Med ena foten utanför

Du ville träffa mig i veckan
Du vill alltid samma sak
Du vill ha det du förlorat
Men mig får du inte tillbaks



HO ME

Och då var jag hemma igen efter en underbar resa i tunisien med familjen och släkten. Det har varit ungefär 25-30 grader varmt hela veckan och jag har njutit av den värmen varje sekund. Vi har testat på att köra fyrhjuling i terräng, inget speciellt kanske, tyckte det gick ganska sakta men det var kul. Jag, mamma och pappa red även dromedar, as chill och annorlunda så det rekommenderar jag verkligen om ni ska ner dit någon gång.

Dagarna har mest bestått av att sola, sova lite extra, äta, dricka och så har man förstås varit iväg på några utflykter. Har bland annat varit i Tunis, Karthago och Sidi Bou Said, den blåvita konstnärsbyn. Helt jävla underbart läge!

Allt jag vill är att åka tillbaka igen. Hade det så underbart och det fanns så otroligt trevliga människor på hotellet! Men nu är man tillbaka i verkligheten igen, i kylan. Blev depp så fort jag tittade ut genom fönstret på flyget!

Hade hoppats på att jag skulle vara utvilad och så när jag kom hem men det är jag förstås inte.. haha.

det går segt att ladda upp bilder så ni får nöja er med en. Resten finns ju på FB!



Tunisien

Nu åker jag till Tunisien och har det gött!!

HEJDÅ
ses om en vecka!





studiedag

pappa hade fått i uppgift att ringa och väcka mig senast 11, annars hade jag väl sovit bort hela dagen. han ringde och vi pratade om allt mellan himmel och jord just för att jag inte skulle lägga på och somna om igen.

gick upp och lagade mat till mig och pappa och sen satte jag på en film. vid 4 åkte jag till mjölby för att fika med elin och karin. fick lite sällskap av dennis också. vi satt och pratade om sommaren, har en del idéer om vad vi ska hitta på. jag vill ha sommar, sol och bad, min älskade vänner, vattenpipa och många fina utflykter!

när jag kom hem började jag packa och jag vart precis klar! eller jag har lite kvar men det får jag ta på fredag innan jag åker. tänkte börja plugga nu, lite sent men måste få det gjort det är ju snart dags för frihet!

 

 


pssst

jag vet att min header inte funkar men jag oooorkar verkligen inte göra något åt det. har alldeles för mycket att stå i *chi chi*

nae, nu ljög jag. jag har tittat på tre filmer, och tänkte precis sätta igång den fjärde. nej, jag har inget liv men det är faktiskt mysigt! så det så



T UNI SI EN

Moa Andersson och Lina Lundgren beställde en sista minuten till Cran Canaria och åker inatt. vid det här laget skulle jag nog känna att allt var totalt värdelöst. men jag kan faktiskt känna lite lycka för deras skull! hehe. Imorgon är det nämligen studiedag för oss som är kvar i kalla sverige, men på fredag är de tamigfan min tur att säga farväl och dra.

På fredag åker jag till T U N I S I E N.
finner bara ett ord, underbart.




Ska bo i Thalassa Sousse Hotell i Sousse :)


bubblibubbli

kan hända att jag totalt glömde bort alla hjärtans dag igår, gav inte ens mamma och pappa en kram. har levt i min lilla bubbla både lördag och söndag, det var i morse jag tog mig ut ur mitt lilla rum och tog en dusch, nu känner jag mig som en ny person igen.

sitter i skolan och håller på med något skit i samhällen, helt värdelöst. orkar inte gör något. slutar 13:20 idag vilket är helt ok, men måste hem och plugga så mår skit ändå. haha

men det är inte långt kvar nu, några dagar .. bara att bita ihop!


NetonNet

klickade hem den här hårddisken nyss.
mitt minne på datorn börja säga emot, så det var väl på tiden antar jag..

500 GB
969 :-

 

 


!!!!!

jag skulle beställa hem tröjan från modekungen men mitt kort vill inte funka som vanligt. jag vet inte hur många gånger jag har fått byta kort för att det strular, snart byter jag fan bank. dom är nog trötta på mitt tjat och jag är förbannat trött på att dom inte gör något åt det.




HELP?

åt precis fläskfilé med klyftpotatis. Nu har jag slängt upp laptopen på bordet och dricker kaffe. Sitter och spanar in några snyggingar. men har beslutsångest...




Skorna finns på dinsko och kostar 499:- st.


oj hallåå

jaja, min uppdatering är inte den bästa i världen kan jag känna.
har haft lite för mycket att göra och bloggen fick lida. plugg, jobb och sådär. och när man är ledig vill man ju självklart vara med sina fina vänner. så det är väl det jag har gjort när jag inte har skrivit.

förra helgen var jag ute i motala. A L D R I G mer säger jag bara! den enda som var kul var mina vänner. dansgolvet var proppat och resten av folket känns sådär va. jag kan känna att det är mer värt att åka till lkpg.

igår var jag på 20 årsfest. det var helt ok! dock var jag skit trött efter veckan så var hemma ganska tidigt. somnade så fort jag släckte lampan. vilken torris jag är, jag vet. ikväll blir det en hemma kväll skulle jag tro, ska äta gott med mamma och pappa. ska hinna plugga lite också och sen hoppas jag på en bra film till kvällen. låter döbra tycker jag!

och det går fortfarande inte att ladda upp bilder.....................




HAHAHAH döör lite

hannaandersson säger:
*luffare

Karin säger:

*mongolid

hannaandersson säger:
*apjävel

Karin säger:

*griskulting

hannaandersson säger:
*cpbarn

Karin säger:
*tattare

hannaandersson säger:
*morotshuvud

Karin säger:
*KÄFTEN

hannaandersson säger:
*HAHAHAH
*EGD
*suck on that!



Here I Am, Back Again

kom hem från spaninen i fredags. Resan har varit A W E S O M E
vad vi har gjort tänker jag berätta senare i veckan när jag känner att jag har mer tid, och då tänker jag nog också slänga upp några bilder ifall det vill funka. just nu ägnar jag min tid åt studierna och försöker även blir van vid denna kyla. i spanien hade vi det 12-19 grader, dock blåste det en hel del men det var helt underbart att komma iväg från denna äcklig kyla. det är ungefär 35-40 graders skillnad så ni kan ju tänka er hur det kändes att kliva av planet i sverige.

jag lyckades även bli sjuk i spanien men som tur var bara dom sista två dagarna. när jag kom hem till sverige igen trodde jag att jag började bli frisk men idag känner jag hur det smyger sig tillbaka igen. så typiskt, jag som verkligen inte har tid för att vara sjuk.

jag är hemma i alla fall och jag lever lite halvt sådär.
see you later alligator in a while crocodile




RSS 2.0