag aldrig mer vill sola, ser FÖRJÄVLIGT UT!

Vid 11 drog jag, mamma och pappa till mjölby en sväng. Gick runt och kollade lite men hittade ingenting. Åkte hem och åt grillat ute i solen. mmmmmm vilka häärliga sommarkänslor! Nu sitter jag här men ska gå ut igen, det är ju så härligt väder så här kan man inte sitta mer. puss på er. Hoppas ni njuter av solen nu!

You're my drug.

det har vart en riktigt skön dag idag.
började skolan klockan 8 och slutade straxt innan 11 någon gång. Först Israel-Palestina seminarium, satt och lyssna hela tiden. Efter det naturkunskap och återigen redovisningar, men eftersom att jag och moa redan har redovisat så gick vi lite tidigare. Först planerade vi att åka till lkpg och dra en fika på stan, orken och lusten fanns väl men inte tiden. Så vi hängde lite hos moa ett tag, sen hängde vi lite på stan. Hittade en kofta som fick följa med hem. Tog med oss lite käk hem från ströget och satte oss på alten och åt. myspys! Sen låg vi ute och solade och fyfaro vad varmt det var. Lyckades somna också så blev lite för brun kanske, men men. Tog bussen hem vid 3.

När jag kom hem blev det bara in och sen vända igen. Drog till lkpg med madde, gick och kollade lite på ikano. Köpte ett par skor och ett par solglasögon. Mitt tredje par solglasögon för det här året och sommaren har inte ens börjat, what's wrong with me? Men jag är mycket nöjd! Sen drog vi till skylten, as bra band som spelade måste jag säga! Sen drog vi en sväng förbi donken på hem vägen.
Värd kväll!



Torres.

godnatt pussgurkor



FAAAN SÅ SNYGG!

mmmmmmmmm


Proud of myself.


kom hem från jobbet för en stund sen och har precis ätit. Juste jobbet.. konsum.. kassan. Det gick jääkligt bra faktiskt! Allt gick som på räls, höhö. Först gick det väldigt segt, stackars kunder alltså. hahah. Men efter ett tag så rullade det på rätt bra, men det finns ju såklart vissa saker som är rätt svåra. Men jag hoppas på att jag lär mig det snabbt, för det är kul när det går bra. Och idag har det gått bra tycker jag allt :)

jag måste säga att jag är helt slut! Ska bara ta det lugnt nu, det förtjänar jag gott och vä. Puss ♥

We need some thing to hold on to, I wanna be that thing for you.

skippade visst både matten och psykologin. Den där moa kan vara lite för bra ibland! Men jag hade heller inte ork att stanna kvar i skolan längre, jag har ingen ork alls idag. Hur som helst, moa och jag drog till stan och kollade lite i. Köpte en jeans-kjol, verkligen impulsköp. Gillar den skarpt! Moa fick även med mig till ströget, åt varma paninis, så sjukt gott!

Tog bussen hem med elina. Har fixat lite och nu sitter jag här, halv klar och målar naglarna. ihih :) ska snart bege mig till konsum för att jobba, orkar egentligen inte. Vill bara gräva ner mig i sängen och sova. Men nej, jag ska jobba och jag tänkte bli klar nu. puss


If you had my love.

jag var riktigt nära på att stanna hemma imorse, jag mådde as illa och var superduper trött. Men helt plötsligt slog det om, jag mådde bra och var jättepigg. Så i sista sekund slänge jag på mig kläderna och gjorde i ordning mig fort som attans och sen skjutsa mamma mig till bussen. Jag hann med den precis! fyfan va bra jag är.

Nu sitter jag i skolan och har haft svenska och engelska. Snart har jag min första matte lektion på flera veckor. Efter det kanske jag ska till psykologin eller så drar jag till stan med moa och köpa morsdag-present. Jag vet inte, jag vill bara åka hem och vila mig lite för sen börjar jag jobba kl 2 och då vill jag vara pigg och glad. ihihi.

nu ska jag sticka iväg. hejsvejs.

The truth will change everything.

och naeeee, det har inte blivit något plugg idag. Fan, det var ju det som var tänkt med denna eftermiddag/kväll men nej, så kan det ju vara ibland. Nu är klockan halv elva och det betyder lägg dags för mig. Är så himla trött så det finns inte. Godnatt! :) puss.

"anton".

tog en kort promenad och skrev på massa papper som jag fick med mig hem från konsum i måndags. Så nu är det kirrat. Ska nämligen dit imorgon och jobba, jag kan meddela att jag är lite nervös den här gången också. För nu ska jag jobba i kassan! Jag hoppas bara på det bästa ... ihih. (a)

det jag inte gjort idag som jag egentligen borde ha gjort är att plugga. Blir ju fan inte klok på't! Jag orkar verkligen inte, JAG HATAR MITT LIV! Det jag skulle behöva nu är en moa, som vet precis hur hon ska hantera mitt humör. Det andra jag skulle behöva är lite "anton". xD

MOA GÖR EN "ANTON" IMORGON!!!
HAHAHAH



That's what I need.

började dagen med sov morgon. härligt! Hade 4 lektioner som rullade på rätt bra ändå, men sista lektionen var ju seg alltså! Sen orkade jag och moa inte med mer, så vi struntade i idrotten. Skulle ändå bara gå igenom provet. Men i alla fall, fikade på ströget och tog en sväng på stan.

När jag satt och väntade på bussen började jag plötsligt må jätteilla. Kände mig helt yr och spyfärdig. Bussresan var inte alls rolig men jag klarade det. Och sen har jag så himla snälla kompisar som ställer upp! Fredrik kom och hämtade mig och skjutsade hem mig. Så fort jag kom hem så började jag spy, fy fan. Är helt tom i magen nu, vrååål hungirg med andra ord. Men jag vågar verkligen inte äta än, inte för ens jag mår bra.

Nu mår jag helt ok, men jag skulle behöva lite frisk luft. Så ska ge mig ut i stormen och gå en kort promenad. Sen ska jag plugga järnet. hejsvejs.


Tycker han förtjänar en feeeeet bild här!
TACK FREDDAN!

I'm so in love with you.

jag har knappt pluggat något. Men jag orkar verkligen inte mer, jag orkar inte lägga ner mer tid på skolan. Det har verkligen gått för långt! Jag har bara tagit det lugnt idag och tänkte faktiskt fortsätta med det, ska lägga mig i sängen och läsa VK.

Imorgon har jag sovmorgon, underbart är ordet!
Nu ska jag dricka upp mitt te och bege mig till sängen. Godnatt! 





Be good or be gone.

skoldagen har vart extremt seg. Jag är så glad att jag har min moa kan jag säga, hon är verkligen världens bästa. Det är hon som kan få mig att skratta sådär extremt mycket när jag helst av allt vill skrika ut min ilska. Hon är bra hon! ♥

Efter skolan åkte jag hem, och jag kände att jag kunde koppla av en aning så jag unnade mig god mat. Jag lagade till klyft potatis, kött, bearnessås och sallad. Det var gott! Sen har jag mest bara slappat framför tvn och datorn. Men snart är det dags att börja plugga. Har redovisning imorgon både svenska och naturkunskap, på fredag har jag Israel-Palestina (äntligen klar med den jävla skiiiiiiten!!!!) seminarium. Nästa vecka har jag matteprov, engelska redovisning, religions fördjupning och massa saker som jag ligger lite efter i. Men det är bara bita ihop. Jag ska klara det!

nu måste jag verkligen plugga.
har kanske sov morgon imorgon? Är nämligen så att jag inte behöver ha någon mer spanska om jag inte vill gå. Har redan ett solklart MVG så det är så onödigt att ens gå till lektionerna. Men har jag ingen skjuts till 9 så måste jag ta mig dit i alla fall. Vi får se. :)



I want to hold your hand.

första "jobbdagen" rullade på fint. Härligt! Var verkligen hur nervös som helst, men det lättade så fort jag kom in och alla kom fram och hälsade på mig med ett glatt leende. Man kände sig så välkommen! Gick igenom lite saker och ja, ska jobba redan på tordag igen. Det blir nog jättebra.

Kom hem runt 6 tiden och var helt utsvulten. Tur att mamma hade gjort jättegod mat och jag åt som om jag aldrig hade sett mat förut, haha. Sen skulle jag lägga mig i sängen för att läsa lite psykologi, och alla vet ju att man inte ska lägga sig i sängen när man ska plugga. Jag vet egentligen också det, men jag gjorde det i alla fall ... och somnade såklart. Tur att man har vänner som väcker en, haha, annars hade jag väl sovit tills imorgon eller nått.

Kollade precis på 90210. Alltid lika bra!
Och nu ska jag plugga. Alltid lika tråkigt!
Ge mig bara sommarlooooov. Det skulle verkligen sitta så jäkla fint!

Måndag.

jag var alldeles för lat igår för att skriva ett inlägg. Men så kan det vara ibland. Vaknade runt 1 och gick ut och målade i uterummet (ska få ett eget uterum). Tog ungefär 4 timmar och jag hade ont i hela armen och nacken. Efter det blev det massa plugg och efter det läggdags.

skolan idag har väl rullat på ganska bra tycker jag. Sitter på sista lektionen nu, media i två timmar. Men det brukar gå rätt fort ändå. Slutar halv 4 och då blir det raka vägen till konsum, första jobbdagen. wohooo. jag är jättenervöööös.

Långhelgen har vart helt underbar! Umgåtts med världens härligaste människor, rökt vattenpipa, druckit och bara levt livet. Fyfan va häärligt! Jag längtar så jääääkla mycket till sommarlovet, helt sjukt!


Something in the way ..

när jag kom hem till skge så gick jag till patrik (en barndomsvän) en stund. Han har köpt ett hus, så han visade mig runt och det var så jävla fint! Satt och fikade en stund och det var riktigt trevligt :) fick även världens läskigaste låt. Man ska sitta med headset och lyssna på den, helst när det är mörkt och man ska även blunda. Testade det förut och jag kunde inte lyssna på hela låten ens. fyfan! haha

Pappa kom och hämtade mig sen och vi åkte hem, lagade mat och åt. Har inte gjort något sen dess, är så otroligt seg idag! Men snart ska moa komma hit och då blir det nog lite pipa, prat och sen drar vi nog till mjölby en stund :) kommer nog bli bra tror jag! Nu ska jag duscha och göra i ordning mig. puss.

Friday.

jag hann inte skriva något inlägg igår innan jag stack igår. Jag bestämde mig i sista sekund att jag skulle åka så jag fick duscha, göra i ordning mig, packa, dra och befinna mig i mjölby på lite drygt en halv timme. Men jag hann utan några större problem. Först var jag moa och eilen hemma hos eilen, drack, rökte vattenpipa och pratade lite. Mysigt!

Bäst är vi också som har lärt oss göra rökringa! ihihi♥

Sen mådde moa dåligt så hon åkte hem :/ jag och eilen fortsatte hem till pierre där vi mest satt och pratade och rökte vattenpipa med några stycken. Alla drog till zebban, men jag och eilen stannade kvar och rökte, eftersom vi är för små än, ihihi. Men vi hade det trevligt där ändå, sen kom pierre hem och vi somnade gott alla tre.

Imorse vaknade jag först av att jag hade ont i magen, när jag väl hade varit uppe ett tag så fick jag extremt ont i huvudet men som tur var gick det över. Tog 12 bussen hem sen.  TACK för kvällen tjejer. Ni är underbara! ♥

Tea

Är inne på min fjärde kopp nu. Har druckit Early Grey, Orange, Lemon och Vanilj. Min favori är såklart Vanilj, jag är helt beroende av den, eller jag är helt beroende av te överhuvudtaget. Det är så otroligt gott! ♥


Bilden är från Kina. Ni kanske undrar när bilderna från Kina dyker upp? Jag kan säga att jag faktiskt håller på att rensa lite, och kollar vilka som är värda att lägga upp. Det är som sagt runt 3000 bilder, så det kommer nog ta ett tag till. Men det är värt att vänta på! hihih. :)

Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom




Den sätter sina spåår.....

Stockholm

nu kommer lite bilder som jag har glömt lägga upp.
Vi börjar med Stockholm. När jag var där med klassen och 1:orna.







Vi va först på museum, sen spelade vi in ett nyhets program på öppna kanalen i sthlm. Jag var ljudtekniker! Det var sjukt kul, är riktigt avis på dom som får arbeta med det. Efter det så fick vi fri tid så jag och moa drog in till stan och sprang i hur många affärer som helst, men vi fick bara hem ett plagg var. Sen var det samling på Sergels torg och vidare på teater, men det var nog sämsta teatern jag har vart på! Vid 22 tog vi bussen hem.

Klicka på bilderna för att se i fullstorlek.

I've gotta say how beautiful you are.

kvällen igår blev riktigt bra, mysig och lugn precis som jag ville ha det.
Åkte till mjölby runt halv 7 och virra runt lite tills jag hittade emmy, och vi gick hem till hennes mormor och morfars lägenhet. Emmy lagade lite mat medan jag lockade håret. Sen kom adam och därefter elin och karin. Straxt därefter gick vi till station och mötte dennis och sebbe och vi gick upp till vasaparken. Blev lite picnic med pipa, och det var riktigt mysigt att sitta där. Babblade på om allt möjligt och jag blev även intervjuad av Elin som jobbar på östgötatidningen nu för tiden, så där kommer jag vara med. Svarade på en del dumma frågor och sen vare klart. Säger till när jag är med i tidigningen. ihihi :)

Sen blev det ganska så kallt att sitta där så vi drog till lokalen och kollade på "the strangers". Sjukt äcklig om ni frågar mig, det värsta var att den var baserad på en verklig historia och det gör det bara ännu mer creepy. Sen drog elin, karin, emmy och adam hem och jag och moa hängde med grabbarna till donken en sväng innan vi drog oss hemåt.

Kom hem runt 1 tiden och jag somnade bums så trött jag var!
TACK FÖR EN FIN KVÄLL! ♥

Hey ho let's go!

jag har gjort i ordning mig nu och väskan är packad. Ska straxt in till stan för att ta bussen till mjölby. Blir picnic och filmkväll med bra människor! Fan va häärligt!

ha en bra kväll, hejdå! <3

Godmorgon.

jag sov visst inte så länge som planerat. Vaknade runt 10 och tänkte "faaan". Men jag kunde inte somna om, så jag låg och surade lite för mig själv, läste VR och sådär. Sen kom mamma in i mitt rum med ny pressad juice. Hon är så söt min mamma <3 hon vet hur mycket jag tycker om nypressad juice på morgonen. ihihi.

Idag hade man ju hoppats på blå himmel och en stooor sol. Men neeeeee, jag ser inte ens solen, bara massa gråa moln. RASANDE ROLIGT! .. fyfan.

you make me feel good.

det blev mjölby tillslut.
moa kom och hämtade mig runt 9, drog till mjölby-donken och sen åkte vi och hämtade upp dennis och därefter sebbe. :) virra runt lite och till slut hamnade vi på donken igen. Satt där och filura lite och efter ett tag kom anton och joinade. Vi drog till något lokal och små tittade lite på tv. Klockan blev mycket och jag och moa var tvungen att dra hem.

Det var kvällens historia. Ligger i min underbara säng just nu och ska sova när som helst. Ååååh, så himla gött med låånghelg! Ska ta mig en redig sovmorgon morgon. Som jag har längtat! Imorgon bär det nog av till mjölby igen, mmm, me like!

fjärilar i magen

skola idag, det enda bra med dagen var väl att få träffa min moa igen. Hon lyser verkligen upp den gråa trista vardagen, stumpaaan <3 Det värsta med dagen var att jag blev sparkad på idrotten, rakt på foten och det gjorde så förbannat ont så jag trodde jag skulle börja tjuta. Gick över som tur var, så nu kan jag stödja på foten ordentligt men jag är fortfarande lite öm.

Vad händer ikväll då? Jaa ni, det är fortfarande oklart. Blir att va med moa i alla fall, får se vad vi hittar på. Antingen blir det lite mys hemma hos mig eller ett par grabbar i mjöölet. Jag är sugen på mjöölet, men vi får se. Får ju fan inte tag på någon nu. Hur som helst, jag blir inte ensam ikväll and thanks God for that. Jag behöver umgås känner jag, dom senaste dagarna har jag haft nyllet tryckt mot läxböckerna, så behöver lite omväxling.

Nu är det dags att dra och göra lite nytta. hej.

I can't find the words to explain, just how much you got me going insane.

ända sen jag kom hem idag har jag pluggat. Nästan. Jag har slökollat lite på tv samtidigt och pillat lite på datorn. Fast jag känner att det har int gått in så mycket i huvudet på mig i alla fall. Jag läser och läser och det känns som om jag förstår allt, och allt verkar logiskt. Har man lärt sig då? Jag vet inte, jag orkar verkligen inte bry mig. Tänker på den underbart långa helgen vi har framför oss. Hur skönt är inte det? Jag kommer njuta till max, men självklart ska jag plugga också. Vad annars liksom? he. Nu ska jag läsa några rader och sen blir det sängen. Jag är helt slut, orkar knappt hålla ögonen öppna. Godnatt!





GE MIG!



det skulle ju inte vara fel med sommarlov, älskvärda människor,
sol och bad och en drink i handen!


One of those fucking awful black days ....

skolan idag, två lektioner precis som igår.
klockan 12 skulle vi diskutera filmen vi såg igår, men då stack jag hem i stället. Det är så himla onödigt och gå på sånna där lektioner när man har viktigare saker att plugga till. Jag har fortfarande min Israel-Palestina kvar, är klar egentligen men vill inte lämna in den än för jag är verkligen inte nöjd med det. Men fan, det får vara bra, har pillat tillräckigt på det så det är nog dags att lämna in det snart. Tills imorgon har vi naturkunskaps prov, och jag kan ingenting, absolut ingenting. Vet inte riktigt varför jag sitter här för, men det känns som om jag inte orkar bry mig längre. Jag vet att det inte är långt kvar till lovet men det känns ändå som en evighet dit, för vi har så otroligt mycket. Jag har nog gett upp.

Hur som helst, jag lever, men jag mår inte bra. Jag har en sån jävla press på mig känns det som, det går liksom inte att slappna av. Det är liksom tidiga morgonar, långar skoldagar (har inte vart det dom senaste två dagarna iofs) och sen hem och sätta sig och plugga igen. Sen är klockan typ 1 på natten och då är det nästan som om man får tvinga sig själv att gå och lägga sig trots att man inte är klar med allt plugg man borde ha gjort. Tiden räcker liksom inte till, det hjälper inte med att sitta hel koncentrerad en hel dag! Det är så otroligt mycket att jag bara villa krya ner i sängen och inte gå upp förens det är sommarlov. Åååh sommarlov, jag har nog aldrig längtat så här mycket. Det kommer vara en stor befrielse, jag kommer gråta glädje tårar. Jag kommer leva livet på sommarlovet, inte tänka på något annat än vad jag själv vill göra!

Nej, nu har ni hört tillräckligt och jag har egentligen inte tid att sitta här och slösa min tid. Jag har ju bättre saker för mig ... ja, precis. Jag ska återgå till mitt underbara liv! hejsvejs.

Klockan var 21 och jag kom på att jag knappt hade börjat på
svenska uppstatsen tills imorgon. fyfan var illa jag mådde då.
Men jag kunde inte gå och lägga mig hur trött jag än var.
Så jag satte igång och nu är jag äntligen klar, så himla skööönt!

Nu är jag helt slut, verkligen helt slut.
Så det är dags att sova, jag lär ju somna dirr!
Godnatt.

innan jag går och lägger mig måste jag säga några ord.
DET ÄR HELT SJUKT, att man kan bli så himla glad av sådana små
ord. Jag blev alldeles ... tårarna började rinna och jag satt liksom och
stuttsade i soffan av glädje.
Jag kommer kunna somna med ett stort leende.
mmmm, ME LIKE!  ♥

Strawberry

jag har pluggat en heeeel del nu och jag är helt slut. orkar inte mer.
nu sitter jag här och äter glass och funderar på att det skulle sitta fint
med ett par jordgubbar till, men jag hinner inte cykla in till stan nu.
90210 börjar snart och jag offrar inte det för ett par jordgubbar.
Jag skulle inte ens missa det för en miljon. Så jäkla bra är det, så det så!


åh

ojojojoj, va besökare jag har!
jag vet inte vad det är som lockar folk, men det är riktigt kul att så många
tar sig tid att titta in här. Ni är hemskt välkomna allihopa! ♥

PUSS TILL ER ALLA! ♥

Thats all I need to know.

nu är det fixat och klart, jag har ett SOMMARJOBB!
det var rätt osäkert innan, men nu ringde han och försäkra mig om det
och jag blev så himla glad! Ska dit på måndag, är lite nervös reda nu. iihih.

Idag var en riktigt seg dag i skolan, trots att jag bara hade två lektioner,
men efter det så var det film i aulan för alla 2:or. Om inte, hette filmen och
den kanske inte var dålig, men den var inte sådär berörande som sådana
filmer ska vara för att vara bra. anyway. Efter skolan drog jag till tandläkaren
och därefter hem. Sitter här nu och ska snart börja plugga.
Det är sjuuuukt mycket nu, jag vet inte vart jag ska ta vägen ...

Never knew I could feel like this.

Sovmorgon idag då. Till kl 9 egentligen men jag är lite busig,
så börjar vid 10 istället. Inte för att jag är lat och vill ligga i sängen,
utan för att jag har så himla mycket att plugga till. Så ska börja plugga nu,
och sen vid halv 10 kommer pappa och hämtar mig och skjutsar
mig till skolan. Så det blir en kort dag idag. Men när jag kommer hem
igen så blir det full rulle med plugg och 90210. puss.


Så ska det låta!

Jag har pluggat i 6 timmar i sträck, nästan, jag har ätit också. Men ändå, jag är inte ens klar. Men jag jobbar på, koncentrationen är faktiskt på topp så att ee, så jobbigt är det inte. Pappa sitter precis bredvid mig och kollar på Så ska det låta, och det är riktigt svänigt i kväll. Jag måste säga att, jag minns knappt att det var såhär bra!
Nu ska jag plugga vidare. Imorgon är det sovmorgon, puss på det! hej!


I can't get you out of my mind.

det är sjukt svårt att plugga när man vet att America's best dance crew går på mtv. Har ni sett det någon gång? Man sitter som en fågelholk och fattar inte hur dom lyckas vara så jävla bra!

nej, nu måste jag ta mig i kragen och plugga. puss

Blogg.se

jag orkade inte med blogspot.
det strular jämt känns det som. Och det funkar heller inte fixa som man vill.
Så jag bytte. Till blogg.se
Jag förstår dock inte så mycket än, men jag har ändå lyckats få till en rätt ok sida.
Min förra blogg - www.anderssonhanna.blogspot.com


RSS 2.0