chill

mitt hår vart ganska bra faktiskt. sommarkort och sommartunt. hämtade min iPhone på posten också som jag har pysslat med hela kvälla'

moabus var här förut och rökte vattenpipa med mig. och bilder kommer när jag får dom! nu säger jag godnatt och pussar på min älskling, min iPhone. haha


fucking amazing

det förvånar mig att jag ens tar mig till skolan nu. gör absolut ingenting längre. idag hade jag äntligen mitt naturkunskapsprov som gick sådär. det var lite studentbus idag i skolan, och det fortsätter hela veckan. PEPP

det är fruktansvärt fint väder idag. ska snart till mjölby för att klippa av mig håret och sen hämtar jag min iPhone på posten! ikväll kommer mosan hit och då blir det pipan för hela slantaa'


grillat

har suttit i min säng och pluggat nu. känner inte att det går in något i mitt huvud direkt. men snart så, jag tänker inte ge upp! pappa sitter ute och grillar och jag har fönstret öppet, mmmm. ska gå ner snart och äta. MUMS


myshelg

har inte hunnit med att skriva, har haft fullt upp! resten av veckan blev det plugg, jobb och körskolan. sen blev det fredag och den fina kvällen spenderades på min balkong med vattenpipa och mina tjejer!


obligatoriska tant-bilden!
klippen vågar jag nog inte lägga upp ...

igår tog jag mig en skön sovmorgon och sen pluggade jag på balkongen med bikinin på. fick lite färg på kroppen också! sen drog jag mig iväg till martins sommarstuga där det var trerätters och bad (inte för min del).






the killers

det behövs lite skön musik när man pluggar!

Spotify; The Killers - All These Things That I've Done


hoppsan kerstin

underbar sovmorgon, nästintill. började halv 1 och pappa skjutsade mig så jag gick upp runt 10 och tog mig en skön dusch. pluggade lite och åt med mamma och pappa innan det var dags att bege sig to school. det skedde en liten incident då mamma bad mig börja koka spegetti. jag råkade sätta på fel platta och på den plattan som blev varm låg en plastslev. efter ett par minuter sa mamma till mig när vi satt i mitt rum och pratade, "vad är det som luktar?". vi båda tittade på varandra och ut genom dörren och ser RÖK. båda panik sprang ner till köket där det förstås var rök överallt och plastsleven låg som flytande plast på spisen. det luktade bränt gummi i hela huset och man kunde till och med känna smaken i munnen. det var äckligt!

skolan idag var ju rätt slapp och jag fick ett godkänt i filosofi trots allt. det är faktiskt glädje på hög nivå, hoppar nästan i taket. sämsta och värsta ämnet någonsin! glad att det är över nu. jobbade på med några fotouppgifter i skolan och sen drog jag och moa till stan där jag köpte två bh:ar och lite tråkigt smink.

har pluggat på som fan och jag sitter här än. TRÅKIGT!!!


23:34

något i form av mat har jag inte direkt fått uppleva idag. jag är så jävla hungrig men jag kan verkligen inte få ner något i min hals. det känns som taggtråd. min röst är det absolut inget fel på, så förstår inte vad som är problemet. nu ska jag ta mig en starkis tablett och sova. jag hoppas på att jag slipper vakna med tjockhals och jag hoppas så innerligt att det är över i morgon för jag MÅSTE ha mat!


JAG ÄR HUNGRIG

kollade på falk igår till 24 och sen somnade jag som en stock. vaknade idag vid halv 12 och ställde mig direkt i köket och lagade mat till mig och pappa. men jag fick inte i mig ett skit! har skit ont i halsen, kan inte äta något, inte heller dricka något knappt svälja mitt eget saliv. minns att jag har haft det såhär en gång förut. det är förjävligt!

idag har jag sovit för det mesta. så jag slipper gå runt och vara hungrig. min taktik! har pluggat och nu ropade mamma att det var mat. så ska kila ner och så får vi se vad jag kan sätta i mig!


you make my life worthwhile


mys

UPDATE: det vart stek potatis, ägg och falukorv. inte det godaste jag kan tänka mig. men mamma vart sugen och kunde knappt stå emot, så jag tycker ändå att jag och pappa lyckades rätt bra! Kom just ut ur duschen, nu blir det att mysa sig ner i sängen och kolla på Falk, det är ungefär den spänningen jag pallar med just nu. skräckis är för mycket. haha.


I know you wanna make love to me

The Kooks - Do you wanna

And i was hopin
That you had an atlas in your head
So fed up of
The same old man
Theres broken bedrooms and there are broken hands
You were so fed up of the same old broken man

An do you wanna
Do you wanna
Do you wanna make love to me
I know you wanna
I know you wanna
I know you wanna make love to me

Oh i came to tell you
That your my favourite girl
An would u like it if i put u into my world
Theres broken hearts in basements
An broken love on the streets
You were so fed up of it all always involving me

But do you wanna
Do you wanna
Do you wanna make love to me
I know you wanna
I know you wanna
I know you wanna make love to me

Do you want
Do you want to
Do you wanna make love to me
I know you want to babe
I know you want to
I know you want to make love to me
Do you wanna
Do you wanna
Do you wanna make love to me
I know you wanna babe
I know you wanna
I know you wanna make love to me

 


and it feels like love, love, love

plugga har jag gjort. säger vi. jo. nä. lite. faktiskt. men mer än det lilla blev det icke idag. nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det köket med pappa. ska laga oss något riktigt gott gott nu när mamma inte kan äta, hihi. elakingar. efter det blir det nog en skräckis! buuuuuu


lovely friend

såg på a walk to remember förut. att jag alltid gråter, har sett den minst tusen gånger och gråter varje gång. men den är så fin. anyway, jag hade tänkt plugga hela dagen idag men jag har inte ens kommit fram till det ännu. har inte funderat ut vad jag ska börja med ens. åh, jag har så mycket att göra och jag KAN inte plugga nu. jag tänker på något annat..


Only hope

So I lay my head back down.
And I lift my hands and pray
To be only yours, I pray, to be only yours
I pray, to be only yours
I know now you're my only hope.



öl och Hoffmaestro

jag hann inte ens vakna igår innan jag började sätta igång att städa hela huset med mamma. vips var allt klart på bara några timmar så nu bor jag, för tillfället, i ett ganska så rent hus. sedan började jag mitt egna lilla hemma-spa, det var mys och jag kände mig fräschis.

tog bussen till mjölet och träffade på martin och elin, och vi träffade emmy, karin och sibb. hade sällskap till lkpg och där drog vi oss en donk och några öl/cider på 55:an. det var gött. vädret var då lite knas, kändes kvavt, ungefär som att gå inomhus. det ljuset också. typiskt åskväder. men vädret höll i sig skapligt ändå tycker jag!

jag, elin och martin drog oss till strandgatan där Hoffmaestro skulle spela vid 24. vi öste lite på dansgolvet och tog oss några öl. och det var gött, igen. sen var det bara att ställa sig och knuffas med alla anda Hoffmaestro-fans och det var ju inte så lätt kan jag säga. innan dom ens hade börjat så svimmade jag! det var ett sånt sjukt jävla tryck och jag fick verkligen ingen luft. det är helt svart, minns ingenting. det enda jag minns var att jag och martin kom fram till ett gäng med stora halsband. vilket visade sig vara just, Hoffmaestro! Kom ut och fick mig lite friskluft och då kunde jag andas normalt igen. då var det bara in och ösa!

vi stod faktiskt backstage ett litet tag, gu' va coola vi är! sen ställde vi oss i publiken och hoppade, skrek och sjöng. Tänk dig att duscha i svett! ja, för svetten var ENORM där inne. det såg ut som alla hade tagit sig ett bad. det var inte fräscht alls. Men fyhelvete va Hoffmaestro ÄGDE! dom är fan helt klart bääääst! dock är jag fortfarande lite tagen av händelsen!

efter hade vi tänkt dra oss till krogen och fortsätta öl drickandet men efter att ha badat i svett var vi inte lika sugna på det. så vi drog oss till station där min pappa hämtade oss!







sliver

ajaj, det blev varken plugg eller övningsköra med pappa igår. jag sa nog bara det för att det skulle kännas bra då och sen typ deckade jag i sängen och nu har jag ångest för att jag inte gjorde något alls.

jag drog till min kära vän emmy igår vid 19, därefter kom karin och sedan sandra. vi gjorde i ordning oss och sådär, som vanligt liksom. tog oss några groggar och sedan till tåget. fort gick det. det var en stooooor besvikelse först när vi kom dit. inte en käft typ. vi gick in på platå och skakade rumpa men jag hatar verkligen platå. i alla lägen. finns så mycket olika människor, en del dryga, en del äckliga och blä. det första som händer när jag går in dit så attackerar en jävla bitch mig. sedan kommer äckliga jävla killar som drar i en hit och dit och man puttar bort dom men dom fattar inte! ska man behöva skrika åt jävlarna eller? sånt där gör mig arg upp över öronen kan jag tala om för er.

jag och karin tog oss en vända till sliver där vi träffade martin som fixade in oss snabbt och enkelt. där fanns det människor man kände igen och det kändes sjukt mycket bättre! var där större delen av kvällen och när grabbarna åkte hem drog vi tillbaka till platå och träffa massa gammalt folk från högstadiet. hur kul som helst förfan! sedan kom malin och hämtade oss och jag var hemma runt 4. somnade vid halv 5 men har sovit oerhört dåligt i natt! ingen baksmälla iaf, så mycket gick vi inte in för det den här gången! men det vart en lyckad kväll ändå, mycket lyckad!

BILDER KOMMER!!!!



one heart

godmorgon mina fina vänner! det var härligt att sova ut idag, så nu ligger jag i min säng och är pigg och glad redo för dagens och kvällens bravader. nu tänkte jag kila ner till köket och trycka i mig några äggmackor. sen blir det att övningsköra med far min, om han inte har något annat för sig. tänkte göra en del plugg idag också, det är ju skönt om det blir gjort någon gång!

nehepp era tokstollar, nu drar jag mig så hörs vi senare. pusss på era små söta kinder! *pusspuss*


jag laddar lite här va

 

HOFFMAESTRO & CHRAA - Seize the Day
Spotify

tragisk tjej ändå

haha leva livet var väl att ta i. sitter här i mitt lilla rum helt ensammen. skulle ha vart med mina tjejer idag men har man inget körkort så kommer man ingenstans och då får man sitta hemma. god damn jag har ångest över det där fucking rosa kortet alltså!

blir en lugn kväll ikväll. imorgon öser vi på dansgolvet, på fredag träffar jag förhoppningsvis min saknade emma. och på lördag är det HOFFMAESTRO!!!! nu ska jag ladda för lördag, och för imorgon foo shoo! wohooo




du gör mig så glad

trots att jag kom till skolan igår utan att ha en enda lektion så var jag på topphumör, och det var nog tack vare vädret! jag pluggade på igår, såg en film och bara myste.

idag skuttade jag upp ur sängen, tog mig en dusch, satte på datorn och öste musik. fin morgon. idag är det onsdag, kan ha känts ganska jobbigt, men just denna vecka är det extra lång helg. ledig torsdag, fredag, helgen och måndag. GÖTT, jag ska leva livet!




hahah

jag vet inte om jag ska skratta eller ... jo, jag skrattar!

man får tillbaka allt sen lilla gumman!


10:07

kämpade som ett djur för att komma upp ur sängen idag. men det var ju såklart ingen nytta till något. kommer till skolan och får veta att vi inte har en enda lektion på hela dagen. jag vet inte om jag ska vara glad eller sur. känner mig ganska omtumlad och förvirrad just nu.

nu när jag ändå sitter här, ska jag passa på att bli klar med min samhälls uppsats. måste ju ändå vänta på bussen som går 12:12. RÖVHÅL


I wanna fly to you

jag skrev två rader på mitt tal till svenskan. jag är glad över att det blev något gjort iaf! sen såg jag klart på 500 days of Summer som jag hade börjat se i helgen. åh jag grät mig igenom hela filmen typ, så himla gullig film! nu är jag så trött så trött så nu är det dags att sova. godnatt mina sockersöta vänner!


mina naglar


10 05 10

hade lagom glest schema idag så jag struntade i att gå till skolan. orkar inte pendla fram och tillbaka för två lektioner, börjar 8 och slutar 13:20 och bussen går 14:42. ingen höjdare kan jag tala om för er.

sov till 10 någon gång. hade tänkt plugga hela dagen idag men har ingen koncentration alls. jag sitter hellre vid datorn och inte gör ett skit verkar det som. var ute och övningskörde med pappa och det gick sådär tycker jag. nu tänkte jag börjar plugga. allvarligt, jag måste. blääää


sis

jag struntade i allt som hade med skola att göra och stack till sara ändå. kände att jag var tvungen att åka dit och det gjorde jag rätt i. vi tjöta ikapp allt vi har missat! och hon har en egen liten, vad ska man säga, studio? hon fixade iaf mina naglar och dom vart så fina. hon är så duktig!



vi såg på Center Stage - Turn it up. så himla gullig film, vi satt nedgrävda i soffan och bara myste sönder. sen vid halv 23 kom pappa och hämtade mig och jag körde hem.

älskade sis.


"det var bättre förr"

vaknade upp tidigt i maddes lilla svarta rum. vi åt frukost och pratade körkort med hennes mamma, planerade dagen och bestämde oss för att åka till lkpg för några ärenden. åt på BK och så åkte vi hem. tänk att jag och madde har känt varandra sen barnsben och nu sitter vi och pratar om körkort och att flytta hemifrån. tiden går så himla fort!

jag pluggade på som en dåre när jag kom hem efter lkpg och på kvällen åkte jag till martin. vi började titta på en film, men jag var så himla trött att jag somnade. sov kvar där. vid 12 idag övningskörde han hem mig och nu sitter jag här och pluggar igen. just nu sitter jag och funderar på om jag hinner åka tillbaka till mjölby igen fast till sara denna gången. länge sen jag såg min fina sis. men plugget drar i mig, jag hatar't!

ska fundera ett tag till samtidigt som jag pluggar ..


såå smååååå'


eyes open

pluggade på flitigt och när som helst kommer elin och den andra tönten och hämta upp mig. vi drar till madde och chillar galet. blir kvar där inatt så vi hörs igen imorgon. hoppas jag inte dör av allergi när jag är där nu. haha nej, jag har med mig tabletter. annars hittar ni mig på sjukhuset! nu ska jag borsta tänderna, hejdå!


Naive




stormy weather

jag var såååå nära på att stanna kvar i sängen idag. snoozade typ 40 min och så stressade jag iväg. skoldagen gick ganska fort och jag hann med mycket. så slipper nog sitta hela helgen med allt skit, men halva iaf.

synsam en timme efter skolan också. fyfan. måste man vara blind eller? har tydligen fått något mer fel, märkt av det lite grann men det kan bli värre och då kommer inte linser att funka längre. kul att få reda på det såhär en fredag. blir ju fan depp. jag är ju redan blind förfan, räcker inte det?

nu sitter jag i min säng och funderar på att plugga. faktiskt. sova en stund kanske och sedan får vi se om tjejerna hade planerat något. PUSS




bilder















norrköping

haft en awesome dag i norrköping med klassen. så himla mysig klass jag har, man blir alldeles tårögd så fort man tänker på att det snart är slut. hur som helst så är det inte slut än iaf och det är väl tur det egentligen.

jag och pappa var ute och övningskörde. dundrade på med In Flames i högtalarna och det var gött. han tyckte jag hade blivit mycket mycket bättre och det tyckte jag var kul att höra även fast det kändes bra vimsigt bakom ratten idag. nu tänkte jag bädda ner mig i sängen tillsammans med min bebis. puss och godnatt!


KÖPT BILJETT!


neverendingneverending

fick belöning idag i skolan för att jag var en av dom 5 som orkade komma på alla lektioner. förövrigt händer det typ inget i skolan, vårat schema blir allt glesare och jag måste säga att det inte alls är kul. man tappar allt när rutinerna går i kras.

jag hade körlektion förut idag och det gick sådär tycker jag. satt vid datorn senare och det gick också sådär. men jag känner att det går framåt iaf! pappa kom och hämtade mig och vi handlade lite matsäck tills imorgon. för imorgon åker klassen och jag till norrköping. har ingen koll vad vi ska göra egentligen, men det blir nog bra ändå.
nu ska jag sova så jag orkar med en hel dag i storstaden! PUSS


22:08

nej det har inte vart en otursdag idag. det är min vanliga tur helt enkelt. jag avslutar denna dag med ett glas juice och känner mig nöjd.

grattis gabriel på 18års dagen! <3




this is my message to you




weird day or maybe just bad luck

sov bort hela kvällen igår och kombinerade äpple med mjölk. idag har jag sagt "trevlig helg" till fyra lärare, har även lyckats ta fel på klockan en timme, tre gånger - bara idag.

jag åkte till lkpg och träffa elin. vi köpte Hoffmaestro biljetter och åt på BK och sen åkte vi hem. jag hade självklart tagit fel på klockan och missade bussen. men hon räddade min kväll och skjutsade hem mig. det är tur man har så fina vänner.


Sveriges bästa liveband

HOFFMAESTRO & CHRAA, 15 MAJ!!!!!!!!!!!!!!

 

 


update

efter en skön dusch tog jag mig ett äpple och ett glas mjölk. Kombinationen? Vad hände? hela den här dagen har vart så lustig. jag tror jag drömmer.

nu ska jag iaf sova i min dröm, godnatt!


Trött? Ohja!

somnade så fort jag kom hem! vaknade runt 21, VAD HÄNDEE?

ligger fortfarande här, en timme senare. ska ta mig en dusch, äta något och sen sova igen. *gäspar*. hur förbaskat trött kan man vara egentligen?


16:26

jag halv-hatar vädret en dag som denna. det är fint när man sitter inne, men så fort man går ut blir det molnligt och blåsigt. skolan idag var helt ok, kort och slapp dag. hade naturkunskapsprov också, finally! dragit på det hur länge som helst för att min hjärna vill inte förstå vad kromosomer, gener, GMO, hybrid-DNA mm, är för något. har aldrig haft några problem med naturkunskap förr men fytusan, men hjärna pallar inte trycket mer! det gick käpprätt åt helvete iaf, men jag bryr mig inte för fem öre.

nu är jag äntligen hemma och det jag tänkte göra idag är - INGENTING!
så nu ska jag fortsätta med att göra ingenting. kanske bloggar senare sen om mitt extremt händelserika liv!


det är tomt utan dig

dagen började med jättebra humör. men nu har jag en klump i magen. bullen har vart borta i 5 dagar nu och jag börjar bli riktigt orolig för att det har hänt något. jag vet att katter kan springa iväg i några dagar och sen komma tillbaka. det är normalt. men jag är riktigt orolig nu.




You're simply the best thing I never had.

 

 


1 maj

idag mådde man som man förtjänade. gick upp tidigt med världens baksmälla, trodde jag skulle tuppa av! men det gick över förbannat fort. var en ganska stressig dag på jobbet idag, inget var som det skulle. slutade vid 13, åkte hem och käka med mamma och pappa och sen sov jag fram till 17.

åkte till gabbe för att fira att han fyller 18 på tisdag! åt god mat, grabbarna spelade gitarr för mig och jag njöt. mys!






Valborg

jag var knappt i skolan igår, va med på två lektioner av tre, ganska ok ändå. jag var snäll och hängde med moa till lkpg för att hon skulle leta efter något att ha på sig till kvällen. sprang runt som galningar och moa blev lite hysterisk. till slut hittade hon något och vi drog hem. jag stressa på som fan när jag kom hem och sen iväg till mjölby.

jag, karin och emmy gjorde i ordning oss och började tagga hemma hos emmy. kvällen vart rätt bra faktiskt och mina tjejer är sjukt bäst!

Sten tuffa!







bilder

innan jag skriver om min valborg slänger jag upp några bilder från sthlm förra helgen. bättre sent än aldrig!






RSS 2.0