Smultronstället 18 augusti





Ett år


Jag vet inte vart jag ska börja. Ett helt år av minne är svårt att knåpa ihop i ett enda inlägg och det är också svårt att sätta ord på allt. Beskriva dessa känslor jag haft under detta år är också helt omöjligt. Det enda jag kan säga är att jag älskar den här människan, jag visste inte att jag kunde älska så som jag göra nu. du är en dröm, som gick till verklighet. Jag älskar dig Mårten Johansen.

Äntligen


Dag 5 - Vad är vänskap




"What is a friend? A single soul dwelling in two bodies."
- Aristoteles


Och så kan jag också passa på att säga, STORT GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG ÄLSKADE VÄN! Hela 20 år idag, det skulle man aldrig kunna gissa! ;) jag älskar dig vännen. Vi ses ikväll !



det finns ingenting som för alltid känns likadant

bloggen får lida ytterligare. min sladd till laptopen har nämligen gått av. men igår när jag och lite annat sällskap åkte till Vadstena för att grilla, bada och mysa vid hamnen så passade jag också på att hämta en sladd hos min faster. så nu funkar min laptop igen. hyfsat i alla fall. japp, senaste dagarna har jag gått lite på Skänningemarken och badat. Himla skönt väder vi har haft, får hoppas på mer somriga dagar innan hösten kommer. för den kommer snart ju. annars har jag vart duktig idag och tog en lång powerwalk så svetten rann på mig och imorgon är det jobb igen. sen tycker jag att det ska bli den 25:e så jag kan få min lön för jag vill ha ett par nya shoes!


RSS 2.0