duktig tjej

började min morgon tidigt vid 8. pussade min älskling hejdå, fixade lite frukost och kröp tillbaka ner i sängen med ett avsnitt Gossip Gril. Sen började jag städa lite, bytte till rena lakan, dammsög, lagade mat, tvättade, hängde tvätt, klippt gräset, dammsög igen. Kära nån, det här trodde jag inte ens om mig själv! Men ack så skönt det känns att lägga sig ned i sängen och andas ut lite. funderade på att sätta mig på balkongen ett tag, men jag ångrade mig.. bastutemperatur ute. Gillas inte!

nytt i garderoben


Linne och Bikini från Lindex. Bikini 79:- st. och Linne 149:-

dagens frukost


vaniljyoghurt och jordgubbar!

cupcakes



Hundvakt


det kanske betyder något

Urban Johansen kom precis och visade mig två klockor. En är hans och en är Annikas. Båda har stannat vid olika tillfällen och står nu på samma tid, det enda som skiljer är 15 sek. Vad är oddsen?

det kanske betyder något, det kanske betyder något.. (HAHA)

franska

jag ska fan lära mig franska. SÅ JÄVLA FINT språk! Blir alltid lika "åååh" när jag hör någon prata franska.. så nu ska jag youtuba så får vi se vad jag lär mig!

tjejen

satt precis och tänkte på hur mycket minnen jag har med Karin Axelsson. tänkte på ett förut och började fnissa för mig själv. älska att fnissa för mig själv btw.

tänkte på när vi kunde cykla fram och tillbaka till mjölby. flera gånger om dagen, kvittade vad klockan var. hon sjutsade mig och man såg ut som en kassler bit i röven efter pakethållaren. "genvägarna" som vi kunde få för oss att ta ibland var rena mördar vägar. grusvägar med tusen hål och trädgrenar man bara kör rakt in i för att överhuvudtaget komma fram. röka vattenpipa i flera timmar och sen ligga och må illa halva natten. häva alkohol i mängder och sen gå nerförsbacke i klackar, vilket då resulterade i att ramla handlöst hela vägen ner. gå hem med stora blåsor under fötterna. snusa och tigga cigg av sibben. åka in till mjölby för att ligga vid statiolspapperskorg till 2 på natten med dennis och sebbe. lyssna på musik och pilla varandra i håret. hänga i dennis festlokal, dricka sig full och skrämma killarna när de tittar på skräckfilm. de skriker som små flickor och springer fram till dörren och fnissar. söta. grilla och ha myskvällar ute till sent på natten. bada och hänga på donken för en cheese och vatten. spela kubb och äga sönder hela sommaren. inte bry sig om något, bara vara. vi kan.


Shabo


igår var jag hundvakt till världens sötaste Shabo!

Balen 2011

var inte så himla pepp på bal innan, eftersom min klänning var så himla mycket fel på från början. och jag var så himla irriterad på det där tanterna som tvingade mig betala när jag inte ens kunde få på mig den. Men det blev rätt bra tillslut..


kan börja med att säga att baldagen inte kunde bli så mycket bättre. redan kvällen innan låg jag i saras säng och tjatade om att jag inte kunde sova. tror att lite nervositet låg bakom det hela faktiskt. sara försökte trötta ut mig med timtals part om hennes liverfarenheter. men jag vart inte alls trött. slutade ändå med att jag somnade vid 3, 4 på natten och då var jag inte så morgonpigg dagen därpå.

vi började tidigt på morgonen. klockan åtta började vi locka mitt hår, sedan kom daniella och annie som skulle bli sminkade. sen vid ett var jag klar med både hår och smink. åkte hem och tvättade av mig lite och tog på mig lite lukta-gott och sen började knölet att få på sig balklänning och underkjol. av och på, av och på. sen satt den!

mårten kom hem till mig och pappa fotograferades oss lite innan jag knölade in mig i bilen som en bakelse. pappa skjutsade oss till folkets park Vadstena där vi skulle byta bil och tåga in till Slottet och Hamnparken. Vi åkte en svart bmw cab in och blev avsläppta vid "rödamattan", som förövrigt bara var en meter lång. Värt! Det var så sjukt mycket folk, hade inte förväntat mig det faktiskt, och därför inte kunnat förbereda mig mentalt. för visst var det oerhört jobbigt att gå en länga där och alla bara står och tittar, dömmer och viskar. eller så kändes det iaf. jobbigt!

men det var jättemånga fina, både släkt och vänner som kom. blev helt glad i själen. lycka är att ha så underbara människor som kommer och tittar på en. varm om hjärtat.

vi befann oss i hamnparken i två timmar eller nåt. jättemysigt i början men efter sisodär 1,5 timma så ville man ju bara gå in och börja festen. innan vi gick in hann vi bli fotograferade av både pappa, massa andra människor och fotografen själv. jag och mårten pratade lite och kramade varandra innan vi bestämde oss för att ta oss in i slottet. sen var det insläpp med välkomstdrink, sökte upp våra platser och hamnade rätt bra tillslut. det serverades tre rätters och det var väldigt trevligt vid bordet. hade musikquiz och sedan lite mingel igen och därefter ett misslyckat försök till vals. skuttade runt några minuter sen gav de mesta upp. värdelöst, men kul!

sen fortsatte det med dans, dricka och mingel med fina människor och min älskling. helt underbar dag/kväll! jag är supernöjd, verkligen!





* sen kan jag tycka att det är väldigt pinsamt att supa sig dyngrak, bli tillsagd av vakterna ett x antalt gånger och bli utslängd på det. tycker personligen inte att balen innebär att dricka sig full och skämma bort sig totalt, förstöra klänningen osv. enbart pinsamt och fullständigt onödigt. det finns liksom andra tillfällen att häva alkohol på.



Tack för att du gjorde balen värd att minnas! jag älskar dig

Några få balbilder






Prom

Imorgon är det bal! Jag är så himla laddad, eller både jag och mårten är det. Ska bli hur kul som helst! Allt är klart också, jag vet hur jag ska ha mitt hår, smink och ska även fixa naglar idag. Vi ska åka i cab och det kommer bli så braaaa! Låter som en liten unge, men imorgon är väl enda dagen en tjej i min ålder får känna sig som en prinsessa? Så jag tar vara på den tiden! Japp, det ska jag!


9 månader




skrattar högt

http://existenz.se/out.php?id=34553

lycka är att ha någon som dig


I söndags tog vi med bettan ända till Göteborg. Kollade Wendelsbergs Folkhögskola, åt pizza och åkte hem igen. 6 timmars bilresa men najs ändå! I måndags var vi hundvakter och på kvällen bjöds det på en ganska fail valsträning samt mat hemma hos johansen. Idag har vi myst och tittat på 90210, nytt avsnitt!

eurovision song contest 2011

fredag den 13:de igår. "Joo men jag klarade mig rätt bra.."

nu ligger min älskling på mage här och skrattar åt alla de olika nummer i Eurovision Song Contest. han är så söt.

Biskopsgården


Tipsar om en webbshop som jag nyss kikade lite på. Man blir så inspirerad och bara vill ha.. om man ändå hade råd!

summer nights


drar på en liten grillfest hos ricke nu! Ha en bra kväll!

Såja


Ett litet paket


Min Jumpsuit har kommit! Så nu håller vi tummarna för att den passar, men innan jag provar den ska jag hoppa in i duschen för jag lökar sönder...

jag har försökt visa dig med bilcken, men det är inte mig du ser.

kom precis hem från en kort shopping runda på ikano med älskling. köpte lite prylar till balen och även några klädesplagg som jag förmodligen kommer bära imorgon, då får ni kolla in och se vad jag har på mig! Och Nilla bjöd även på mat där hon jobbar på Tornby Restaurang, så fint av henne! Nu ska jag mysa mig ned med mårten och titta på Andra Avenyn.

älskling


DREAMCATCHER



jag vill ha en drömfångare på armen eller underarmen! Så SJUKT snyggt.

Dagens


Shorts Lindex // Skjorta Gina Tricot

Hängde med Madde till Motala idag för att hon skulle tatuera sig. Och nu sitter jag här och googlar efter tatueringar..

chokladpudding


ska förhöra mårten på psykologin och sen attackerar jag chokladpuddingen som står i kylskåpet! MUMS.

jumpsuit

klickade just hem denna jumpsuit från HM. Endast 129:-

 


mårten johansen

det är snart juni och dags för studenterna att springa ut och hoppa på vagnen runt stan. men det är en månad kvar, kanske den mest stressiga och längtansfulla månaden på dessa 3 år. alla prov och inlämningsuppgifter som ska göras och studentfester som ska planeras. jag är så himla glad för att mårten håller modet uppe, jag ser hur han kämpar för att få timmarna räcka till och jag känner igen mig så väl. men det är bara en månad kvar, så håll ut älskling, du klarar det här och jag vet att en vacker dag kommer ett fint brev från polishögskolan trilla ned i brevlådan. jag tror på dig, jag vet att så länge du kämpar och så länge du vill det här så kommer du att klara allt.

jag kommer stå vid din sida genom allt. för vi har en framtid, vi har redan planerat att flytta ihop och leva tillsammans. det är det vi vill och det vi ska jobba för. jag vill inget annat. jag vill komma hem efter skolan/jobbet och mysa med dig framför våran tv i våran soffa, jag vill komma på när jag står där med kylskåpsdörren öppen att vi glömde köpa mjölk. jag vill komma med frukost till dig på lördagsmorgonen och jag vill stå i tvättstugan och tvätta våra kläder tillsammans. jag vill vara med dig, ingen annan.

äntligen ser jag en framtid, jag inte sett på flera år. när jag gick på gymnasiet var allt bara en stor längtan bort från verkligheten. jag struntade i allt, betyg, jobb, allt. en del saker bara flöt på, andra rann bort i sanden. och det är nu jag inser hur mycket jag ångrar att jag inte tog tag i det. jag ser mårtens betyg och jag blir så stolt över honom, men samtidigt så ledsen över att jag vet att jag med kunde men jag orkade inte hålla modet uppe. det fanns ingen som trodde på mig, inte ens jag själv. jag hade ingen dröm att sträva efter, jag visste inte vad jag ville bli, för jag var ju inte bra på nåt. men nu vet jag, och jag tänker jobba hårt för det, för nu har jag en som verkligen tror på att jag kan. som tror på mig när stormen drar in. jag ska gå teater, jag ska söka till teaterhögskolan och jag ska dit.

jag vet att vi kan gå igenom allt älskling. så länge jag vet att du finns vid min sida såsom jag finns för dig så klarar vi allt. vi ska bli något, tillsammans. det vet jag. jag tror på oss.

jag älskar dig mårten johansen. jag älskar oss.

update

direktrapport från sara. hon testar balfrisyrer på mig!
hon är så koncentrerad på vad hon gör att hon inte kan prata med mig.. så jag sitter mest här och är ful i hennes cam (som hon inte ens visste hur man satte igång). mer har jag inte att tillägga just nu. jo förresten, att mitt arlse gör stört ont!

Balklänningen

Testade precis min balklänning, med underkjol, skor och allt. Men tänker inte visa mig i det förrän det är dags!

Nu längtar jag till den 21 maj!


Smultronstället 8 maj

 

mårten och jag drog iväg till Söderköping runt 2 tiden, parkerade, gick längs kanalen och hamnade till slut på Smultronstället. Mårten tog en Symfoni i svart som var enbart laktris smak, med grädde och laktris godis. jag tog en Banana Royal(?), tre glass kulor, jordgubb, vanilj och chocklad med massa grädde på med geléhallon och kex som dekoration. Under allt, banan med cola sås. Så himla gott! Efter att vi klämt i oss glassarna tog vi en sväng på marknaden, därefter brummade vi hem med våra mätta magar.

Fick bli några mobilbilder eftersom att ingen av mina kameror ville hänga med på en tripp till Söderköping. Döingar.


Glömde visst att blogga..

eftersom min pojkvän tycker jag uppdaterar dåligt så får jag väl skriva några rader om mitt händelsefulla liv. hehe.

eh, jo, ja, hehe, ääääh. då så...
i fredags var jag och testade min balklänning(höll på att skriva baddräkt.. hmm) som skulle vara klar. och äntligen satt den som en smäck! nu fattas bara väska och smycken. det ska väl inte vara så svårt att hitta?

igår fyllde dennis 20 år så jag och mårten gick över med kyckling och beeertz! det bjöds på kubb, jag-har-aldrig som gick långt över styr och många gapskratt. så jäkla schysst kväll!

idag så firade vi julia johansen, med hela familjen och mormorn. åt mat som aldrig förr, lekte med bebben och hunden var galN. mysigt. nu är vi hemma igen och jag väntar på att Det blir bättre ska börja på tvn, med Magdalena Graaf.



RSS 2.0